Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korupcja - spotkaliście się z nią? |
To przykre , również byłam na placu przed ratuszem , garsteczka zniczy , jakież moje zdziwienie bo wierzę ze wielu z nas ma ogromną żałobę w sercu , dlaczego boimy się tego pokazać , dlaczego nie zatrzymamy się na 2 minuty jak biją dzwony i wyją syreny o 12 , to przykre :( zal mi tych ludzi naprawdę bo nawet nie zdają sobie sprawy chyba z ogromu tragedii jaka dotknęła NASZ KRAJ . Zginęli naprawdę wybitne osobistości Polski , wielkie wyrazy szacunku dla rodzin ofiar katastrofy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korupcja - spotkaliście się z nią? |
track bujaj się..sam jesteś głupi/a dziewucha czy tam kim ty jesteś jakie masz prawo mnie obrażać i wyzywać od głupich za mój znak solidarności???!!! wstążki na pewno nie wyrzucę będzie u mnie w domu na widocznym miejscu żeby przypominać mi o tej tragedii..... aha i nie szukam nowych trendów...nie będę tobą i nie zacznę cię tu obrażać i wyzywać... twój post mówi sam o tobie...
|
|
Zapaliłem zniocz w swoim sercu!!! Jestem złe. Kondnolencje! brak m,i słów!!!!!!!!
|
|
Jesteś zerem mówiąc tak. Jesteś nikim, o Nim i o całej reszcie będą pisać w książkach, a o tobie wszyscy zapomną.
|
|
czesto miewam podobne problemy................. przyznam, ze juz 2-razy zwrocono mi miesieczna, oplate
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |