wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawe czy GW,POLSAT,TVN i TVP-1-2 to podadzą.

Podczas wycia syren niestety spałem. Czy może mi ktoś opisać co działo się o 12 w Łomży? Mianowicie, czy przechodnie i samochody się zatrzymały?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawe czy GW,POLSAT,TVN i TVP-1-2 to podadzą.

człowiek nawet nie może wyrazić swojego żalu bo taki jeden z drugim zaraz cię zj....za zwykły okazany szacunek...paranoja...tylko ciekawa jestem czemu nic nie napisałeś o tym chłopcu, który być może też wyrzuci tą flagę a tak cię ubodła moja czarna wstążka...

Słuchajcie, ważne, że MY zapaliliśmy znicze, że o 12 zatrzymaliśmy się tam gdzie byliśmy. To świadczy o nas. Reszta nie jest godna komentowania ani teraz ani kiedykolwiek później. Przykro, że na 60 tys mieszkańców zapalono garstkę zniczy. Jak już wcześniej wspomniałem, znicze też zapalili Ci "znienawidzeni" Czeczeni.

widać jacy w łomzy patrioci i przykładni obywatele!

czeczeni po których jedzie pół forum zapalili a w porównaniu do ludności polskiej w mieście jest ich garstka!!!

jutro jak spotkam któregoś z czeczenów to im podziękuję z całego serca !
by przekazali tym co znicze zapalili....

ja jestem za tym by czeczeni zostali a niektórych z łomzy w ich miejsce pognać
zapalili znicz a wielu polaków nie zapaliło pełen szacunek!

po drugie kiedys zepsół mi się samochód
wielu polaków przejeżdzało i nic a czeczen sam się zatrzymał i mi pomógł

Gwarancja przyjęta po przedstawieniu zarzutów właścicielowi sklepu w obecności ministra sprawiedliwości.

Temam uważam za zamkniety. Dziękuję dobranoc

Kocham Cię wolna Polsko

Mariam... mam wrazenie ze cie mocno fantazja poniosla z tym ze masz chlpaka czeczena... Taka nieszczesliwa to czemu niby z nim jestes? Sama sobie przeczysz. Poza tym ten styl pisania bez uzywania spacji po znakach interpunkcyjnych juz gdzies widzialam... pod jakims innym nickiem....

zima nic nie zrobila bo sniegu bylo w pyte i to je chronilo,
zeby byly same mrozy ale bez sniegu to moze i by troche ich wytluklo a tak to tylko je "zachibernowalo"

Rejony fortow i Bony zawsze obfitowaly w kleszcze.
Uzywajcie srodkow ktore w swoim skladzie maja preparat DEET, im wieksze stezenie tym na dluzej starcza.

Mnie tylko dziwi jak ktos przychodzi do lekarza i ma 3-4 dniowego "upitego" kleszcza - jak mozna przez 4 dni nie zauwazyc ze jakies kurestwo sie przyczepilo??

Czeczen też człowiek żyć musi, jeść, pić... ma swoje potrzeby jak każdy z nas. Dlaczego większość z was tu na forum, skazuje ich na "straty" tylko ze względu na ich narodowość. Przecież to są normalni ludzie, którzy szukają spokojnego życia. Jeżeli w Polsce była by wojna zostali byście? Wątpię. Wczujcie się w ich sytuację, próbujcie zrozumieć. Nie oczerniajcie całego narodu za to co zrobiła garstka z nich. Podejrzewam że więcej zła i bólu sprawili wam Polacy, więc może zacznijmy się oczerniać i krytykować nawzajem.

zalezy, jakie obroze stosujesz, Daniel. na te tanie to szkoda pieniedzy.

kup najlepiej kiltix firmy bayer.
droga, ale dziala duzo lepiej.
taką obroze trzeba tez dobrze zalozyc.
nie moze byc zbyt luźna (powinny sie zmiescic pod nia dwa nasze palce) no i oczywiscie zbyt ciasna tez nie moze byc. musi byc kontakt ze skórą psa.
obroze trzeba tez co jakis czas rozciagnac, potrzec po grzbiecie psa a takze lekko zwilżyć.

pozdrawiam.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

I miejmy nadzieje ze rzetelny fiut trafi tam gdzie chcial wyslac wszystkich ktorych oczernia na tym forum....cytuje jego słowa: Na Szose Zambrowską....

A prawdziwy wlasciciel Atlantika byly Barbados moze cie kiedys chapnie...zakwiczysz jak knurzak na glodzie hahaha...
Pedale....

Nie mówcie, że trudno było znicz kupić - pod cmentarzem na Kopernika ZAWSZE stoi ktoś kto sprzedaje znicze, nawet w niedziele, nawet wczoraj. Kto chciał znaleźć te znicze - znalazł.
W okolicach godziny czternastej było naprawde sporo ludzi na Starym Rynku, tylko jakoś nikomu nie przyszło do głowy żeby tego symbolicznego znicza zapalić, lodów zawsze zdążycie się nawpier..alać. Do tego te zdziwione, może nawet pogardliwe spojrzenia... Telewizja już doszczętnie wyprała mózgi, zapanowała masowa znieczulica, nie ma szacunku dla nikogo. Rozumiem, że można nie lubić tej czy tej osoby, nie zgadzać się z poglądami, ale nawet pomijając to, że tam lecieli przedstawiciele całej polskiej sceny politycznej, od lewa do prawa to byli to reprezentanci Naszego kraju, wybrani przez Nas w wyborach, elita intelektualna Polski, dowódcy wojskowi itp. Eh...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Jestem dość częstym użytkownikiem tego basenu i nie mam większych zastrzeżeń co pracy ratowników. A ty ozyrys9 jezeli gdzies pracujesz to nie wmawiaj ludziom , że tylko i wyłącznie zajmujesz się pracą. Ja gdybym widział , że na basenie znajdują się osoby które potrafią pływać też w tej chwili bym się udał do kantorka np ; na śniadanie jednym okiem patrząc co się dzieje. Tyle odemnie i przestańcie już narzekać na ten basen bo staje się to zaj****e nudne. Kto se umie poradzić , poradzi sobie w każdej sytuacji a nie "zawód syn , etat w domu " .

ZGROZA - utopić się na basenie pod okiem ratowników... Wycągnijmy wnioski puszczając swoje małe dzieci na basen... oby nie było zapóżno.... Życzę zdrowia nieszczęsnej dziewczynie.

"anak" podaj maila lub coś innego to wyśleci kontakt do pani prowadzącej te zajęcia w centrum katolickim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org