Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes SM „Perspektywa” ujawnił ile zarobił |
Bo jest roznica miedzy bezdomnym a tzw.zulem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes SM „Perspektywa” ujawnił ile zarobił |
kolo dworca w tych barach mozna dobrze sie najesc
|
|
wczoraj na myjni orlenowskiej podchodzi do mnie dwóch mafiozów :D po czym jeden rzekł : ZŁOTÓWKA !! a drugi ja nie chce pieniędzy ja chce papierosa :D 1 dostal 30 gr od kolegi 2 niestety odszedl z golą dupą.. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
..żebym tego wszystkiego nie przeczytała to myślałabym - tak jak do tej pory - że te trzaski w słuchawce to dlatego, że po 3 latach telefon mi szwankuje.. I już miałam zamiar kupować nowy..:/ nieźle.. Dwa razy ostatnio byłam w Orange z "problemem" dotyczącym umowy to mówią żeby dzwonić z tym pod *100 i tyle... Tylko jak umowę się u nich podpisuje to skaczą jak nad jajkiem a później w razie jakichś problemów to w d.... mają..
|
|
UP: To sie chwali :)
|
|
zgadzam sie z green. a co do lokalizacji.........moim zdaniem to wystepuje wszedzie bo w sobote bylam w wielu miejscach na terenie Łomży i za kazdym razem jak dzwonilam do kogos to za 1 razem byl szum a za 2 dopiero normalniemoznabylo pogadac. i ciezko jest mi teraz sobie przypomniec dokladnie na jakich ulicach tak sie dzialo bo wciagu jednego dnia zdazylo sie tak chyba z 15 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli to sie nie zmieni trzeba bedzie pomyslec o zmianie operatora a szkoda bo bylam "wierna" wczesniej IDEI a teraz ORANGE od 10 lat.... :/ :/ :/
|
|
wiec nie pajacuj i sie nie odzywaj ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
cwel i gównojad Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Hehe a co barana też sobie można w klatce trzymać :P
|
|
Tak ja w temacie gdzie można sprzedac znaczki kolekcjonerskie a moze ktos zainteresowany do sprzedania za 400 - 500 zl kto zainteresowany niech pisze na e-mail mmaniulek@wp.pl
|
|
patologii w Łomży i tak mamy dużo.......
|
|
VX_2100 sprzedałeś buraki i teraz błyszczysz na salonach a to byli twoi rówieśnicy!!!
|
|
gdybys znal toksyczny klimat panujacy w UMB, mial do czynienia z nazistowską kadrą naukową tam wykładającą, zakompleksionymi paniami z dziekanatu i ogólnym chamstwem jakie tam przez te 3 czynniki panuje*, to bys pobiegl teraz na senatorską do SPEEDu, zeby ci skasowali ten temat. *nie dotyczy grona studentów.
|
|
eeee ? rudy błazen z druhem
|
|
Nie "eeee" mnie denerwuje tylko osoba,która to napisała.Nie szkoda życia tym trollom?
|
|
O to mi właśnie chodziło, że było to ogólne stwierdzenie beznadziejnych gówniarzy z pokolenia JP, którzy w dupie byli i gówno widzieli a głoszą hasła których nawet znaczenia nie są wstanie zrozumieć. Twój post był żałosny i adekwatny do poziomu jaki reprezentujesz. Pewnie teraz się narażam dzieciom z pokolenia JP i się zaraz na mnie rzucą chmarą jak szarańcza, ale powiem krótko mam Was w dupie i będę tępił debili bez ambicji. Macie pole do popisu możecie poszaleć ze swoimi idiotycznymi hasłami bo ja już nie zamierzam udzielać się w tym temacie. Ps. Nie nasrajcie w gacie jak zobaczycie Policję. JP krzyczcie nie tylko z ukrycia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mario to jak chcesz to sie odezwij do mnie na maila przemek190293@wp.pl jak sie dogadamy to Ci to zrobię ;)
|
|
cyrk to masz na codzien w miescie.... Trafione pytanko.... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Nie następcą prezydenta tylko tymczasowo pełni jego funkcję. Komorowski ma 2 tygodnie na podanie terminu wyborów prezydenckich. Mam nadzieję, że nie wybiorą Tuska. Nawet polskich korzeni nie ma, nie wiem co on robi na górze tego Państwa. Jego dziadek był żydem i pracował w gestapo, swoich tłukł, podobno. Straszna strata dla narodu polskiego, najważniejsze osoby w kraju... Czegoś takiego jeszcze ni było, więc powstrzymajcie się od niektórych komentarzy, bo w takiej sytuacji po prostu nie wypada. Ta ziemia jest przeklęta. http://demotywatory.pl/1395906/Rosja
|
|
Tragedia! ..ale teraz się zacznie, Która ekipa rządząca winna, która zaniedbała zakup samolotów, przykładem był wypadek Millera dużo szumu i nic, aż do dziś...kiedyś się tak musiało skończyć tylko szkoda że są ofiary i aż tyle ofiar. lelumel
|
|
Nie podoba się ??:)Wiec ja już się tym nie interesuję :) liczcie na Wasze salony i tam sie ciągajcie :) Brzeczyszczykiewicz wam załatwi :P To nie jest mój obowiązek a tylko dobra wola wiec jak wam nie pasuje to nie :) Pozdrawiam :)
|
|
nie chodzi o to czy pasuje czy nie, jest problem i to bardzo duży a Ty pracowniku orange nic nie możesz zrobić, nas klientów nie obchodzi przeciążenie sieci, płacimy i wymagamy w moim przypadku nie płace małego abonamentu (i nie mówie tu o 100 czy 200zł, bo jest o wiele większy) i za taką kase mam takie problemy to chyba mam prawo korzystać z tel tak jak się należy
|
|
Debile... tam byli różni ludzie, z różnych ugrupowań, czasem nawet z poza polityki... Tragedia, ale takie życie.... Teorii spiskowych się zachciało... wracajcie grać w Tibie.
|
|
Czasami mam pretensje do admina że wycina posty, ale tym razem powinien zareaagować i wyciąc i to raz na zawsze kretynów. Prawda ... Tommek (213.172.173.---) kretynie.
|
|
i wodorosty
|
|
Uczciwego znalazcę wynagrodzę. Zostały zgubione klucze. 5 zwykłych i jeden duży czarny. do klucz przyczepiona była końcówka od smyczy WARKA. Znalazcę proszę o kontakt 600482807. NAGRODA DLA ZNALAZCY
|
|
nie jeździj z nim.
|
|
Panie Pośle Kołakowski. W dniu dzisiejszym zdarzyła się tragedia.... Nie wnikam jakie będą dalsze następstwa, postępowania, procedury, ale na pewno odbędą się uroczystości pogrzebowe. Proponuję, aby Pan zorganizował wyjazd swoim wyborcom na te uroczystości. Na pewno byliby zadowoleni, gdyż nie wszystkich na taki wyjazd stać. Myślę, że im to się należy. Wyborcy zrobili coś dla Pana podczas ostatnich wyborów i byłby to miły gest wobec nich. Autobusy w Łomży są. Proszę przyjąć kondolencje z tytułu dzisiejszej tragedii i życzę udanej realizacji pomysłu. rudy błazen z druhem
|
|
Ja odsprzedam, za 30 zl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |