Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raport Macierewicza o likwidacji WSI w języku rosyjskim. |
rozważam przejście do Play fresh na kartę. Za przeniesienie numeru do Play nie płacę nic, za doładowanie 30 zł dostaję 1000 smsów do wszystkich sieci, dodatkowo promocja stan darmowy za darmo przez 30 dni do wszystkich w play. Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raport Macierewicza o likwidacji WSI w języku rosyjskim. |
przywiozles z lasu „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
allegro.pl rudy błazen z druhem
|
|
instruktor sie utopił
|
|
Byłem w kiblu na Orlenie, przyjemny wystrój, pomieszczenie przestronne, papier toaletowy w dupę nie drapie.
|
|
poza tym życzę powodzenia, Dotik:) będzie dobrze! Ja za dużo się nie przygotowywałam, bardziej przejmowałam się TSF ale teraz myślę,że niepotrzebnie!
|
|
Kolegów to masz w piaskownicy ja nim nie jestem, masz odpowiedz w takim stylu jak mi odpisujesz wiec sie oburzasz ?? taka sama forma wypowiedzi jaką ty zaprezentowałeś.Ps akurat moją pensje ja sam wyrabiam i nie mam nic z klientów detalicznych tak dla twojej wiadomości ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |