poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znana feministka broni męskości przed genderyzmem, który niesie zagładę kobietom

ale by było dzwonów na rondzie hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znana feministka broni męskości przed genderyzmem, który niesie zagładę kobietom

hej, płacisz ok 60zł. jest to opłata za dyplom. może to być zróżnicowana kwota (każdy wydział ma swoją).

Znana feministka broni męskości przed genderyzmem, który niesie zagładę kobietom

Kmaciek nie nazywaj go Debilem Stemplu Gminny On ma swoje zdanie i uszanuj to.
To nie byl Ks. z Zelech a Marszalek Sejmu i to z Naszego Wojewodztwa
Wiec ktos uwazal , ze hold czy pozegnanie mu sie nalezy w takiej czy innej formie.
Nie choc siec w domu ale nie rob dymu.
Mama wie ,ze tak sie wymadrzasz co???

Re: Znana feministka broni męskości przed genderyzmem, który niesie zagładę kobietom

łał he dzięki

Jasne, przecież "walczył" o Via Baltica przez Łomżę:-)))

A jak rozdzielali pieniądze unijne zawsze pamiętał o Łomży.
Wszystkie wnioski łomżyńskie odkładał na bok.

Po co komentować takie prowokacje lub zwykłe nędzne wypociny.Żyj i daj żyć innych, innymi słowy patrz na swój koniuszek nosa i rób co uważasz, nie to co wypada itp.

czego chcecie? zrobili mu trase koncertową

powiedz starej niech ścierą kurze przetrze ze szkiełka może pomoże

moim zdaniem to niepotrzebne

Z tego co widzeę to bardziej PiSiory mają sklepy otwarte !
I co teraz ?!

rudy błazen z druhem

hej still hummer

rosyjskiego uczyłem się bardzo dawno w szkole, ale coś tam pamiętam i są translatory w internecie. polecam skorzystać.
a tu
http://www.asme.pl/12712361572027.shtml
masz cytaty. jeżeli chociaż trochę pamiętasz ruskie literki to nie ma żadnego gnata i innych pomysłów...

zdrawim

ale o co ci chodzi?

Mam do wynajęcia nowego Forda Mondeo do ślubu. Cena ok 500 zł za cały dzień tel. 606-238-961
e-mail darekg128@wp.pl

ja was nie rozumiem, nissan? mondeo? audi?

dzis widzialem po pare podjechal nie wiem jaki to samochod ale buda mniej wiecej taka

http://oldcarandtruckpictures.com/ModelAFord/1930_Ford_Model_A_Fordor-July14a.jpg

normalnie szal!

a nie jakies s klasy

widac, ze ktos jak taki samochod wynajmuje to ma klase i wyobraznie, ktorej takim ludziom wynajmujace takie samochody brakuje

magdalena316 przytoczyła bardzo trafne przykłady!
Nie można się z nią nie zgodzić!
Dlaczego tracąc pracę dostaję zasiłek dla bezrobotnych przez 6 miesięcy, a taki Czeczen dostaje sobie kasę cały czas za frajer?
Dlaczego musimy z naszych podatków utrzymywać tych darmozjadów?
Przepraszam najmocniej, ale dla mnie to jest po prostu nie zrozumiałe!
Za parę pokoleń nie będzie komu na emerytury pracować, ale Czeczenów trzeba karmić co???
W kraju, gdzie jest takie bezrobocie, ludzie nie mają pracy, na jedno miejsce aplikuje 200-300 osób Państwo daje kasę dla nich?????
Ci na górze się z * na łby pozamieniali?????
Ludzie ogarnijcie się!

I tak te nasze gadanie o kant dupy potłuc... :/

4x100 14 185 dokladne wymiaru jutro podam i zdjecia porobie . kozackie sa

mam 3 wolne miejsca na trasie Łomża-Warszawa-Radom-Kielce-Busko-Zdrój.
Wyjazd dnia 22 04 2010 r.
Kontakt tel. 507150690 lub 506182797.

Ja tez tak zrobiłam i już nie wysłałam 2 sms bałam się ze będą chcieli jeszcze jednego ale Ty możesz spróbować i napisać jak to wygląda dalej. Pozdrawiam

dla takich to mleko 0% bo 3,2% to zaszumi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org