Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Atak na Antka? |
a te strzały co były to podobno amunicja z pistoletów ochroniarzy z BOR-u.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Atak na Antka? |
a przez kogo został wypchnięty???????
|
|
skoro Wy znacie te fakty, to może byście podzielili się nimi z nieświadomymi forumowiczami.
|
|
nieźle, człowiek został wypchnięty i to jest wg niektórych normalne? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Prezydent Kaczyński wraz z małżonką zasłużył na Wawel. Według mnie był to najlepszy prezydent od upadku PRL, który w swoim życiu prywatnym i słuzbowym wykazywał się patriotyzmem i miłością do Ojczyzny. Nie był mu obojetny los Polaków w kraju i za granicą- szczególnie na Wschodzie, gdzie nad grobami pomordowanych polskich oficerów tak bardzo wołał i modlił się o prawdę historyczną oraz pojednanie polsko-rosyjskie. Poniósł tragiczną i niespodziewaną smierć, żeby wielu ludzi dowiedziało się w końcu o Katyniu. Musiał zginąć, żeby świat usłyszał prawdę... Zginął pełniąc służbę Polsce i Polakom!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |