Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
[b]Do funkcjonariuszy PO na tym forum dość chamstwa i ubliżania!!!. |
żałosne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: [b]Do funkcjonariuszy PO na tym forum dość chamstwa i ubliżania!!!. |
debil!
|
|
Oczywiście, że tak. Zbulwersowało mnie to , że jedne ciała zostawiaono na Torwarze, a inne, współpracowników prezydenta przewieziono do Pałacu. Czym Oni róznili się od tych co zginęli z innych ugrupowań? No, ale PiS to Pis....
|
|
właśnie, przebrnęłam przez kilka pierwszych zdań, dalej mi się nie chce..
|
|
bo pić to trzeba umić!
|
|
Stadion też od tygodnia zamknięty ,tzw prace konserwacyjne( hahaha).Murawa już gnije na nim.
|
|
W KSP 20 kwietnia, wiec pewnie wszedzie tak.
|
|
PO PIERWSZE JAK SAMOLOT BYLBY ZESTRZELONY TO BYLBY NA LINI PASA STARTOWEGO WIESZ JAKA TO WAGA PO DRUGIE PADLBY W JEDNO MIEJSCE A NIE CIAGNAL SIE SZMAT DROGI PO TRZECIE JAKBY ROSJANIE ZALATWILI ICH ZEBY NIE PRZYZNAWAC SIE DO KATYNIA TO CZEMU WCZORAJ MIEDWIEDIEW OFICJALNIE PRZYZNAL ZE KATYN TO ICH WINA
|
|
hej czy masz na sprzedasz te tabletki i za ile
|
|
Keep - przetoczył wiele informacji - a wy nie doceniacie tego... Przecież władze Rosji wiedziały, że taki samolot z takimi osobistościami będzie tego dnia lądował na ich terenie, więc dlaczego by nie zamach... w tej chwili wszystkie możliwości trzeba brać pod uwagę. A swoja drogą, oglądając filmiki z katastrofy nie macie wrażenia, że samolot "wyparował"? To co zostało z samolotu nie stanowi jego nawet trzeciej części... a gdzie reszta?
|
|
Też Cię lubię, Czesiu :-))
|
|
Dobrze to napisałeś , w związku z tą katastrofą jest wiele niejasności i cały czas dochodzą nowe , np ten film ze strzałami . A wy idioci komentujący wyżej , jak nie umieć sklecić kilka zdań z sensownymi kontrargumentami , nie zabierajcie głosu , bo z siebie robicie tych idiotów debili i dekli .
|
|
Nie obchodzi mnie ile zarabiasz, ale ciągle piszesz o tych czeczeńskich pieniądzach, więc się odniosłem. Wszędzie na świecie byli, są i będą emigranci, uchodźcy i Polska nie jest wyjątkiem. Nie mam żadnego idola, wydaje mi się, że jestem zwykłym, przeciętnym obywatelem, który nikomu niczego nie zazdrości i dziwią go takie postawy jak Twoja. Zawsze będę szeroko otwierał oczy ze zdumienia, widząc takie postawy .... Jeśli życie Ci upływa na liczeniu cudzych pieniędzy i nienawidzeniu innych, to ja mam prawo to skrytykować i tyle, Droga Dyskutantko ...
|
|
Mam taki problem. Kupiłem zaniedbany samochód do remonu W takim stanie jak jest możliwe, że nawet nie przejdzie przeglądu(nie działa ręczny,dużo rdzy, słabe zawieszenie), który się właśnie kończy.Gdzie moge załatwić przegląd takiego samochodu, najlepiej z samym dowodem rejestracyjnym? Oczywiście nie mam zamiaru jeździć szrotem, tylko zanim wszystko skończe robić skończy się przegląd, a chciałbym wszystko zrobić na spokojnie a nie zrobić fuszerkę goniony terminami, bo w tej chwili samochód jest już po części rozebrany i przygotowany do wymiany podłogi i progów.
|
|
Autor: Bastia1 (82.139.163.---) Data: 16-04-10 12:15 Keep - przetoczył wiele informacji - a wy nie doceniacie tego... Przecież władze Rosji wiedziały, że taki samolot z takimi osobistościami będzie tego dnia lądował na ich terenie, więc dlaczego by nie zamach... w tej chwili wszystkie możliwości trzeba brać pod uwagę. A swoja drogą, oglądając filmiki z katastrofy nie macie wrażenia, że samolot "wyparował"? To co zostało z samolotu nie stanowi jego nawet trzeciej części... a gdzie reszta? Nie, nie mamy wrażenia, obejrzyj nowe zdjęcia w TVN24. Te na któych zbierane są częsci samolotu. I zobacz czy wyparował.
|
|
Jeszcze jedno, przeczytajcie sobie spokojnie to co podałem niżej w linku. (autor też podał ten link). http://www.globalnaswiadomosc.com/jednakzamach.htm Tam jest min. taki tekst: "Inaczej mówiąc, opcja zamachu, nabiera niestety coraz bardziej cech prawdopodobieństwa i NA ZDROWY ROZUM powinna być brana pod uwagę także przez prowadzących dochodzenie śledczych." Słowa napisane drukowanymi literkami w powyższym cytacie, sam powiększyłem z wiadomych względów drodzy forumowicze...
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,1652391,0,1,skladaja-tupolewa-ze-szczatkow-zobacz-unikatowe-zdjecia,wiadomosc.html wskaż mi tu ślady zamachu. Zwłaszcza, że na fotelach nie ma ani kawałka spalonej tkaniny. Na szczątkach samolotu, ani grama śladu pożaru.
|
|
Tak tak, Ci co wierza to idioci, a Ci co wymyslaja teorie spiskowe na podstawie zlepkow informacji i domyslow to jedyni swiadomi... Tekst dlugi az sie czytac nie chce, a wiekszosc "dowodow" oparta na jakichs wyrwanych fragmentach informacji i domyslach oraz interpretacjach ludzi, ktorzy sami guzik wiedza jak to dokladnie bylo. Zamach? Czyj zamach? Rosjan? No to pierwsze pytanie, po co? Odpowie mi ktos? Jakie zyski odniesli z tego tytulu Rosjanie? Wszedzie trabia o Katyniu, do ktorego musieli sie wreszcie przyznac. Zamach na prezydenta? Jakie realne zagrozenie stanowil dla Rosji Kaczynski? Jeszcze biorac pod uwage, ze wkrotce konczylby kadencje... Jakies domysly o celowo zakladanej blokadzie, ktora uruchomilaby sie w momencie wysuwania podwozia itp. No to pomyslmy. Taka blokade musieliby zalozyc w Polsce... Wiec nawet zakladajac, ze Rosjanie zadaliby sobie tyle trudu z zamachem, to po jaka cholere zrobiliby go tak, zeby samolot rozbil sie u nich, skoro moglby sie rozbic gdziekolwiek indziej i nikt by ich z tym nie kojarzyl? Po cholere wybraliby date, ktora powoduje tyle klopotow? Dlaczego wszystko badali Rosjanie? Bo jakos tak sie sklada, ze samolot rozbil sie u nich, a nie u nas... Opieranie sie na filmiku, slabej jakosci, gdzie juz sugerowano, ze widac jakas postac, czy reke na poczatku, ktora w lepszej jakosci podobno okazuje sie krzakiem, strzaly ktore prawdopodobnie byly wystrzalami z broni BOR pod wplywem temperatury itp itd. Rewelacyjny dowod do wyciagania jakichkolwiek wnioskow... Dzieki slabej jakosci zdjeciom, to niektorzy do dzis wierza, ze Amerykanie nie wyladowali na ksiezycu, chociaz niedawno NASA udostepnila chyba zdjecia w dobrej jakosci i okazalo sie, ze wszystkie "dowody" widoczne na zdjeciach mozna o kant d...y potluc. No wiec? A widzieliscie moze analize terenu wokol lotniska? Przed samym lotniskiem jest spadek i we mgle robi sie praktycznie pulapka na samoloty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |