Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciary na plecach a w oku łza... |
JADLO SIE ZOLTYCH SLIWEK **** BOLI OD MAJTEK
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciary na plecach a w oku łza... |
Dla nie zagladajacych na forum polityka powtorze- ogladajac dzis na CNN otwarcie szczytu nuklearnego jestem pod wrazeniem spokojnych, szczerych slow Obamy oddajacego w imieniu Ameryki hold ofiarom tej tragedii. Jak i pelnej szacunku minucie ciszy i pochylonych glow przywodcow 48 panstw.
|
|
jesli tak to i Prezydent Kaczorowski też powinien tam spocząć. jak dla mnie to trochę przesadzili z tym pomysłem.
|
|
za ściąganie druta
|
|
Autor: mustapha (---.elomza.pl) Data: 13-04-10 18:42 Wszystkie fora internetowe huczą z dezaprobatą dla takiego pomysłu. tym zdaniem potwierdzasz, ze tak naprawde to nie masz swojego zdania. Może św. pamięci Gosiewskiego pochowamy na Wawelu?? tym zdaniem wykazujesz swoj brak szacunku i chamstwo (ale skoro nie masz wlasnego zdania, wiec to pewnie nie twoje chamstwo). ale co takiego zrobił Prezydent, aby spocząć obok wielkich Królów i Bohaterów naszej ojczyzny?? tym zdaniem potwierdzasz swoj brak wiedzy. P.S. duza ilosc znakow interpunkcyjnych ("??????") w twojej wypowiedzi swiadczy o twoim braku argumentow, co z kolei potwierdza pierwsza teze, jaka postawilem w tym poscie.
|
|
Idę ja w niedziele na spacer z moim czteronogim, patrze a w szybie naszego osiedlowego sklepu kartka z następującym napisem: Z powodu żałoby narodowej w dniu dzisiejszym sklep zamknięty. Dlaczego tylko "w dniu dzisiejszym" ? Pragnę przypomnieć, że Pan Marszałek Sejmu pełniący obowiązki Prezydenta RP ogłosił siedmiodniową żałobę narodową. Brak konsekwencji czy co ?
|
|
Prezydent w pełni zasługuje na to aby spocząć na Wawelu. Był wielkim patriotą i walczył o polską historię. Tak jak każdy miał wpadki, różne irasiad, perejro itp ale czy to świadczy o tym, że był słabym, niekompetentnym prezydentem? Dla przykładu porównajcie wykształcenie Wałęsy i Kwaśniewskiego z wykształceniem Kaczyńskiego. Nie był niczyim popychadłem, marionetką. Twardo stawiał swoje warunki dla Polski. Dla mnie to był najlepszy prezydent jakiego do tej pory mieliśmy. Inną sprawą jest w jakim świetle przedstawiały go media. Ciekaw jestem co teraz myśli czuje Palikot, Wojewódzki czy Majewski u których na porządku dziennym było naśmiewanie się z prezydenta. Powracając do tematu wątku w pełni popieram inicjatywę pochówku na Wawelu, a co więcej pojadę na uroczystości do Krakowa i oddam mu hołd jemu należny.
|
|
A byly prezydent Kaczorowski to co nie zasluzyl sie a Kaczynski byl slabym prezydentem i moim zdaniem nie nalezy sie mu tak zaszczytne miejsce
|
|
to zwyczajny skandal w stylu kaczora Jarusia. Za kogo oni się uważają , zero skromności tylko pycha i bufonada. W tem sposób Jaruś kolejny raz skreslił szanse PiS w nadchodzących wyborach . Jak zwykle mało inteligentnie sam sobie podciął jaja.
|
|
trackone - rozwiń swoją myśl, bo nie wiem o czym ty piszesz. rudy błazen z druhem
|
|
Co do odmowy lądowania w Gruzjii... Takie pismo/protest wystosował Przemysław Gosiewski, który jak wiecie również zginął. http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/4D0917D9
|
|
również uważam michnika za kanalię.
|
|
To smutne! facetowi się popsuła syrenka na którą długie lata oszczędzał a wy się śmiejecie?
|
|
Boba Marleya:D hehe a serio to eastwest korps i vavamuffin.
|
|
a jak myślicie jaka dziś będzie pogoda ?
|
|
Ras Luta :D
|
|
Jeśli były by te 3 zespoły to impreza była by udana: Maleo Reggae Rockers Habakuk Masajah
|
|
Jesteś moją kokainą... a jakie ty masz podejście pajacu ? za dużo filmów się naoglądałeś i se wkręcasz żeś wybrańcem, możesz se jedynie popierdzieć tu na forum i pożalić, ale i tak nic nie zdziałasz bo jesteś nikim na tym świecie który może sam się schować do dziupli swojej starej i nawet łba nie wychylaj
|
|
KAT-a
|
|
enej, vavamuffin, tallib, EastWest Rockers, voo voo :)
|
|
To nie pluskwy, to podstawowa nieznajomość słownika.
|
|
a donald du pę:)))
|
|
light ty mnie nie pouczaj bo zaginoł bys w przedbiegach. Niewiem jaki jest sens twojej wypowiedzi skoro raz mówisz ze prezydenta trzeba oddzielić od króla, a natstępnie piszesz ze w dzisiejszych czasach spełniają i prezydent i król podobne funkcje. Chorągiewo!
|
|
dokumenty skladalem w lipcu 2009 ABO mi sprawdzali ponad 3 miesiace skladalem 28 grudnia 2009 :( mialem nadzieje ze moze sie uda jakos na ten nabor, mam duzo pkt, ciekawe ile sie przyjdzie czekac na nastepny
|
|
Eastwest rockers, vavamuffin no i Marika niech w końcu zagra dla własnej publiki.
|
|
EASTWEST ROCKERS
|
|
Kir przepasał flagę,tak jak czarny kruk, Zabrał Ich do siebie Miłosierny Bóg. Dziś wszyscy Polacy w żalu łączą się, Ból przenika serca, jest nam bardzo żle. Cały świat też patrzy na Katyński Las Panie Prezydencie! Opuściłeś nas! Opuściłeś lud swój,czy godzi się tak? Miałeś tyle planów... Nie miało być tak! Zostały sieroty,opustoszał dom, odszedłeś Ty od nas razem z żoną Twą. Poszliście do nieba,do katyńskich braci nam w spuściżnie ostał jeno krzyk rozpaczy! Wraz ze swym orszakiem zginął Polski Król Czy skruszy się przez to nienawiści mur? Pamiętać Was będziem,nigdy nie przestaniem! Śpijcie sobie cicho.... na wiek wieków....Amen
|
|
kaczka
|
|
http://members.multimania.co.uk/aikidolomza/ http://www.aikido.lomza.pl/kontakt.html
|
|
Znowu Katyń jak Kat, Wyciągnął swe szpony, Zginął mój prezydent ulubiony. Płacze cały naród, Płacze ma rodzina Tych tragicznych chwil Już nikt nie zatrzyma. Łzy płyną gorące I żal serce ściska, Takie ciężkie chwile Przeżywa Ojczyzna. Wszyscy co zginęli , Pełniąc swe zadania, W naszych polskich sercach Na zawsze zostaną.
|
|
Czy ktoś zna nr telefonu do rejestracji do dr. Rzepkowskiej kardiolog do prywatnego gabinetu. Bardzo proszę o podanie
|
|
Pytam się Panie,dlaczego tak się stało? Czy katyńskiej krwi było Tobie mało? Czyżałobny kir jest nam przeznaczony? Czy przeklęte to miejsce? Czy to fatum strony? Dlaczego Ty Boże tak doświadczasz nas? Ile ofiar jeszcze poczłonie Ten Las? I dlaczego Oni? I dlaczego wtedy? Mało to Polacy Mają Panie biedy? Czy naród nasz POLSKI Musi cierpieć tak? Odpowiedz mi! Panie? -odpowiedzi brak.....
|
|
Marikę, Haydamaky, Żywiołaka :)
|
|
Paplika .
|
|
Każde miejsce jest dobre - nie róbmy obciachu przed światem... Niech spoczywają w pokoju...... szkoda że nie wszyscy razem , było by to celem nie jednej pielgrzymki i naszego KATYNIA 2010.
|
|
Każde miejsce jest dobre - nie róbmy obciachu przed światem... Niech spoczywają w pokoju...... szkoda że nie wszyscy razem , było by to celem nie jednej pielgrzymki i naszego KATYNIA 2010.
|
|
Na informacji telefonicznej lub w sekretariacie Szpitala Wojewódzkiego w Łomży .
|
|
Przykre.....
|
|
Baltazar - wiesz co to ironia? ;o))) (dot. mojego postu)
|
|
Nie do wiary ! Takie słowa mógł wypowiedzieć tylko pingwin. Upośledzony w stopniu średnim .
|
|
Nie tobie o tym decydowac, kto jek godzien a kto nie buraku. Niezanam zasad pisowni, ale byś sie zestał zeby móc zajmowac stanowisko, które ja zajmuje ( i pisownia mi niepotrzebna, są komputery, które to poprawią).
|
|
A ja podzielam zdanie pffff i pasjonata i im podobnych. Zresztą taka jest wola rodziny i my powinniśmy ją szanować. Szacunek dla zmarłych a nie kółtnie, gdzie kto jak i z kim.
|
|
light bije od Ciebie niesamowita inteligencja którą potwierdzasz swoimi wypowiedziami czepiając się pisowni. Wspominając o porannym wypróżnianiu na tronie tylko potwierdzasz jaki z Ciebie prostak. Tak jak juz wspominałem, nikomu nie ubędzie jeżeli Prezydent zostanie pochowany na Wawelu. Trudno taka decyzja zapadła i żałosnym jest wymawianie i okrzykiwanie swojego sprzeciwu w niepochlebnych wypowiedziach na temat Lecha Kaczyńskiego. Niestety niektórym brak wstydu i dobrych manier. Darujcie sobie juz plucie jadem które i tak nic nie zmieni a tylko przynosi wstyd wam samym a także innym polakom.
|
|
Jest taka dziewczyna u której zamawiałem obraz, umie rysować, malować i to naprawde dobrze.Do tego cena jest spoko ale oczywiście zależy od formatu. misiamarcinka@wp.pl To jej mail. Pozdrawiam
|
|
Pasjonacie - zarzucasz mi niesamowitą inteligencję, na podstawie tego, że uczepiłem się pisowni (jakoś zapomniałeś, że drugim zarzutem było niezrozumienie tego co wcześniej pisałem), a Ty zrobiłeś prawie to samo czepiając się tego tronu, który był tylko wycieczką personalną w stronę użytkownika Dr Still Hummer, wspominającego coś o mało rozwiniętych polaczkach i cwaniakującego jaki to on jest przemądry i rozwinięty. Trochę śmieszne było i dość mocno rzucało się w oczy, że ktoś kto pisze, że nie należy go pouczać, popełnia taki błąd - i tylko o to mi chodziło. Wierzę, że stać Cię na więcej, ale czep się może wypowiedzi o miejscu spoczynku p. Kaczyńskiego. Wypowiedź nie była o tronie, a dotyczyła tematu dyskusji. Koniec rozmywania tematu. Dajmy już temu spokój. Powiedzieliśmy co mieliśmy powiedzieć, decyzja zapadła i niestety nic z tym nie da się zrobić. Pozdrawiam lelumel
|
|
tu ludzie strajkujący z Wawelu - kochamy Cię pati... !!! ole ole andare andare
|
|
może biały Polonez ? ?
|
|
sam jesteś debilem Cellar Door, przeczytaj post do końca, na pewno nie ma dziesiątek takich tematów
|
|
za 5 lat jeszcze wieksze bezrobocie biada syf i ubostwo pod rzadami PO
|
|
za 5 lat bedzie juz po nas. 2012:)
|
|
pierwsze oznaki widac juz teraz... o zgrozo;O
|
|
niewierze jak to czytam i jeszcze ten prostest polacy sami z siebie posmiewicho robia ku.rwa komus sie krzywda dzieje ze zostanie tam pochowany ze tak o to zabiega szok poprostu w innych krajach by sie cieszono gdyby tak mialo byc a tu te wszytkie zalosne istotki bez mozgu protestuja hahahahaha smiechu warte najlepiej niech rzuca sie na trumne i wyniosa cialo najgorsze dalny o jakich slyszal swiat
|
|
heardalis ok spoko razem zawsze raźniej hehe dobra gg 3274618 napisz to się zgadamy:)
|
|
vestar jestes przykladem zajebistej nie konczacej sie glupoty zal mi twojej gupoty jestes typem czlowieka opentanego przez sabotazystow teoria spiskowa to twoj zywiol uwazaj bo twoja rodzina moze pracowac dla putina i maja cie na oku zalosne
|
|
teraz to debilu zaprzeczasz sam sobie bo nawet na tym filmiku widac 2 pozary heh a co do tego filmu poczytaj na tvn24 gosciu specjalista niezalezny zbadal bo technicznie i nic podejzanego tam nie ma badal specjalistycznym sprzetem a nie jak ty na oko moze jestes czeczenem ze ujebales sie tak tych ruskich
|
|
Mowilem nie wchodz w dyskusje z doroslymi, bo jak sie rodzice dowiedza jak brzydko mowisz to ci komputer zabiora
|
|
Nie wiem za wiele o tej firmie ale generalnie jeśli chodzi o telemarketing to raczej możesz liczyć na szkolenie, pewnie nie będą wymagać doświadczenia. Praca raczej mało perspektywiczna, zawrotnej kariery tam nie zrobisz i pewnie po jakimś czasie odechce ci się wszelkich rozmów ale jeśli chodzi o zarabianie podczas studiów, to jest chyba jedna z lepszych opcji. W miarę łatwo będzie ci dostosować godziny pracy do obowiązków szkolnych. Parę groszy też wpadnie do kieszeni.
|
|
W takim wypadku sprostowanie - 20mln wyrzuconych w błoto, chyba, że ktoś przyjdzie i to poprawi - ale to kolejne PLNy
|
|
nio pomóżcie....
|
|
smok24 Zauwaz ze ten sprzet przywieziono specjalnie na przylot PUTINA zaznaczam PUTINA podejzewam ze mieli w dupie czy tam tez Tusk przylatuje czy ktos inny. U nich priorytetem jest bezpieczenstwo premiera i specjalnie ten sprzet tam przywiezli bo on tam przylatywal. Potem byl zbedny (bo juz Putin tam nie przylatywal) i zabrali go na te lotnisko skad ten sprzet zabrali. Polacy znali te lotnisko w Smolensku wiec wiedza ze tam sprzetu nie ma i nie bedzie praktycznie to ze byl tylko wtedy to wyjatek bo przylatywal Putin. Z reszta tez jest tak napisane w artykule, klania sie czytanie ze zrozumieniem.
|
|
Teraz powinni dowalic Islandii oplaty za emisje CO2 SOx NOx i innych zanieczyszczen :P
|
|
Balthazar2205 jak chcesz dodac fotki to wrzuc je na jakis serwis typu fotosik.pl lub fotohub.pl a puzniej podasz tutaj na forum linki. ja sie wybieram w niedziele z aparatem ten rejon.
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/284a5d09022fca3d.html A to ponad 100 km do wulkanu niezle jaja co?????
|
|
wow. fajne fotki. sprubuje i ja jakies wykonac i dodac tutaj. Góðahelgi :)
|
|
zmien zasilacz a nie ramy! elektrolity popuchly i nie daja rady rudy błazen z druhem
|
|
naprawde nikt nie prosi cie o udzielanie sie w temacie.. wiec przymknij swoja zacną i sie nie odzywaj.
|
|
raczej nie.
|
|
no jacha :D:D
|
|
Kolejna ofiara GOOGLE? POCZUKAJ w google, jest bo znalazlam
|
|
Wiecie moze gdzie mozna sprzedac alufelgi bo sprzedalem samochod a zostal mi komplet.
|
|
TVN24: '' Z ostatniej chwili. Dostaliśmy właśnie informację o tym że niejaki ''Pierre_Dolain'' (czyt. pierdo*ę :p ) - przywódca sił okupacyjnych działających właśnie na terenie Łomży z rozmysłem włamał się do naszej stacji telewizyjnej i podaje państwu nieprawdziwe informacje <sic!> odnośnie obecnej sytuacji w Łomży. Nasz korespondent przedostał się do sił okupacyjnych aby zebrać informacje, jednak został zdemaskowany po tym jak otrzymał wiadomość tekstową na swój telefon komórkowy. Na sygnał dźwiękowy przychodzącej wiadomości miał ustawioną melodie z czołówki ''faktów''. Jego dalsze losy nie są znane.''
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |