Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamiętacie protest songi...? |
Benny co ty gadasz? Jakie 100 zl? Ja wyplacam nawet 20zl jak mi zostaje! i Płace dalej 3 zl..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamiętacie protest songi...? |
sprobuj najpierw zgrac na telefon a pozniej przenosic na karte stare samsungi wlasnie tak maja po tym powinno byc juz OK
|
|
Jaki jest koszt przepisania mieszkania?
|
|
KURW.....,jaki gość nawet zapodał tego samego e-maila.kw1990@o2.pl Już ci odpowiadam gdzie jesteś , jesteś w czarnej dupie , pracuj dalej kręcąc sidraki i robiąc elewacje w warszawie , "głośna" -- buhehhehh, głośno to ty sobie reklamę zrobiłeś na tym forum
|
|
2 języki obce wyssane z palca, nie wypowiadaj sie jak nie masz na ten temat pojęcia :)
|
|
http://www.aliorbank.pl/pl/klienci_indywidualni/konta_osobiste/konto_z_lokata_nocna No chyba że masz konto oszczędnościowe to tam rzeczywiście jest za 3 zł, ja mam konto osobiste i w nim płaci się 5 zł.
|
|
2 jezyki obce to wiem ze bajka :) A może jest ktoś co był kiedyś na takiej rozmowie i zna jakieś konktery?
|
|
A piosenki są Oryginalne ? jeśli nie to nie posłuchasz ;-)
|
|
A to nie Kwasiarz taki mądry?
|
|
taaa.... on ma różne problemy
|
|
strzaly nie musza byc z broni BOR'u, tylko z jakichs elementow samolotu
|
|
tacy ludzie z podwyzszoną manierą zawsze pochodzą ze wsi , pamietajcie :D bo przybyli nowobogaccy do miatsta i " co to nie oni." ja sama mieszkam w łomzy ale do ludzi z okolic nic nie mam. bo włąsnie z okolic pochodzą naj*zajebistsi ludzie
|
|
a pisałeś, że jesteś z miasta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |