Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Irina O. przetłumaczyła raport WSI dawno po jego publikacji |
proglem szuszarnia sonsiadka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Irina O. przetłumaczyła raport WSI dawno po jego publikacji |
vx, szukasz swojej drogi zyciowej ?
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs
|
|
Treść jest ukryta
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs
|
|
VizeV dobry kierowca pojedzie ci na byle jakich oponach,byle nie łyse i nie popękane,nie wybrzydzaj.A i z takimi oponami które nawet po wyważeniu i tak są bicia na kierownicy należy trzymać się z dala więc warto przed zakupem oponę sprawdzić.Widziałem trzy letnie opony, które mimo bardzo dobrego bieżnika do niczego się nie nadawały,3 razy pod rząd wyważane a i tak bicia na kierze, założyło się inne nawet starsze i zero problemów,takie przypadki często są w dębicach albo barumach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Qrde, do mnie przed świętami przy Stokrotce też podszedł facet i prosił właśnie o coś do jedzenia, a że nie miałam nic przy sobie, to mnie prosił żebym poszła do sklepu i kupiła, a ja że nie mam, to chciał jakieś drobne około 2-5 zł też mu nie dałam i poszedł dalej. Na początku miałam wyrzuty, ale widziałam tego samego człowiek 2 lub 3 dni później tym razem prosił o pieniądze i był pod wpływem alkoholu... Dlatego też są różne instytucje, które pomagają, mogą się te osoby zgłosić, a większość jakoś nie chce... Przecież nie każdy zarabia tysiące by każdego bezdomnego obdarowywać... Wystarczy spojrzeć ile nagle przed świętami pod marketami ludzi prosi o pieniądze z jakąś karteczką...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak się składa, że akurat jestem w Warszawie. Byłem pod Pałacem Prezydenckim, ludzi tłum wszyscy palą znicze i przynoszą kwiaty. Pod pomnikiem ludzie odmawiają Koronkę do Miłosierdzia. Wielki smutek dla narodu polskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |