poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zyczenia Swiateczne

Straszny jest ten film , bada go prokuratura wojskowa , jeżeli będzie autentyczny to dopiero będzie .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zyczenia Swiateczne

Amunicja boru a wtle gdzie wyje syrena wyrażnia słychac dawajcie gnata. Zobaczcie tu: http://www.youtube.com/watch?v=im6hSCxXvb0

To debile jakiś gamoń karykaturzysta chciał sobie zrobić reklamę o durnie to opublikowali . Głupich nie sieją , zresztą też może chcieli sobie zapewnić lepszą sprzedaż ot co.

rudy błazen z druhem

co o tym sądzicie?;/ bo ja juz niewiem
http://fantasy777.bloog.pl/
typiara przewidziałą to co sie stało ostatnio. myslicie ze to prawda ? data wpisu sie zgadza bo to 3 lata temu było;p

Popieram... Zapytam przy okazji. A co by było gdyby zginął dzień po zakończeniu kadencji w takiej katastrofie? Nic, ot co. Byłby tak samo traktowany jak Kwaśniewski czy Wałęsa. A to za ich władzy w Polsce działo się najwięcej i to oni zrobili więcej dla kraju... W takim razie powinni mieć miejsce na Wawelu już dawno zaklepane.
Co do pytanie "czemu w takim razie na niego głosowaliście?" odpowiem, nie głosowałem na niego, ani na nikogo innego, bo moim zdaniem nie było wśród kandydujących godnego prezydenta.
Szkoda, że w Polsce ludzi docenia się dopiero po śmierci i dopiero jak odejdą to zaczyna się o nich mówić. Może należało wypowiedzieć wszystko za ich życia? Widać, że co poniektórzy tego nie zrobili i teraz wylewają to na forum.
Pozdrawiam

Oj i się doczekamy Euro 2012 i koniec świata .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org