Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast zielonej bezludna wyspa!! |
no drogie panie czekamy bo VizeV chce sobie pazury pomalować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast zielonej bezludna wyspa!! |
Najczesciej w lazience.
|
|
no dawaj zareklamuj się
|
|
nie masz czym, ewentualnie mogę tobie zapodać, ale jak już masz syfa to nie ma zbędnego pierdo*lenia, idź pod kaułfland
|
|
Ci ludzi reprezentują totalne skretynienie, i chyba nie warto sobie niby głowy zawracać. Szkoda tylko, że nie mieli szansy żyć w czasach człowieka którego tak wielbią, już on im by pokazał co to posłuszeństwo. Ale tak po za tematem, to zawsze zastanawiałem się, skąd się bierze uwielbienie w Polsce to takich ludzi jak Stalin czy Hitler ? Za mało to rodaków zginęło z ich rozkazów ? Czy może wynika to z chęci zaistnienia, nie ważne jakim kosztem ?
|
|
Do piachu z tymi ludzmi
|
|
wojtek ty nie jesteś bohater wojtek ty jesteś pierdolnięty wojtek.
|
|
to znaczy ze "robisz na drutach " :D:D:D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Między kościołem Miłosierdzia Bożego a Orlikiem. Te płyty. Właśnie - płyty... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to że w niedziele bedą zamkniete galerie i duże sieciowe sklepy ale że w sobotę miałyby być zamknięte zwłaszcza te mała -raczej będą otwarte.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |