Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli umiesz strzelać z procy machać meczetą przyłacz się... |
Autor: Dr Still Hummer (---.elomza.pl) Data: 15-04-10 20:17 Amunicja boru a wtle gdzie wyje syrena wyrażnia słychac dawajcie gnata. Zobaczcie tu: http://www.youtube.com/watch?v=im6hSCxXvb0 Ja tam nie slysze zadnego gadania dawajcie gnata tylko jak ktos mowi co po rosyjsku... Gdzie niegdzie pisza tez ze ktos krzyczy 'ja zyje!' Tego tez nie slysze... Raczej cos w stylu 'Jezuuu' I lament w jezyku rosyjskim. Co mnie nie dziwi bo kazdy by chyba lamentowal gdyby zobaczyl cos takiego... A jesli chodzi o ludzi ktorych niby widac na filmie to ja widze jednego. Nie widze zadnego zastrzelonego upadajacego na lewy bok itp. Widze tylko tego ubranego na jasno gdzies tam z tylu. I uwazam ze nie jest to nikt z samolotu. Jak ten ktory krecil filmik zdazyl dobiec to inni gapie tez. I ten w jasnym ubraniu to najprawdopodobnie jeden z nich. Czytacie te bzdury ktore ludzie wypisuja na roznych forach i pozniej ogladajac ten filmik widzicie i slyszycie to co chcecie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli umiesz strzelać z procy machać meczetą przyłacz się... |
jest film o 4x zwolnionym tempie widac jak w oddali ucieka jakis facet w biało granatowej kurtce, wiecej ludzi tez tam nie widze, ale napewno można usłyszeć tekst: dawaj gnata, - nie strzelajcie.
|
|
W innych miastach, gdzie hoduje się agresywnych pasożytów też ich nie lubią. Na forach piszą o nich dokładnie to co my: http://www.gorakalwaria.net/news-moj-sasiad-czeczen-dyskusja-na-temat,869.html Poczytajcie komentarze - sa tam też politpoprawni idioci broniący darmozjadów - zupełnie jak na 4lomza.pl. http://www.gorakalwaria.net/news-czeczen-porzucil-samochod-gmina-ma-klopot-nad-wisla,524.html Tam kasę z zasiłków wydają na szalone rajdy po mieście i grę na maszynach - u nas na razie tylko grają na jednorękim bandycie. Czy może ktoś słyszał o wyścigach na Wesołej? Ja JESZCZE nie. Dlaczego media nie piszą, że dosłownie WSZĘDZIE gdzie pojawią się agresywne pasożyty lokalna społeczność chce się ich pozbyć? Scenariusz jest ten sam - na początku ludzie z ciekawością obserwują Czeczenów - bez niechęci. Dopiero po paru latach ludzie poznają tę nację i zaczynają się ich bać. Co tępe dziennikarzyny nazywają ksenofobią.
|
|
Gosik - żeby się obronić przed słabiutkim napastnikiem (zakładam, że jesteś kobieta a napastnik facetem) musiałabyć trenować intensywnie z 5 latek. W walce wykorzystujesz 10 - 20 % tego co umiesz. To nie tak jak na filmach, że chudziutka laska rzuca Dolpha Lundgrena jedną ręką. Lepiej zaopatrz się w pistolet hukowy, gaz, lub większego psa, bo Łomży coraz niebezpieczniej m.in. za sprawą pewnej narodowości.
|
|
najlepiej niech wszyscy znikną, tylko troll, bo teraz trolle w modzie zwany *trendy troll Daniel86* nie będzie miał z kim ku*rwa zagadać, pisać znaczy się, bo gęby to już wieki do nikogo nie otworzył i siedzi taki spięty, bo jak się nie ma z kim gdzie i jak to i się gotuje, obyś deprechy nie załapał
|
|
Autor: Czerwone_Stringi (---.lomza.vectranet.pl) Data: 15-04-10 22:31 12 sek: Uspokój się! 18 sek: Patrz mu w oczy. 21 sek: Uspokój się! 25 sek: Już po... 28 sek: Co, staniesz tu i zabijesz (dokładnie nie słychać). Następnie ruskie krzyki. 54 sek: żyję 57 sek: 1 strzał 107 sek: 2 strzał 108 sek- 112 śmiech 114 sek- 3 strzał 116 sek- 4 strzał A ja jeszcze słyszę na filmiku "dawaj gnat ... " a zaraz '' nie zabijajcie nas ... '' Mam rozumiec ze oprawcy z Katynia 2010 ktorzy wymordowali naszych rodakow mowili po polsku? Wiec to jednak nie Rosjanie ich dobili?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |