poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stan wojenny był rozpoczęciem programu, który został zrealizowany.

do mnie na podwórko jak myłem samochód, podchodzi staruszka i prosi o coś do jedzenia albo parę złotych, dałem jej 5 zeta, na drugi dzień była o tej samej porze:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stan wojenny był rozpoczęciem programu, który został zrealizowany.

http://takeagift.pl/polecam:35297 - zdobywaj starsy, walcz o nagrody! Polecam!

Mam pytanie gdzie w Łomży można ładnie i profesjonalnie obciąć Yorka? Jeśli macie adresy lub nr telefonu to byłabym wdzięczna.

Polecałbym aby Pan pracownik orange wysłał pocztą ten nasz łomżyński post na tym forum o tych problemach do władz orange !!! i niech oni wreszcie coś z tym zrobią inaczej nakłaniałbym do zmiany operatora ponieważ tak się długo już nie da użytkować telefonu. Na zachodzie jeśli sie zdarzaja takie akcje to operatorzy są skarżeni na bardzo duże kwoty i ludzie wygrywają takie sprawy. Jeśli chora osoba nie może wezwać pomocy w skrajnych przypadkach bo tel nie może nawiązać połączenia to jest to wina tylko i wyłącznie operatora i jeśli cos sie stanie operator powinien byc pociagniety do odpowiedzialnosci na bardzo duże kwoty. Tak na zachodzie sie to odbywa.
Tak nie może dalej byc ze kazdy uzytkownik orange w Łomży ma problemy ! To jest sprawa którą trzeba sie zainteresowac.

w ERZE napewno jest taka opcja tylko trzeba za to zapłacic juz nie pamietam ile ale chyba ok 100 zl

u fryzjera?

Dokładnie jakie miasto takie juwenalia itd..
Nic tylko stąd uciekać

tak zbieram gównojadzie i przynosze ci do zjedzenia, od tego gówna to juz masz problemy z pamiecia, i nie strasz bo sie zesrasz , a i slyszalam ze robisz za akumulator i kazdy w ciebie laduje

rudy błazen z druhem

nie ma co , trzeba cie leczyć, pewnie masz okolo 15 lat więc niema co z tobą dyskutować tania dziefczynko:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org