Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk ogłosił koniec kryzysu , a branża budowlana upada |
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk ogłosił koniec kryzysu , a branża budowlana upada |
Treść jest ukryta
|
|
Witam! Firma Stonel odwala że tak powiem kaszane w produkcji ogrodzeń betonowych ponieważ ich wyroby idą na ilość a nie na jakość beton nie jest dobrze rozwibrowany , płyty pękają bo za szybka wysychają są krzywe, a druga sprawa tak to jest jak ludziom płaci się marne grosze za tak ciężka prace i brak ich doceniania... Ja mianowicie polecam firmę z Zosina naprawdę fachowa robota pzdr ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Co ty gadasz za głupoty? Rozwiń mi w takim razie swoją myśl : "Jeleń zawsze płaci!!!" bo może coś nie zrozumiałem w takim razie.
|
|
Nie polecam też całosezonówek dębicy
|
|
.... no ale żeby jedno zwykłe eee kogoś aż tak zdenerwowało ?
|
|
ten ze swoim eee to tak jak ten debil na CB ze swoim beee, a może to ten sam
|
|
Ja dostawałem numer telefonu do kuriera, mają służbowe telefony i nigdy nie mówiono, że jest to zastrzeżone, może coś się w tym względzie zmieniło. Warto w każdym razie zadzwonić i się spytać.
|
|
Ps. Wszędzie to jest , ruszcie głowami to nie boli!! Każdy dzwoni żeby poinformować o katastrofie|!!!!!!!!!! W Ostrołęce jest to samo!!!!!!!! Siec nie wytrzymuje tak jak sie to dzieje w Sylwestra!! Dodzwoń się w Ostrołęce do Playa!! powodzenia.
|
|
I to jest właśnie wyrażenie szacunku i oddanie hołdu, a nie debilne internetowe świeczki i czarne fotki na n-k... Niestety, duża część polskiej elity politycznej zginęła w tej katastrofie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |