wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto rządzi w klubie PO w Łomży?

koło sklepu ? to zależy ile chłopa się zbierze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto rządzi w klubie PO w Łomży?

Została przeniesiona na fort 2 w Piątnicy

http://nasza-klasa.pl/profile/30653554

Treść jest ukryta

no cos tam slyszalem

Pewnie o to:

http://www.youtube.com/watch?v=MdhMKJ4Sdpo

"Y" - II Zarząd LWP

a co gazet nie czytasz ?

ten wysoki to ja :)
jesteś starym i zacofanym trollem

polskie dziewczęta som w większości głupie

jak bylo wspomniane w artykule ze decyzja zalezy od naszego prezia to na bank to przejdzie, czytajac art na tym portalu odnosze wrazenie ze brzezio nie lubi naszego miasta zapierajac sie "recami"i nogami zeby powstala np biogozownia lub tez taka stacyjka niech najpierw zostanie wybudowany ten hipermarket a dopiero mozna rozmyslac na budowa stacji

Z całym szacunkiem dla zmarłych , ale co takiego zrobił Prezydent, aby spocząć obok wielkich Królów i Bohaterów naszej ojczyzny?????? Ja będę pamiętał prezydenta za słowa jakie wypowiedział po wygranych wyborach :"Panie prezesie, melduję wykonanie zadania" - czyli z góry określił się czyim jest prezydentem i za to,ze zginał ... w tej nieszczęsnej katastrofie. Może św. pamięci Gosiewskiego pochowamy na Wawelu???????????? Wszystkie fora internetowe huczą z dezaprobatą dla takiego pomysłu.

"Y" - II Zarząd LWP

makarena

pier.dola głupoty jakie tam zagrożenie, rzadne w angli to stacje benzynowe są praktycznie przy domach oddalone moze o 10 metrów i jakoś wszystko normalnie funkcjonuje.. wymyslają brednie a i tak pewnie nici z ich planów ;)

I znów szczebiotka - która wcześniej była pod pseudonimem szaszu - majaczy...

Zgadzam sie z tym co piszesz @mustapha , moje zdanie jest takie same, nie wypada źle mówić o zmarłych ale tak naprawdę pan Kaczyński był słabym prezydentem i moim zdaniem nie należy się mu tak zaszczytne miejsce na pochówek.
Wydaje mi się że elektorat PIS zwiększył się kilkukrotnie i wystarczy żeby J.Kaczyński dostał taką ilość głosów by zwyciężyć w wyborach.Oczywiście mam nadzieję , że się tak nie stanie bo to nie najlepiej świadczyło by o nas Polakach.

Buahaha, dobre.

żadnego rozwiązania zaporowych cen nie będzie bo właścicielem ma być Zacharzewski, a chyba wiecie jakie są ceny na BP!

Tommek - gówno prawda. tak to już jest w Polsce, że media boją się pisać prawdy o zmarłych, a prawda jest taka, że Kaczyński był niekompetentny, stronniczy, zawsze musiał postawić na swoim(co zapewne przyczyniło się do katastrofy), ale jeden fakt, że tego człowieka nie ma już wśród żywych sprokurował jego całkowite katharsis i wydaje mi się, że w mediach pojawia się kreacja zupełnie innego prezydenta.

Zdaję sobie sprawę, że zaraz banda pisiorów mnie zjedzie, ale wszechobecna hipokryzja większości społeczeństwa zaczyna mnie przerażać, więc musiałem to z siebie wyrzucić. Dziękuję za uwagę.

Prezydent grób rodziny ma w Warszawie i rodzina nie chce pochówku i przy ojcu ? hmm ...

hehe nie ma rzeczy nie możliwych ;-)

To i ja się podepnę. Z całym szacunkiem dla prezydenta Kaczyńskiego, ale co on takiego zrobił, żeby spocząć na Wawelu, wśród najwybitniejszych Polaków, którym Polska zawdzięcza wiele, a nie np. na Powązkach w Warszawie? Działalnoś solidarnościowa? Ok, ale przy pani Walentynowicz, która zginęła w tej samej katastrofie jest malusi w tej kwestii, a o niej nikt nie wspomina. Przypisuje mu się udział w obradach okrągłego stołu, który to on, jego brat i ich partia z całą mocą negowała.

Przez ponad 4 lata kadencji nie wyróżnił się niczym szczególnym, po części dlatego, że taka jest specyfika urzędu prezydenta w Naszym kraju - prezydent za dużo nie może, najogólniej mówiąc. Więcej mógłby sobie zapisać już p. Kwaśniewski (którego niespecjalnie lubię) np. wejście do UE, NATO - bez względu na to jaki miał on w tym udział, działo się to za jego kadencji. Odnośnie Gruzji - p. Kaczyński znany był z tego, że (delikatnie mówiąc) nie przepadał za Ruskimi. I w mojej ocenie, on był bardziej przeciw Rosjanom, niż za Gruzinami.

Jeśli on miałby spocząć na Wawelu, to dla Lecha Wałęsy chyba mauzoleum trzeba będzie wybudować, w najgorszym razie przygotować mu miejsce w Grotach Watykańskich, wśród papieży.

Nie popadajmy w paranoję. Tragedia tragedią, ale to nie był przywódca na miarę Marszałka Piłsudskiego, czy też któregokolwiek ze znajdujących się w kryptach Wawelskich królów, choćby ze względu na posiadaną władzę, uprawnienia, a już szczególnie dokonania. Nie neguję jego chęci, by urzeczywistnić marzenia o silnej Polsce, ale nie idą one w parze z realnymi dokonaniami.

prostak

hej ludzie. czy w naszej Łomży można gdzieś zapisać się na kurs samoobrony?znalazłam tylko w "Żak-u"

ja być może będę w Warszawie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org