Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
można? |
green , sorry ale po wypowiedziach kogoś kto dla mnie jest prostakiem i lży mnie to ja mam to zwyczajnie gdzieś.. on nie docenił nawet przez chwilę ,że chce pomóc to po co ja mam to robić ?? Będę sie babrał w tym czym nie muszę a on przyjdzie i powie "eee tyle to i ja mogę" to niech robi.. zobaczymy z jakim skutkiem".Niech napisze reklamacje i czeka 30 dni na odpowiedź droga wolna.Wiec nie pisz mi ,że moje zachowanie jest rażące!!Bo ja nie muszę tego robić! Skoro moje zachowanie i podejście jest tak żenujące i godne pogardy to dziwne że jestem szanowany przez WASZE DUUZE FIRMY!!!!!!!! A taki brzeczek czy jak mu tam nawet mnie to nie obchodzi za wielkiego bossa się ma!!!!!!!!!! NIE MAM ŻADNEGO INTERESU ŻEBY WAM KLIENTOM DETALICZNYM POMAGAĆ A MIMO TO JA TO ROBIĘ!!!!!!!!! WIĘC TROCHĘ OGŁADY I WDZIĘCZNOŚCI ,ŻE POŚWIĘCAM SWÓJ CZAS NA ZAŁATWIENIE TEGO CO DO MNIE NIE NALEŻY!!!!!!!!!!! PANIE BRZECZYSCZYKIWEICZ PODAJ NUMER A SPRAWDZIMY TE TWOJE KOSMICZNE RACHUNKI , JESTEŚ ZAINTERESOWANY?? SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ I POGADAMY, WYKAŻEMY ILE TO TWOICH PRÓB JEST FAKTYCZNIE NIE UDANYCH Pamiętajcie jedno... Korzystacie z łącz TP (większość piszących)a wiecie kto jest udziałowcem TP??? więc wasza anonimowość jest raczej pozorna... wy możecie tylko reklamacje pisać które utkną w stercie innych papierów ja mam BEZPOŚREDNI KONTAKT z kierownikiem sekcji rozwoju infrastruktury!!!!! Gdyby nie ja, TO ON NAWET BY NIE WIEDZIAŁ ,ZE SA JAKIE KOL WIEK PROBLEMY!!!!!!!!!!!!! to przez inne województwo poszło zgłoszenie!!!!!!!! wasz kochany Białystok się na was wypiął Ja NIE !!!!!!!! Dla waszej Wiadomości|: NIE JESTEM NAWET Z WASZEGO WOJEWÓDZTWA!!!!!!!!!! A JESTEM JEDYNĄ OSOBĄ KTÓRA COKOLWIEK PRÓBOWAŁA ZROBIĆ!!!!!!!!! WASI WSPANIALI ŁOMŻYŃSCY PRACOWNICY (SALONÓW) PALCEM NIE KIWNĘLI ŻEBY COKOLWIEK ZROBIĆ ALE OK.. MOJE ZACHOWANIE JEST RAŻĄCE.. JAWNE KPINY... NIE PASUJE WAM TO NIE....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: można? |
Do pracownika Orange,chłopie jeśli 10 osób mówi Ci ,że jesteś pijany,uwierz im i idz do domu.
|
|
Re: można? |
Wszystkim ktorzy zgineli http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=588461 Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |