Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezwykła historia człowieka prześladowanego przez nazistów i komunistów |
BRZECZYSZCZYKIEWICZ PATRZ TU http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/devestating_car_crash_1.jpg GDZIE JEST RESZTA SAMOLOTU W DUPIE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezwykła historia człowieka prześladowanego przez nazistów i komunistów |
Wyłącz tego kapslocka ***** i zamknij pysk w końcu bo takie głupoty gadasz ,że żal to czytać .
|
|
te wasze teorie spiskowe są niesamowite ;D putin strzelał z procy
|
|
JESTESCIE DEBILAMI
|
|
TAK SAMO JAK Z WTC BYL TAKI FILM 11 WRZESNIA NIEWIARYGODNE FAKTY CZY COS TAKIEGO 4 GOSCI GO NAKRECILO JAK OBEJZALEM SAM UWIERZYLEM A JAK FBI WZIELI ZA DUPE ICH TO WYJASNIALI I PRZEPRASZALI ZE TO ZART ZE CELOWO MONTAZ ZROBILI POPRZERABIALI VIDEO I TAKIE TAM HEH
|
|
TAK SAMO JAK Z WTC BYL TAKI FILM 11 WRZESNIA NIEWIARYGODNE FAKTY CZY COS TAKIEGO 4 GOSCI GO NAKRECILO JAK OBEJZALEM SAM UWIERZYLEM A JAK FBI WZIELI ZA DUPE ICH TO WYJASNIALI I PRZEPRASZALI ZE TO ZART ZE CELOWO MONTAZ ZROBILI POPRZERABIALI VIDEO I TAKIE TAM HEH
|
|
Autor: brylant3000 (---.elomza.pl) Data: 16-04-10 15:49 BRZECZYSZCZYKIEWICZ PATRZ TU http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/devestating_car_crash_1.jpg GDZIE JEST RESZTA SAMOLOTU W DUPIE brylant nie do mnie to kieruj:)) Ja to wiem, gdzie podziała się reszta samolotu. Tylko ci od teorii spiskowych nie wiedzą. Dlatego zostały wklejone fotki, aby popatrzyli ile tego samolotu dało się pozbierać. Bo niektórzy twierdzą że wyparował:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |