Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizna |
NAJWSPANIALSZY BYŁBY Z CRACOVIĄ CRACÓW BO ŁĄCZĄ NAS TE SAME BARWY A POZATYM CRACOVIA TO MÓJ DRUGI KLUB PO ŁKSIE :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizna |
Proponuję żarty i nic poza nimi... Coś na początek: Konferencja właścicieli browarów. Po jej zakończeniu wspomniani szefowie wybieraja sie do baru. Szef browaru Okocim podchodzi i mówi: - Proszę najlepsze piwo świata - oczywiście Okocim. Kolejny szef zamawia: - Poproszę najlepsze polskie piwo - Warka Strong Kolej na szefa Lecha, zamawia: - Lej pan najlepsze piwo- Lecha oczywiscie... Na koniec podchodzi szef Zywca: - Poprosze Colę.. Barman jest troche zdziwiony, ale podaje colę. Pozostali szefowie patrzą jednak na tego z Żywca i pytają: - Dlaczego wziąłeś colę??? - Skoro wy nie pijecie piwa to i ja nie będę... Pozdrawiam, Shai
|
|
OOOO K*** NIE MACIE SIE O CO KLUCIC!? POMYSLCIE LEPIEJ O TYM ZEBY ZWERBOWAC JAK NAJWIEKSZA ILOSC OSOB KTORE BY POJECHALY. JEZELI KTOS NIE MOWI ZE NIE MOZE JECHAC "bo cos tam..." TO NIECH PRZEKAZE INFO ZNAJOMYM, BYC MOZE KTORYS BARDZO CHETNIE BY SIE PRZEJECHAL. POZDRO DLA KUMATYCH I DO ZOBACZENIA NA WYJEZDZIE! ŁKS ŁOMŻA FANS NS88 HOOLIGANS!
|
|
bo cycq jestes do niego uprzedzony :P a co do lokalizacji klubu przy stłomży jestem jak najbardziej za :) i blisko będę miała.....
|
|
No, ja chyba też się domyślam, dlaczego pan Zbychch może intrygować panią Ryskago :) Jasne, że głupi z głupim się dobrze rozumieją :) żadna nowość :)
|
|
Ryksago to skargę na nią złóż bo to sie oddzielnie ponoć pisze :P
|
|
właśnie!!!! a mała łomża mocna mi smakuje najbardziej :)
|
|
No znamy na komórke hehe (jak masz)
|
|
Ryksago??? Jest tu taka?? RySKago
|
|
A jak ktoś zboczy z temata to kimże jest?? Ryskago
|
|
martensy fajna sprawa, szkoda tylko, że w Łomży żadnego oldschoolowego sklepu nie ma.... czy może gdzieś się zaszył, że ja o nim nie wiem???? ach chyba to ja żem wygrał
|
|
Ach, degreg., wątpliwa to sprawa...:)) Ryskago
|
|
Niektórzy to mają fantazję, prawda ryskago? :)))
|
|
esborn, wystarczy wejść w profil użytkownika... Czyli wcisnąć lewy klawisz urządzenia wskazującego, potocznie zwanego myszką, w obszarze nicka wybranego użytkownika :)
|
|
"Racja, śtarśnie toto zalatuje jakimsik zdechłym baranem..." ryskago...własnie o to chodzi że to nie zalatuje baranem, a jak nie zalatuje to się nie powinno nazywać "kebab"...i mało tego...większość sprzedawców tego "wykwintnego" jedzonka nie wie z czego powinien być zrobiony prawdziwy kebab :-/ to jest żałosne..
|
|
alinka zapowiada sie ... hehe
|
|
To jesteś do tyłu hahaha jak na końcu stoisz z wszystkim :) tikaram
|