poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do funkcjonariuszy PO na tym forum dość chamstwa i ubliżania!.Święta.

"ieście na pewno byłoby im łatwiej znaleźć pracę i zaadaptować się w naszych realiach."

problem polega na tym, ze oni nie chca pracowac.. bo i po co?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do funkcjonariuszy PO na tym forum dość chamstwa i ubliżania!.Święta.

A dlaczego uważasz, że należy wypiąć się dupą na repatriantów, emerytów, inwalidów, porządnych ludzi i kasę dać nie im a Czeczenom?

Liczę tylko swoje pieniądze - jak Czeczen żyje za swoje pieniądze, nie sprawia problemów to nic mi do tego.
Wkurza mnie, gdy zabiera mi się kasę i daje ją noe np repatriantom a agresywnym pasożytom.

A nie będzie cie dziwiło jak muzułmanie podpalą twój samochód (tak jak we Francji?) nię będzie cię dziwiło jak porwą ci córkę czy skopią syna?

Powinieneś wiedzieć, że Muzułmanie nie mają najmniejszego zamiaru się integrować. Oni gardzą Chrześcijanami a ateistów uważają za gorsze istoty od psów - każdy Muzułmanin (oczywiście nie chodzi o Tatarów) tak uważa, ale nie każdy ci to powie.

Dlaczego Wietnamczycy integrują się - znajdują pracę nawet w małych miejscowościach. Wiesz ilu Czeczenów (z 1000) ma pracę w Łomży? Żaden. A w Białymstoku? Około 4 Czeczenów pracuje czasem.
W Czerwonym Borze? Żaden Czeczen nie ma pracy. W Górze Kalwerii? Żaden Czeczen nie pracuje.

Oni raczej wprowadzą tu własne obyczaje niż się zintegrują - popatrz na Francję - dlaczego u nas miałoby być inaczej?

Jeśli już ich przyjmować to właśnie rozdzielić ich - zeby nie było muzułmańskich gett - dzielnic, gdzie nawet Policja boi się wchodzić. Lokować ich w małych miejscowościach - po jednej rodzinie. Rozrzucić po kraju - wtedy chcąc tu życ musieliby się integrować.

Uważasz się za wybitnego człowieka? większego niż Grabski, czy Gwiazdowski? Oni non stop wyciągają argumenty finansowe. Masz rozbuchane ego.
Ekonomia głupcze!

http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I&feature=player_embedded Co wy na to?!
padło kilka strzałów zaraz po katastrofie.
Obejrzyjcie dokładnie cały filmik wraz ze wskazówkami.
Widać w pewnym momencie osobę wydostającą się z wraku ,drugą kucającą.Po czym pada pierwszy strzał.
Na słuchawkach słychać krzyki w tle.
PRZERAŻAJĄCE..

Malachit ma słuszną rację-te słyszalne strzały to wybuchająca amunicja z broni
ochrony pracowników BOR-u.Opanujcie się z tymi osądami.

Mam vectre za 58 zł
żeby mieć te same kanały np z polsatu cyfry czy N -ki musiał bym płacić ponad 120 zł.

więc pod tym względem Vectra wypada o wiele lepiej no i Vectra też daje dekoder PVR co ciekawsze za drobną opłatą można mieć drugi dekoder w domu podlaczony do innego tv z tym samym pakietem i działą on niezależnie od glównego dekodera.

Ludzie, czemu Wy wierzycie we wszystko, w co wierzyć chcecie lub w To co Wam powie telewizja? Czy jak we wszystkich wiadomościach o tym trąbią, to znaczy że to wszystko prawda i że samolot się po prostu rozbił? Czy autor tego tematu, jest Waszym zdaniem na 100% w błędzie? Nie widzicie w Jego Wypowiedzi (pytam tych, którzy przeczytali cały tekst) ŻĄDNYCH wątpliwości związanych z tą tragedią? ŻADNYCH?! Czy Ci, którzy autora wyzwali od debili itp. czytając ten tekst, zauważyli, że jest on podparty różnymi swego rodzaju "dowodami" i cytatami innych ludzi? Że nie jest to po prostu jego tekst, tego Waszym zdaniem debila?

Malachit - napisałeś to, co ja ze 3-4 dni temu we wiadomościach słyszałem, czyli też bezgranicznie ufasz telewizji. Nie przeczę że tak było, ale jak tak, to w tym miejscu zadam pytanie - czemu to były tylko 2 strzały? Trzymałeś kiedyś pistolet w ręku? Czy tylko 2 naboje były w kilku pistoletach? Czemu reszta naboi nie bybuchła razem z nimi? A jak odpowiesz mi, że może wybuchły wcześniej, to odpowiedz mi, czemu te wybuchły dopiero teraz?

biess(pieczny) - j.w.

opos - "Idiotów jak widać nie brakuje.
Postaraj się uczcić żałobę narodową i nie rób sensacji z tragedii..." - Masz rację, nie brakuje idiotów... Sama tragedia wg. Mnie jest sensacją...

brylant3000 i jego wypowiedź - "...JESTES ZALOSNYM CWELEM...SIE CHWALISZ DEBILIZMEM...BALWANIE...PALUJ SIE... HHHHHHHAAAAAAAAAAAAA HHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA" - opos, Twoje słowa o idiotach znowu się potwierdzają.

gupiki, SD, Bastia1, - racjonalne podejście do rzeczywistości. Kto pyta, nie błądzi, a reszta wyżej, widzę że to jednak oni wiedzą więcej i lepiej - nie brylant3000?

Powiem tylko tyle: i tak nikt ze zwykłych ludzi nigdy nie dowie się prawdy. To co jest przekazywane do informacji publicznej jest okrojone i 30 razy przerobione. Przykład? Samolot podchodził do lądowania 4 razy - to była pierwsza informacja prosto z lotniska. Czemu aż 4 skoro zasada jest, że mogą być tylko 2 próby? Komuś zaczęło coś świtać i już informacja zostaje zmieniona.a Teraz wszyscy są tak pozastraszani, że nic nie wycieknie.
Nawet gdyby to był atak na rząd lub dajmy przykład prezydent postanowił powtórzyć sytuację z Gruzji (tym razem ze skutkiem tragicznym) to i tak prawdy ludziom nie powiedzą, bo po pierwsze to był by chaos, po drugie wstyd dla narodu.
Nie ma co snuć domysłów. I tak zwalą na pilota lub jakiś inny czynnik - ale broń Boże na samolot, bo cóż by to był za wstyd dla narodu, gdyby prezydent latał niesprawnym samolotem...

Jeśli chodzi o internet to netia jesli telewizje to najlepsza oferte ma chyba N cyfry nie polecam bo drogo a co do polsatu cyfrowego to ok 3 lat temu wypuscili wadliwa serie dekoderow ktore zaczynaly sie psuc po skonczeniu gwarancji wiec jak ktos przedluzyl umowe i "padl" mu dekoder mial nieprzyjemnosci i duzo zachodu z tym bylo

Skoro nie masz zamiaru nim jeździć to po co Ci przegląd? Wyremontujesz i wtedy pojedziesz prosto na najbliższą stację diagnostyczną. Prawdopodobieństwo, że Cię akurat wtedy zdybią Policjanci jest jak wygrana w Lotto.

Autor: keep (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-04-10 11:11

. Jedyny większy kawałek skrzydła widoczny na filmach ma jakieś 3-4 m2. Do tego fragment dziobu samolotu.

Taak? a to ciekawe bo ja widzę coś innego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org