Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast kolend:) |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast kolend:) |
no polać mu, dobrze gada
|
|
mam u nich konto od ponad roku i nie narzekam. 3zł/miesięcznie to pikuś a na dodatek jak masz lokate nocną to twoja kasa pracuje też w nocy i w skali roku masz bodajże 7 % czy jakoś tak. www.aliorbank.pl tam jest więcej info ;)
|
|
naćpane slamuchy chodzą tam kraść po tych kauflandach, ich nikt nie kocha, chodzą takie szczury niedomyte, ledwo na oczy patrzą niedorozwoje, a milicja jak zwykle jest tam gdzie nie trzeba.
|
|
a gdzie tu widzisz żebym narzekał ? sram na wszystko co tu się wydziwia hehe i sam narzekasz zmienić to se możesz majty i masz tyle samo do gadania i zdziałania co ja i każdy tu se swoim słodkim pierdzeniem w tym kraju to jesteś po to żeby napierdzielać i się nie udzielać , no chyba że jesteś synkiem tatusia
|
|
będzie gdzie się umyć
|
|
Czesio w takim razie z takim podejściem jak twoje daleko nie zajdziesz.Sraj sobie dalej.Skoro nie chcesz mieć nic do powiedzenia to schowaj się w norce i łba nie wychylaj.
|
|
No dobrze, bo stanie godzinę w kolejkach do dostępnych do tej pory myjni, jest co najmniej wkurzające... Im więcej tym szybciej.
|
|
Żal i żal to dwie skrajności tego...
|
|
Jednak Gabor LLorinczi . Nr tel w info .
|
|
Żałoba trwa do niedzieli włącznie, napewno nie będzie zajęć dydaktycznych na uczelniach wyższych a czy sklepy będą zamknięte to nie wiem.
|
|
Każdy ma prawo do wypowiedzenia sie na forum, a tą możliwość daje im demokracja o którą walczył też Lech Kaczyński w latach młodości, ale to nie oznacza, że macie prawo atakować innych userów. Dr Still Hummer i Tobie podobni, jeżeli chcecie coś sensownego wnieść do dyskusji , opowiedzcie sie za decyzją kardynała Dziwisza, lub nie używając do tego rzeczowych argumentów. Nie chcę uwłaczać pamięci prezydenta, ale jakby za życia ktoś zadał mu pytanie gdzie chciałby spocząć po śmierci - naprawdę bym się zdziwił, gdyby stwierdził, że chce spocząć obok Piłsudskiego.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ha Ha ;D Zebym jeszcze ja zaraz nie docieła czegoś... :P Ciesz sie, że potarfie trzymac język za zębami . ;d
|
|
Chyba nie wszyscy użytkownicy mający konto w Alior Banku są na czasie, bo nie ma już 3 zł za prowadzenie (za kartę) ale podnieśli do 5 zł, co i tak nie jest wygórowaną kwotą. Największy jednak minus jest taki że jeśli na koncie zostanie Ci 100 zł to nie wypłacisz tej kwoty, dlatego że jest to minimum jakie musi tam być, właśnie przez to się kiedyś naciąłem w sklepie.
|
|
ok 650 zł tam mi sie wydaje ale to bylo z 3 lata temu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |