Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz i przemysł nienawiści |
Siema Cristiano.Ja mam komisję w poniedziałek, a w środę lista rankingowa u nas będzie.Do jakiej komendy się starasz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz i przemysł nienawiści |
Zdejmij i sam go wypłucz.zaoszczędzisz
|
|
Ciekawe czy ten biedny człowiek by tego chciał, bo wygląda mi to na ostatnia kampanie wyborcza swojej parti w której uczestniczył, dla mnie to wielka przesada zeby robić takie przedstawienie z udziałem martwego człowieka, te porównanie z cyrkiem jest bardzo odpowiednie w tym miejscu
|
|
maniaxxx DEBILU. Czy słyszałeś lub widziałeś gdziekolwiek by szczątki zmarłego krążyły po danym regionie Jeśli tak to wytłumacz mi podróż Putry po miasteczkach województwa. Wg mnie to jest bezczeszczenie zwłok.
|
|
Martin 8421 co telewizor Ci sie zepsul ,ze nie masz co ogladac?? Ty chyba na PKS sie spozniles i nie wiesz co ze soba zrobic. Ocknol sie.
|
|
tez uwazam ze pochowanie Kaczyńskiego w Wawelu to pomylka nie dokonal nic dla Polski mowicie ze upral sie o Katyn ze walczyl z Rosja o Katyn a ludobojstwo na Wołyniu 100 tyś Polaków z rąk Ukraińców zapomniał o tym ? historie traktował wybiórczo zwracał uwage na co chciał jego misją było zaognienie stosunków z Rosja ... Katyń, poparcie Gruzji w konflikcie z Rosją ... jakim partnerem dla nas jest Gruzja .... dla zwykłego szarego Polaka bardziej licza sie dobre stosunki z Rosją ..... był prezydentem .... a Kaczorowski ... jemu miejsce na Wawelu należało sie bardziej ciekawe czy bedzie kiedyś dla Wałesy (dzieki niemu upadł komunizm) Kwaśniewskiego (wejście do NATO) .. po 2-gie nikt sie nie chce przyznać do decyzji o pochowaniu na Wawelu pałac prezydencki mowi ze oni nie zabiegali rodzina ze ona zgodzila sie na propozycje im zaproponowana kapituła nie została poproszona o werdykt (od nich to powinno zalezec) Dziwisz mowi ze to nie on nikt sie do tego nie przyznaje Polacy maja takie przeswiadczenie ze o zmarlym mowi sie albo dobrze albo wcale czemu ? kazdy ma prawo do dyskusji Wawel jest dobrem narodowym kazdy ma prawo sie wypowiedziec to nie jest prywatny folwark na wawelu chowani sa ludzie Wielcy co idac z dzieckiem na Wawel powiesz o Kaczynskim .... czym sie zasluzyl ? ze spadl ? dla mnie to zadna zasluga ..... zostanie pochowany w przedsionku hmmm to az tak wiele ? Kaczynski potrafil tylko vetowac byc przeciwko wszystkiemu co tworzy rzad ... czy o to chodzi ? walka niezgoda ... znane powiedzenie "ta malpa w czerwonym" to na bohatera narodowego ? historia oceni .. ale pogodzenie z Rosja bedzie po jego smierci nie ma na to wplywu nie jego zasluga (Miedwiediew przyznal ze katyn to zbrodnia Stalinowska) mowia ze po pracy byl mily i uprzejmy ... ale wiekszosc w domu jest wlasnie takimi ale chodzi o to co dokonal jako przydent ..... powiedzcie mi co ? traktat Lizboński który wynegocjowal i nie chcial podpisac ... posmiewisko z nas robil .... wycieczki do brukseli ? gdzie nie podpisywal ale chcial byc ? wielki przerost formy nad trescia .... jak Kwaśniewski umiał wznieść sie ponad podziały polityczne tak Kaczyński był prezydentem politycznym sterowany przez PiS kościół on był za bardzo sterowany pozniej sie w tym wszytkim pogubił.... liczył sie bardziej ze zdaniem rozglosni z Torunia niz z dobrem narodowym ... tylko czy o to chodzilo .... czy on ma byc symbolem Katynia ? ma byc jego sarkofag czy pomieszczeni katynskie ? ktos chce teraz zrobic otoczke do tej nie popularnej decyzji ..... zaloba narodowa ponad tydzien ? hmm czym ona sie symbolizuje po za opuszczonymi flagami ? bo po 3 dnia przestal byc zaloba kazdy przeszedl do normalnosci z tym .... nie robmy z siebie placzek trzeba zyc dalej .... zdarza sie ... ze nie zyje ? codziennie ginie wiele osob jedynych zywicieli rodzin to sa dopiero trgedie ... jak zostaja rodziny i dzieci bez srodkow do zycia ..... cyrk z objazdem trumny ze zwlokami Putry nie bede komentowal ....
|
|
Jak dla mnie profanacja i średniowiecze, niedługo jeszcze relikwie porobią :-). Jak ktoś chciałby oddać hołd, spokojnie mógłby wybrać sie do białego. Z wszystkich tych miast w ciągu 30-40 min można dojechać autem.
|
|
a co ci konkretnie trzeba
|
|
Podaj gdzie w innym mieście , może Ostrołęka?,
|
|
sikorskiego przed skrentem na zawadzką, po stronie lidla, za domem pomocy społecznej, podobno bardzo dobrze gość pierze na łąkowej ale sam nie prałem tam więc to tylko opinia innych.
|
|
Bohaterski wojtku takie głupie rury jak ty i keep możecie co najwyzej łączyc ale się nawzajem od tyłu:))))
|
|
a jedzie ktoś na ACDC??
|
|
Wszystko sie moze zdarzyc Gdy glowa pelna marzen Gdy tylko czegos pragniesz gdy bardzo chcesz Wszystko moze zdarzyc sie
|
|
sam jesteś nierozgarnięty. Uczyłem się tam to chyba wiem. Owszem, jest technikum mechaniczne i technikum mechatroniczne, ale to są ODDZIELNE technika a nie w ramach jednego z podziałem na kierunki.
|
|
tia, uknute. Pewnie że uknute, bo na "prywatną wizytę" z tyloma przedstawicielami, to sie przynajmniej plan B szykuje.... Ps - główne uroczystosci państwowe miały miejsce 3 dni wcześniej. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |