Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale żeby w Wyborczej? |
Pokój dla Lecha, ale prezydent powinien zostac pochowany w swojej stolicy Koniec kropka, chcecie to sobie zdjedzcie czekolade wawel.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale żeby w Wyborczej? |
Prasa i debile szukający sensacji, nic dodać nic ująć. Dajcie sobie na spokój. Wypadek i tyle. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pewnie zmienili niedawno . Info ze strony : Szanowni Państwo W ZWIĄZKU Z PRZEDŁUŻENIEM ŻAŁOBY NARODOWEJ PRZEDSTAWIENIE W ŁOMŻY - ul. Przykoszarowa róg Sybiraków ODBĘDZIE SIĘ 19 KWIETNIA PONIEDZIAŁEK o godz. 17.00 kasa czynna od piątku 16.IV od godz. 9.00 NATOMIAST O TERMINIE PRZEDSTAWIENIA W BIAŁYMSTOKU POINFORMUJEMY W PÓŹNIEJSZYM TERMIN ;)
|
|
Juz kiedys pisalem, jak mnie wkurzaja mamusie pchajace wozki prosto pod kola samochodow, wymuszajac tym sposobem swoje pierwszenstwo na przejsciu. Film z netu: http://www.youtube.com/watch?v=zBax0dmuwiQ&feature=player_embedded Jakos ani policja, ani sad nie przychylily sie do tezy o winie kierowcy... I nie stwierdzili, ze ze swoimi umiejetnosciami kierowca powinien jechac 20 albo 5km/h, tylko uznali kobiete winna spowodowania zagrozenia. Cale szczescie, ze za busem jechal radiowoz, bo widac ze paniusia poszlaby sobie jakby nigdy nic, a mogla zabic dziecko i iles innych osob, gdyby np. z przeciwnej strony nadjezdzal akurat jakis samochod. Ale po co sie rozgladac, przeciez pieszy na przejsciu to swieta krowa i zawsze winny jest kierowca... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |