poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Episkopat przestrzega rodziny przed gender

nie ma za co :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Episkopat przestrzega rodziny przed gender

ja zgłaszam ten problem do sieci orange już połowy 2009 roku i wciąż słyszę to samo, że conajmniej za pół roku będzie poprawa. ostatnio też tak usłyszałem. jest to wk..... gdy za 15 razem dopiero jest połączenie. antena jest w łomży zepsuta i prędko nie będzie naprawiona. w tym roku kończy mi się umowa i zmykam do innej sieci. wkurzające jest też to że orange wydzwania ze swoimi nowymi ofertami jakimi jest oglądanie Tv przez komórkę!! pewnie tak samo będzie odbierało jak rozmowy...

daj namiar to cie naucze

pewnie jest tak jak wszędzie czyli najniższa krajowa na reke czyli około 900 zł + prowizja, ale prowizja jest znikoma:P wiem bo doświadczyłem czegos takiego:D pozdro

Moim zdaniem Kaczyński był takim samym prezydentem jak poprzednicy z małymi wyjątkami. Już Lech Wałęsa się więcej zasłużył ze swoją Solidarnościa. Tak czy siak Kaczyński się kompletnie niczym nie zasłużył dla polskiego narodu oprócz tego że był naszym prezydentem który obradował przy okrągłym stole i należał do Polski podziemnej.

A co wogóle sądzicie o pracy konsultanta telefonicznego;czy praca jest łatwa?trzeba mieć jakieś doświadczenie??

pizduśplastuś

chcialbym podyskutowac na ten temat. Mimo iz jest bardzo ciezko o czyms takim mowic. mozna wywodzic rozne spekulacje... napewno za kilka lat prawda wyjdzie na jaw.. te rozne czarne scenariusze jakie pisza gazety i opowiadaja media sa naprawde makabryczne. jakby byli podatni na kazde uslyszane slowo, oczywiscie nic nie skladajac do kupy.. zastanawia mnie jedno, godzine przed rozpoczeciem ladowania samolotu prezydenckiego na lotniku wyladowali juz reporterzy... lub powinien jakis komitet powitalny na nich czekac nikogo nie bylo.. czemu oni nie kamerowali, przeciez zawsze biegna z kamera tam gdzie ich nie prosza. wydaje mi sie ze to byl atak i zaden kamerzyta nie mogl kamerowac byl zakaz to nie moglo wyjsc na jaw, ci co nagrywali zostali zastraszeni i zabrano im tasmy dziwnym trafem jakis filmik trafil do internetu gdzie slychac wyrazne strzaly broni palnej, nie wiem po co komu tam bylo strzelac przy udzielaniu pomocy w katastrofie, nastepnie zdziwily mnie komentarze jeden facet bedacy w hotelu wypowiadal sie ze widzial samolot jak na dloni i ze nagle on runal bylo pare bylskow i hukniec i samolot znalazl sie na ziemi.. takie blyski daje efekt spalajacego sie paliwa aczkolwiek o dzwiekach przy tym zjawisku nic nikomu nie wiadomo. dlatego samolot mogl zostac zestrzelony pod pretekstem ze zachaczyl o drzewo.. na duzej wysokosci wiadome byloby ze samolot zostalby zestrzelony bo o nic nie mogl by zachaczyc. na domiar zlego samolot byl tak rozstrzaskany ze nie bylo co zbierac.. media opisywaly ze zachaczyl o drzewo na wysokosci 15m czy na tak niskim pulapie i przy tak malej predkosci przy probie ladowania samolot niszczy sie doszczetnie? wydaje mi sie ze nie...
prosze o porownywanie faktow medialnych jakie uslyszycie, bo kontrowersje w tym temacie sa tak olbrzymie ze nie mozna tego opisac.

Mało ci informacji , teorri spiskowej ci się zachciewa . Idź idź człowieku napisz do Przyjaciółki

Napewno czy będziesz się schylał po mydło we wspólnej łaźni ??

Poczekajmy może z tym tematem, póki wszyscy nie ochłoną. Mi też sprawa wydaje się bardzo podejrzana i nie sądzę aby był to wypadek. Nie wiem dlaczego, ale nie chce mi się w to wierzyć.

jedna rzecz nie daje mi spokoju po wizycie ryzego w rossiji nagle ten kraj stal sie taki dla nas mily na wszystko sie zgadzali otwarcie mowili o Katyniu i jak nigdy do tad atmosfera nie byla taka bardzo pokojowa

http://www.youtube.com/user/Dar0Studio

http://wiadomosci.onet.pl/2155204,12,strzaly_tuz_po_katastrofie_samolotu,item.html

Czyli jednak ruscy tak nas przepraszają za to co się stało ... no dla mnie to za dużo znaków zapytania z to katastrofą i dla czego ruscy i Polacy prowadzą różne śledztwa ?! i dla mnie ciekawe jest to że dzień po katastrofie prezydenta już rozpoznano i już pochować można a jeszcze kilka ciał nie odnaleziono ,zbieg okoliczności czy jednak ... ?

Takos

Co by było gdyby to rosjanie w takim składzie się rozbili u nas???
Nawet nie wolno nam by było dotknąć śrubki z wraku a co dopiero skrzynki rejestrujące.
Rządowe elity POLSKI POBUDKA!!!!!!!
Jedyny w Polsce chciał to zmienić i po stokroć powinien spoczywać na Wawelu.

a zreszta powiem tak ten filmik wyemitowala w sobote panstwowa tv rosyjska myslicie ze by sie podkladali sami bzdura

no nie gadaj i co ?

VAVAMUFFIN,
DAAB,
MALEO REGGAE ROCKERS,
JAMAL,
INDIOS BRAVOS,
EASTWEST ROCKERS
HABAKUK,
ENEJ (chociaż to bardziej ska ale... :P)
MESAJAH,
PAPRICKA KORPS

Przydał by się w naszej pięknej mieścinie taki koncert, skoro Łomża się kwapi to sąsiedzi zza Narwi powinna zrobić. Możecie tez zaprosić Akurat, Comę i tez będzie klawo. Pozdro 600

Samolot TU-154 według ekspertów uderzając podwoziem o ziemię nie uległaby takim zniszczeniom przez co wielu osobom udałoby się przeżyć. Jak wiemy zahaczył skrzydłem o antenę obrywając je przez co pochylił się na bok i przy bocznym uderzeniu uległ całkowitemu zniszczeniu nikt nie przeżył.
Pilot lądował na tym lotnisku kilka dni wcześniej a więc znał to lotnisko w takim razie kto go tak naprowadził, czyżby aparatura zle wskazywała?

A Elvis żyje, zresztą razem z Jacksonem siedzą na jakiejś wyspie.

Wyleciał przez balkon. Z tego co wiem żyje ino się połamał trochę. Więcej szczęścia miał niż rozumu...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odnośnie rad obsługi lotniska - skomentował to dzisiaj w sposób jedno znaczny Żyrynowski w rosyjskim Dumie.

Wszystko w białych rękawiczkach -my chcieliśmy dobrze, my chcemy wszystko wyjaśnić jako "zaprzyjażniony naród"

Autor: Czerwone_Stringi (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 14-04-10 23:05

http://www.youtube.com/user/Dar0Studio

http://wiadomosci.onet.pl/2155204,12,strzaly_tuz_po_katastrofie_samolotu,item.html

Czyli jednak ruscy tak nas przepraszają za to co się stało ... no dla mnie to za dużo znaków zapytania z to katastrofą i dla czego ruscy i Polacy prowadzą różne śledztwa ?! i dla mnie ciekawe jest to że dzień po katastrofie prezydenta już rozpoznano i już pochować można a jeszcze kilka ciał nie odnaleziono ,zbieg okoliczności czy jednak ... ?

Nie ruscy a Rosjanie, pacanie.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Co wy bierzecie?????? Oczywiscie nie wszyscy....
Zmiana dilera wskazana..
Ja pie.....ole nie mieli by sie kim Rosjanie przejmowac tylko taka wycieczka dajcie spokoj...
Moje zdanie to ktos wewnatrz samolotu kazal ladowac bo chcial byc na czas a pilot bal sie zavetowac...
Nawet podejrzewam kto....

Autor: smok24 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-04-10 23:47

Samolot TU-154 według ekspertów uderzając podwoziem o ziemię nie uległaby takim zniszczeniom przez co wielu osobom udałoby się przeżyć. Jak wiemy zahaczył skrzydłem o antenę obrywając je przez co pochylił się na bok i przy bocznym uderzeniu uległ całkowitemu zniszczeniu nikt nie przeżył.

Człowieku, oglądałeś dokładne wypowiedzi ekspertów? Ja myślę, że nie. Samolot nie uderzył podwoziem o ziemię. Pewnie nie wiesz też dlaczego duże kawałki samolotu były do góry kołami na miejscu zdarzenia? Obejrzyj zdjęcia gdzie są koła. Bo samolot wykonał obrót i sunął do góry nogami. Dlatego wszstko zostało zmiażdżone. Rozumiesz? Taka siła, taka waga. Pomyśl.

Ludziom się normalnie juz w głowach poprzekręcało.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Gdzie w Lomzy kupie słuchawki dokanałowe za parę złotych.

*Mam zepsuta klawiaturę.

Pewnie rozsiewał na forum teorie spiskowe i przyszli po niego :)

Sprawa do przemyślenia:
Jeśli właściciel mieszkania ma innych spadkobierców(dzieci, współmałżonek ) to po śmierci osoby dającej mieszkanie, spadkobiercy będą mogli żądać od Ciebie zachowku mimo że mieszkanie została Ci darowane.
Wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem jest umowa kupna sprzedaży za symboliczną kwotę np 200zł. lub umowa dożywocia. Warto przed podpisaniem umowy dokładnie dowiedzieć sie jak ustrzec sie przed wypłatą zachowku.

ćworopak

farm3.static.flickr.com/2763/4515204703_07f966c125_o_d.jpg

rudy błazen z druhem

Księrznej - litośći! Boże widzisz i nie grzmisz...

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org