poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dzieci i wnuki......

ZDJĘCIA NIE MOJEGO AUTORSTWA!

Pobrane z www.visir.is

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dzieci i wnuki......

crusader tak oczywiscie wyglada ta czesc islandi blisko wulkanu ale jezeli tu jestes sam wiesz ze ogulnie w kraju jest oko...
Mam fotki dzis z podrozy do selfoss i tam widac ze to naprawde nie jest malutkie zdarzenie a do wulkanu 100 km...lecz nie wiem jak je tu wgrac...
Pozdrawiam...

crusader czekam na jakies wiesci narazie sie tam nie wybieram ale wiesz .....blisko moze w niedziele z nudow polece...Pozdrawiam

DiDi

Zgadza się.

Anodina przekazała, że analiza "czarnych skrzynek" i fragmentów rozbitej maszyny, które udało się znaleźć na miejscu wypadku, wykazała, iż silniki samolotu były sprawne do momentu zderzenia samolotu z przeszkodą, a także to, iż na pokładzie nie doszło do pożaru bądź wybuchu. - Usterek w funkcjonowaniu urządzeń pokładowych nie stwierdzono - oświadczyła.

nie ma juz w mc donalds kacika dla dzieci ;p

Ludzie macie troche oleju w głowie? czy tajne służby a takowe były by tylko zdolne do takiego podkreślam NIBY ZAMACHU biegały by po lesie wśród gapiów i dobijało pasazerów i przytym krzyczeli by na cały las uciekajcie stąd? Jak by już chcieli dobić pasazerów to pewnie już wykorzystali by broń z tłumnikiem. Jeżeli macie trochę pokolei w głowie to pomyślcie jak działają tajne służby. DZiałają tajnie i potajemnie bez krzyków dawaj gnat!:))
Ktoś na tym forum napisał kiedyś:
"Nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu":))))

Moze w urzedzie miasta

a ja kocham swojego kompa

lelumel

jak to telewizja oglupiala nas w sprawie Kaczyńskiego... a skad wiem zze oglupiala ?- z telewizji ... a miejsce pochówku to kolejna kłotnia polityczna i kancelaria prezydenta dobrze wiedziala ze wybuchnie afera z tego powodu

Łomża za 5 lat: TVN24 :''z najnowszych informacji jakie przed chwilą dostaliśmy w Łomży zburzono kilka rond i kilka biedronek. Wybudowano KFC i Pizza Hut. Grupa około 30 obcokrajowców zaatakowała łomżyński ratusz. Prezydent obalony, władzę przejął najprawdopodobniej jeden z obcokrajowców...nie wykluczone, że jest nacji czeczeńskiej ale nie mamy jeszcze pełnych informacji. Centrum handlowe ''Veneda'' stało się kwaterą główną tzw. ''galerianek'', mieszkańcom Łomży znanych jako ''venedianki''. Zrozpaczeni cenami paliw kierowcy szturmują stacje benzynowe. W zorganizowanych grupach wbiegają na stacje i związują pracowników po czym łopatami wykopują zbiorniki z paliwem, które następnie turlają do bliżej nieokreślonego miejsca. Policja, Pogotowie, Straż Pożarna i inne służby są bezradne: '' nie mamy paliwa w radiowozach a pieszo nie mamy zamiaru latać, bo nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni''-komentuje jeden z funkcjonariuszy policji w Łomży. Niestety nasz reporter nie dojechał na miejsce z powodu barykady która otacza całą Łomżę. Nasz helikopter ''błękitny24'' został zestrzelony rakietami ''ziemia-niebo''. Tarcza obronna która zestrzeliła helikopter najprawdopodobniej umieszczona jest na starej wieży ciśnień. Więcej informacji już za chwilę.''

Zaklady specjalnej opieki medycznej czekaja......

encepence.....Dupe se oclij masz tak samo w tym pustym lbie na.....ne jak Tojo smieciarz....

Myslisz ze narod Islandzki chcal tego ze 800 osob musi koczowac w szkolach ze nie ma wylotow z Islandii ze ze ze .........
Pajacu to jak deszcz pada kiedy ma ochote co bedzie jak wybuchnie Katla???????
Naprawde bedzie wielki przestuj w lotach...zawsze wybuchala (historia) po tym niby malutkim wulkanie...
Wtedy bedziesz mial pole do popisu........
A pozatym jak idziesz srac tez daj znac bo trzeba za to zaplacic pajacu.....

elektrolity:) ?

Treść jest ukryta

BEZAPELACYJNIE ZASILACZ

jw. jest jakiś otwarty?

skonczyl sie biznes ile to mozna placic po 3tysiace miesiecznie za reklame

Ja nie zauważyłęm żeby w telewizji reklam nie było, na Polsacie i Discovery cały czas puszczają. Żałoba żałobą ale biznes musi się kręcić, w końcu stacje komercyjne utrzymują się z reklam.

zapomnij:)

jeszcze raz milego dnia:)

A na co idziesz słyszałem że jest świetny tam zawód ''przepychacz '' kibli czy coś takiego ? :s

Witam!
Wiadomo,że straż miejska może nakładać grzywnę w postaci mandatu karnego za wykroczenia określone w Rozporządzeniu MSWiA ,a jak to jest z kierowaniem wniosku do Sądu o ukaranie? Straż Miejska może kierować wnioski o ukaranie za wszystkie wykroczenia czy tylko za te określone w rozporządzeniu ?
Pytanie głównie do prawników :) Pytam ,bo znajomi mają różne zdania na ten temat i nie moją wskazać jednoznacznej odpowiedzi,a nie mogę znaleźć żadnej podstawy prawnej...
Z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org