Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przekręt na kolei ? |
Widać kolego/koleżanko że nigdy nie prowadziłeś swojego interesu. Nawet jak będzie coś otwarte, to pamiętaj: NIKT NIE KARZE CI TAM IŚĆ! Wolny wybór i sumienie każdego człowieka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przekręt na kolei ? |
hehe kur.a normalnie paranoja hehe dobre
|
|
no wlasnie, ja tez mam tego memtest, ale pozniej sam zobacze, bo na razie programy wlaczone sa
|
|
co do dzwiekow, to samsungi mialy do siebie to, ze nie sa najcichszymi dyskami na swiecie:P
|
|
Nawrócić ludzi by wierzyli, zlikwidować kluby, chodzić po mieście do godz.15, uczyć się(WPROWADZIĆ OBOWIĄZEK NAUKI DOŻYWOTNI), wpierdziel pałą po łbie na dziendobry wszystkim od Milicji żeby się nauczyli pokory, popierać Samoobronę a Łomża będzie lepsza
|
|
pytam raczej czy stuka coś , to ze nie ma badów to jezcze nie swiadczy ze sprawny , moze cos z mechaniką i w takich przypadkach są restarty , ale skoro to samsung i stuka z natury....... :)
|
|
Witam. Wiecie może ile kosztuje przerejestrowanie samochodu? Samochód jest na rejestracjach tego samego miasta. Także nie trzeba zmieniać tablic.
|
|
ja jestem zaopatrzony, a jak ktos nie ma rozumku to będzie jutro biegał i szukał
|
|
80 zł ?
|
|
no miasto idiotów he z kilkoma wyjątkami
|
|
Czy ktoś może wie ile wynosi opłata za obronę pracy magisterskiej na Uniwersytecie w Białymstoku. Szukałam na stronie uczelni oraz wydziału i nie ma wzmianki o takiej opłacie jest jedynie podana kwota za wydanie dyplomu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Ps. nie masz nic do powiedzenia związanego z pytaniem to nie pisz.
|
|
tyle co nowy dowod jakies pewnie 68zl cos kolo tego tak mi sie wydaje
|
|
no cos takiego, placisz tylko roznice
|
|
Lokale puby i dyskoteki straciły już 2 tygodniowy utarg ze względu na żałobę jestem ciekaw czy zus i właściciele lokali policzą tylko połowę stawki ? ciekawe
|
|
A moze poprostu zadzwoń tam i się zapytaj...skąd my to mamy wiedzieć..?
|
|
rzetelny obywatel extra a wytłumaczysz nam jak szczur może zgwałcic ,,wielkości psa i robaka '' drugą osobę ? Bo chyba coś nie ma sensu ?
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,1652577,0,1,trumna-z-cialem-marszalka-putry-w-pieciu-miastach,wiadomosc.html jak dla mnie czyste jaja zeby cialo z trumna krazylo po calym wojewodztwie troche szacunku dla zmarlego!!!
|
|
przedsiębiorców wyzywa od komunistów? zajrzyj do słownika, poczytaj trochę i się nie ośmieszaj. A teksty o prywaciarzach to już naprawdę żałosne, w jakiej epoce ty żyjesz...
|
|
A czasem na państwowych uczelniach takiej opłaty niema??
|
|
ciekawe czy nigdy w święto nie tankowałeś paliwa? też powinni zamknąć stacje? może dać wolne lekarzom, policjantom i strażakom jak wszystko nieczynne to równo
|
|
znajdź dobry bak na allegro i nie kombinuj, ktoś go wykręci przepłuka ropą lub benzyną i skasuje więcej niż zapłacisz za sprawny
|
|
powinni tam odpalić Mtv albo VIVA dla chłopaków spod Kauflanda w tuningowanych furach po co mają swoje radyja męczyć... tylko telebim trzeba by było odkręcić :)
|
|
Ćwirek:) popieram wypowiedz autochton i równiez polece Korone:) jedenie super bo przygotowuje je jeden fajny kucharzy:) gotuje że palce lizac, czyto też jest bo barmanka Pani D. dba o to:) TANIO SMACZNIE- POLECAM
|
|
plac papieski ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |