Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Beata Kempa: w 83 przedszkolach przebiera się chłopców za dziewczynki |
Tak na wesoło o straży granicznej. http://www.youtube.com/watch?v=Tb_WjSlko-E
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Beata Kempa: w 83 przedszkolach przebiera się chłopców za dziewczynki |
do Brzenczyszczykiewicz... jestes kolejnym wariatem ktory sobie wysymulowal w swojej glowie lot samolotu... wracajac do katastrofy z 11 kwietnia zamach na pentagon.. wedlug opisow badan i wymierzen samolot za nim uderzyl w pentagon skosil kilka lamp oswietlajacych.. twardosc tych lamp jest porownywalna z twardoscia drzewa... Podobno samolot zawadzil o masz radiowy wtedy rownie dobrze moglo sie oderwac skrzydlo... ale zachaczeniem o drzewo skrzydlo nie powinno tak o sie oderwac lelumel
|
|
Oby to był jasiu_smietana. Wtedy zapanowal by spokuj na wiecznosc na forach.
|
|
Jestem jak najbardziej za , ale uważam ze mógłby ktoś zadbać o ten obecny bo wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy, brudne i zardzewiałe tablice normalnie wstyd...
|
|
Zrób sobie zbliżenie tej mapki i zobacz co leży przed ulicą, niedaleko wiaty. Czy to nie kawałek, albo kawał skrzydła aby?
|
|
dziś jest dzień otwarty w szpitalu w Choroszczy spiskowcy zgłoscie się tam:)))))))))))))))))))))))
|
|
dlaczego go wypchneli to nie wiem, najprawdopodobniej za to ze wlasnie krzyczal zeby ktos ich zabral od niego z domu.Kto to byl tez do konca nie wiem znam tylko pseudo jednego z nich ale nie ma co mowic tego na forum.Poszkodowany zyje. Wiecej chyba nie musicie wiedziec a z reszta kto go zna sie dowie a kto nie nie musi za duzo wiedziec.Tyle na ten temat
|
|
link do artykułu, moj komentarz zbędny. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/orzel_wyladowal_belgowie_smieja_sie_z_tragedii_pod_133548--6.html Ja już swój protest w tej sprawie wysłałem.
|
|
Trzeba powiedzieć, ze teraz ratownicy pilnują porządnie już pływających. Szczególnie jak jest ten starszy facet w okularach. Stoją często po przekątnej basenu, chodzą wokoło w 2 osoby i trzymają koncentrację i kontakt wzrokowy. Od razu inaczej to wygląda - profesjonalnie. Niestety wcześniej można było zaobserwować inne podejście (szczególnie jak byli na zmianie młodzi ratownicy wraz z Panią ratownik, często NIKT nie poruszał się w obrębie basenu, za to w kantorku jakoś tak - naprawdę trudno jest dostrzec z tego miejsca co dzieje się pod wodą) , chyba nikt sobie nie zdawał do końca sprawy, jakie niebezpieczeństwa czyhają w wodzie. Ostatnie tragiczne wydarzenie podziałało najwyraźniej na wyobraźnię niektórych ludzi.
|
|
te niby strzały to jarający sie jakis materiał i tak jak w ognisku strzela drewno tak i tam cos strzelało bo sie jarało ! ....tak mysle
|
|
On uciekał przed policją.
|
|
A dla mnie to żaden skandal... Tak naprawdę to tam nic nie widać więc nie można powiedzieć że to właśnie było ciało prezydenta. A jak nawet było to i tak nie pokazali ciała odkrytego, więc żaden skandal...
|
|
Właśnie to jest najgorsze , ale jak słyszę polski język strzały i śmiechy na tym filmie "Nie zabijajcie nas" Ruscy też są zbyt mili ,aż za ładnie to wygląda .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |