Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Wałęsa. Człowiek z teczki". |
Ja sie tak Was zapytam... wedlug was Kto jest godzien byc pochowany na wawelu w dzisiejszych czasach jak nie prezydent na urzedzie ktory zginal w trakcie podrozy do miejsca tak waznego dla Polaków? Co wedlug Was trzeba zrobic aby zaslużyć sie dla ojczyzny, Polski? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Wałęsa. Człowiek z teczki". |
mam wigry try, wpadniesz na herbatę malinowom ?
|
|
do tego idzie http://www.youtube.com/watch?v=B6ghYzrWfNg&feature=related wilcy latać bedo
|
|
Na tym filmie nie widać żadnych żywych pasażerów samolotu rządowego. Nie piszcie głupot i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Ten sam film jest na YouTube, wpiszcie "strzały smoleńsk" jako pierwszy wyświetla się ten sam film tylko w lepszej jakości. Tam zobaczycie czym rzeczywiście jest "machająca ręką postać" - jakaś wystająca gałąź.
|
|
Na tym filmie nie widać żadnych żywych pasażerów samolotu rządowego. Nie piszcie głupot i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Ten sam film jest na YouTube, wpiszcie "strzały smoleńsk" jako pierwszy wyświetla się ten sam film tylko w lepszej jakości. Tam zobaczycie czym rzeczywiście jest "machająca ręką postać" - jakaś wystająca gałąź.
|
|
Szanowni zwolennicy "spisków". Oto gorzka prawda: Dla takich krajów jak Rosja Polska jest PYŁKIEM i dlatego NIKT przy zdrowych zmysłach nie brudziłby sobie rąk krwią (i przy okazji ryzykował rozlania się historii Katynia przy okazji BEZPRECEDENSOWEJ w skali świata katastrofy, co jest grubszym kalibrem, na cały świat) z tak błahego powodu. Ja wiem, że to byłoby dowartościowujące, że tak strasznie gryźliśmy tego niedźwiedzia że aż łapą machnął, ale to bzdura, znajcie miarę, waszmościowie. Zadziałały totalna bezmyślność organizatorów obchodów i "ułaństwo" kogoś spośród pasażerów (albo - co IMO jednak mniej prawdopodobne - załogi) i tyle w temacie. Wasze "domysły" są tyleż śmieszne co żałosne, więc ciszej nad tymi trumnami.
|
|
Rzeczą normalną jest iż start i lądowanie samolotu z głową państwa podlega osłonie kontr wywiadowczej i jest nagrywane -dlaczego nikt nie nagrywał? Dlaczego dochodzenie jest prowadzone w kierunkach wskazanych przez stronę rosyjską a nie jest brany pod uwagę wariant zamachu - w końcu zginęła głowa państwa wraz z najważniejszymi dowódcami wojskowymi? Kto prowadzi akcję dezinformacyjną na wszystkich forach internetowych przekonując Polaków do błędu pilota, skąd pochodzą wpisy czy ABW to sprawdza? Gdyby rosyjski samolot z taką delegacją rozbił się na terenie Polski to Polakom nie wolno by było dotknąć nawet śrubki z tego wraku.
|
|
o wariat.. przezyl czlowiek?? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |