Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwne, świadczące o polocie intelektualnym nadajacych |
NIE NO ZDANIE MOZE MIEC KAZDY ALE NIECH NIE WMAWIA KOMUS PRAWDY SWOJEJ A JUZ TYMBARDZIEJ JAK NIE ZNA SIE NA RZECZY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwne, świadczące o polocie intelektualnym nadajacych |
Jak poinformowały agencje prasowe msza żałobna będzie sprawowana po ŁACINIE tak jak za królewskich czasów .Mam nadzieję że homilia również będzie po ŁACINIE żeby prosty lud nic nie zrozumiał .Ciekawe czyja to była decyzja pewnie też nikt się nie przyzna .Coraz więcej miast i miasteczek nadaje swoim ulicom imię największego bohatera Polski Lecha Kaczyńskiego Łokietka ,mam propozycje zmieńmy nazwę Naszego Kraju z Polski na Kaczystan .tyle w temacie
|
|
brylant3000 - bez urazy, ale wnioskując po twoich wypocinach, to z tobą jest coś nie tak! Każdemu ubliżasz, wyzywasz od baranów, idiotów, cwelów itp. Piszesz jakieś pierdoły, że Putin z wulkanu strzela... że reszta samolotu jest w dupie... żeby sobie w dope wsadzić lupe. Masakra jakaś z tobą gościu jest! Chyba masz problem? Namawiasz na spokój w czasie żałoby narodowej, a teksty przepełnione bluzgami i totalnymi pierdołami wychodzą spod twoich palców i twojej główki. Poczytaj sobie to co napisałeś i odpowiedz na pytanie - kto tu jest idiotą?!
|
|
Autor: Bohater_Wojtek (---.xdsl.centertel.pl) Data: 15-04-10 21:20 ktos... ty jestec ktos zero... jak masz sie udzielac to najlepiej nic nie pisz... teori mozna snuc wiele.. nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie Teorii można snuć wiele ale nie debilizmów takich jak twoje. Nie masz czym się durniu zająć??? To zajmij się zbieraniem plastikowych nakrętek na wózek dla chorego dziecka a nie wypisywaniem debilizmów na forum. IDIOTO.
|
|
za królewskich powiadasz.....hmmm no cóż. JOHNY
|
|
jak nim nie jezdzisz to nie martw sie o termin przegladu zrobisz kiedy bedziesz mogl pamietaj tylko o OC bo odsetki beda rosly
|
|
Obilo mi sie o uszy ze prezydent spocznie na Wawelu ale... w przedsionku... Czy to prawda?
|
|
I gdzie jest ta amenstia ?
|
|
no może i troche się uniosłem ale od wczoraj widze wszędzie te bzdury i nie mogę uwierzyć ze ludzie w tak proste do wyjaśnienia smuty wierza i nakrecaja sie tym i innych tak jakby wogóle nie mysleli na każdym kroku spisek może każdy wymyślać ale niech w sposob techniczny i racjonalny wszystko przemysli zanim cos napisze a wtedy okaze sie ze sie myli
|
|
brak debili
|
|
LOMZA23 CZY JAK CIE TAM PISZESZ ZEBY SLEDCZY BRALI POD UWAGE ZAMACH WIDOCZNIE OD RAZU WIADOMO ZE NIE ZAMACH BO TO JEST LOGICZNE NAPISZ CO CIE NURTUJE A OBALE KAZDY TWOJ TEMAT DOTYCZACY TEORII SPISKOWEJ
|
|
Łomża w mazowieckim
|
|
miasto bez Tirów
|
|
Jakiś porządny klub, rozrywki więcej.
|
|
K**wa człowieku. on przytaczał nie własne przemyślenia tylko konkretne dane do sprawdzenia z komentarzami specjalistów, dziennikarzy, świadków. jeśli Ty wierzysz w to co mówi tv która jednego dnia mówi o gburze, buraku, chamie a drugiego dnia robi z tego kogoś dobrego dziadka, sypiącego dowcipami, to zajmij się tańcem z gwiazdami a nie komentowaniem jakichkolwiek postów. ale nie, Ty jesteś specem od aerodynamiki, polityki i wszystkiego tylko jakoś nie pokazują Cię w tv
|
|
KONKRETNE DANE TE SAME CO PRZEZ SPECOW SA DAWNO ZDEMENTOWANE TE SAME CO CIAGNA SIE Z POSTOW DO POSTOW I CO CHWILA KTOS COS PRZEKRECA I DODAJE CZLOWIEKU TO JEST TAKIE ZALOSNE ZE SZOK CO CHWILA KTOS WYMYSLA COS BO GDZIES PRZECZYTAL I PISZE BZDETY A PO CHWILI JAK DASZ TAKIEMU ZDJECIA CZY JAKIEGOS LINKA TO ZARAZ TWIERDZI A NO TAK RACJA TO BYLO JEDNAK TAK I OWSZEM TAMTO NIE JEST MOZLIWE TRZEBA MIEC TROCHE WYOBRAZNI I TROCHE POMYSLEC ABY ROZWIAC TE TEORIE SPISKOWE
|
|
A myślałem, że sprawdzają poważniej. Troche się tego przeglądu bałem, bo znajomy mechanik oglądał i powiedział że amorki do wymiany po prawej stronie i ręczny do roboty bo nie przejdzie przeglądu , a podłoga nie jest dziurawa na wylot tylko zdemontowałem fotele, podsufitke, boczki do porządnego czyszczenia i renowacji to jak juz rozebrany to się wszystko zrobi bo akurat spawarkę na jakiś rodzinka udostępni. Jeśli jednak mówicie że tak mało sprawdzają to może uda się przejść tylko narazie włoże spowrotem środek.
|
|
konkretne dane do sprawdzenia? To masz chyba wyjatkowo niskie standardy odnosnie danych... Polowa z tych wymyslow to komentarze pisane po wszystkim przez ludzi, ktorzy tam nawet nie byli albo na podstawie tego co ktos inny powiedzial albo ledwo czytelnego filmiku nakreconego w lesie przez przypadkowego swiadka, na ktorym w zasadzie nic nie widac poza fragmentem samolotu... I akurat za specow od aerodynamiki itd to sie uwazaja niestety wyznawcy teorii spiskowych, ktorzy nagle uwazaja, ze potrafia doskonale interpretowac lot samolotu itd. i to na podstawie szczatkowych informacji, a nie pelnego wgladu w sprawe jaki maja prowadzacy sledztwo... Bo ktos slyszal wybuch a ktos nie itd? Wezcie jakis durny wypadek samochodowy albo inne zdarzenie w miescie i popatrzcie sobie ile teorii sie pojawia zaraz po. Nagle kazdy widzial i slyszal co innego albo wie bo ktos mowil i kazdy uwaza ze ma racje... A co mowic o takiej katastrofie jak tutaj... Zanim zaczniecie snuc wywody o tym JAK ktos przeprowadzil zamach i jak zaciera teraz slady (Polacy do spolki z Rosjanami, teraz to juz miedzynarodowy spisek...), to powiedzcie najpierw DLACZEGO? Bo o tym nie przeczytalem ani zdania. Wiec napiszcie. Co zyskala Rosja na tym "zamachu"? Jaki byl MOTYW? lelumel
|
|
dran wiecej takich ludzi jak ty i swiat bedzie lepszy
|
|
1)kosztował 20mln, a nie 10mln 2) zjezdzalnia nie dziala, bo koparka ostatnio uszkodzila jeden segment i zjazd grozi uszkodzeniem ciala 3)przy 1 szkole robia basen na 420osob, bedzie poza jakimis tam zjezdzalniami, saunami i kriogeniczne pomieszczenie -120stop c i bedzie sie tam kapac tylko miasto, a szkola bedzie chodzila do 10, dlatego 10 zostala zrobiona a 1 buduje swoje... tzn miasto buduje
|
|
Ja za vektre płace 92 zł mam 83 polskie programy plus zagraniczne i internet nie za mocny ale wystarczajacy mi 1M , od prawie 2lat niemam z tym najmniejszego problemu.I nie motam się z antenami kablami i innymi pierdołami.
|
|
Ale po co się bawić "może tak, może nie"... Zrób jak inni mówią. Zrobisz auto i pojedziesz na przegląd. Nic Ci za to nie zrobią, po prostu abyś miał opłacone OC i nie jeździł autem bez przeglądu. Wszystko :)
|
|
podobno ma wybuchnąc- sa przypuszczenia- wulkan znajdujący sie obok tego "małego" ktory wybuchl ostatnio... co sie dzieje na tym swiecie ?:(
|
|
za 5 lat na mapie polski łomża głowna kwatera czeczenów
|
|
Co się dzieje z tymi naszymi związkami byle jakie nieporozumienie i wszystko się rozpada...Często to jest chęć sprawdzenia jak to jest z kimś innym i to tak się kończy. Nie oceniam nikogo bo sam takie rzeczy przechodziłem....
|
|
Polecam N , 48 zł /m również płacę. Jeżeli chodzi o Internet to jak ktoś ma możliwość mieć z IST to będzie bardzo zadowolony za 59 zł dostanie się full wypas 10 Mb i faktycznie oscyluje w takiej prędkości. IST nie ma sobie równych w Łomży.
|
|
jesli zaproszenia jeszcze nie poszly, to nie bedzie wstydu:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |