poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czas na rozdział państwa od...Gazety Wyborczej.

kocham te forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czas na rozdział państwa od...Gazety Wyborczej.

jak ja nienawidze tej kurpiowskiej wioski... moze dziewczyna ma lepsza sale w lepszej cenie

kupilem ostatnio passata cc ale nie moge go zarejestrowac bo musze przebic numery vin macie moze znajomych ktozy sie tym zajmuja prosze o pomoc

firme przewozowa zeby wozic ludzi do roboty za granice... ,tu juz nawet domy pogrzebowe za dobrze nie stoja

Zbędne komentarze mi wiszą i powiewają :) TEMAT UWAŻAM ZA SKOŃCZONY .

ale go obtłukli dzisiaj!!! Co nie wierzy!!!

Chyba zepsuł mi sie monitor, wiekszosc stron jest czarna tak ja 4 lomza na górze i pobokach, czy to moze byc problem grafiki? jakis dziwny artefakt w postaci czarnej kokardki sie wyswietla co robic :):):)

a to musisz chyba tak mi się wydaje kupić koniecznie nowy monitor bo innej rady nie ma w internecie tylko i wyłącznie bo wiesz jest złotówkę taniej:)

to juz 9wiąty monitor w tym miesiącu i dalej to samo, jestem bezradny:)

Witam jest jakaś firma w Łomży która zajmuje się czyszczeniem baków motocyklowych od środka a później zabezpieczeniem tego aby za jakieś czas rdza nie powróciła.

Może opisze swój problem niedawno kupiłem motor trochę stał przez zimę w garażu z zalanym paliwem na full i jak próbowałem go odpalić to nie chciał zapalić kombinowałem , kombinowałem aż doszedłem ze nie dochodzi paliwo z baku do gaźnika zlałem paliwo a tu zamiast paliwa to brązowa substancja z rdzą a wlewałem nowe paliwo. jak zajrzałem do środka to bak jest zardzewiały i zatyka mi kranik i nie podaje dalej paliwa widocznie wcześniejszy właściciel nie dbał o bak :( słyszałem ze są jakieś patenty na czyszczenie baku ale słyszałem ze są jakieś firmy które zajmują się czyszczeniem i konserwacja ale nie wiem jak w Łomży może możecie mi pomóc pozdrawiam

benchmark troche odbiega od idealu, ale nie jest zle, nadaj ja sadze, ze chodzi bardziej tutaj o plyte, zrob jszcze na wszelki wypadek jesli masz od kogos wziac ram, i przepnij na chwile i zobacz czy bedzie ten sam problem jesli tak to na bank plyta

no niestety na listę tych wyjątków cię nie dopiszemy. Przykro nam...

65-70 zl

W tym programie MemTest narazie mam 60% i nie znaleziono żadnego błedu.

czytałam i powinno nie być lecz w tamtym roku była. Pytam bo w Łomży są osoby tam studiujące i mogą coś wiedzieć. Nie zadzwonię i nie zapytam ponieważ dziekanat jest w weekend zamknięty z powodu żałoby narodowej.

pewnie stary rynek jeszcze bez hali targowej po prawej lody gotti :)

sklepy ogrodnicze przy Kierzkowej tez by czynne, o dziwo....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org