Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mądrość Amerykańska nie zna granic :) |
jutro przechodze do play :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mądrość Amerykańska nie zna granic :) |
no tez chce zrobic zabudowe, ale waham się miedzy szkłem a zwykła kratą. bardziej by mi pasowala krata jednak. z zabudową zaduch panuje latem.
|
|
drżącym widelcem, ale bym zjadł takiego kudłacza... ;]
|
|
Ze stacjonarnego nie można się dodzwonić do orange, nie mówiąc już z orange do orange... Całe południe zablokowane... Na kołłątaja w ogóle zasięg do du**, muszę wychodzić pod klatkę żeby zadzwonić (chodź i tak nie połączy). PRACOWNIKU ORANGE zróbcie WY coś z TYM bo to jest nie feer... Próbowałem 17 razy zadzwonić do mamy w pilnej sprawie i jednak zrezygnowałem bo nic z tego, słynne "siec zajęta" lub "błąd w połączeniu", albo jeszcze lepiej że osoba do której chcę zadzwonić ma wyłączony telefon - a stała obok mnie z włączonym. Zmieniam sieć z takiej racji. Dziękuję i dowidzenia. A wy wierzcie dalej i się męczcie z TYM Orange.
|
|
Na temat dróg w Łomży jak i całej Polsce się nie wypowiem... Na dużego jeepa mnie nie stać, więc przestane jeździć bo posypią się wydatki na samochód.
|
|
Panie pracowniku Dzwonię do Was od msc listopada 2009 z reklamacjami, i za każdym razem słyszę że taki problem nie istnieje bo wy słyszycie o tym po raz pierwszy itd... Do wszystkich wkurzonych - sam telefon nie wystarczy trzeba pracownikowi zaznaczyć że chcemy wnieść reklamację wówczas on to musi odnotować w innym przypadku "jednym uchem weszło drugim wyszło" Ja taką reklamację wniosłam już po raz trzeci. Profity jakie otrzymuję to: * sms-y w godzinach 23.00 - 1.00 z informacją że reklamacja jest w toku :) * na koniec list polecony z Orange i tutaj Wam zacytuję bo to lepsze niż kawały "W nawiązaniu do zgłoszenia ..... informujemy, że PTK Centertel Sp z o.o. , świadczy usługi w sieci komórkowej o zmiennej lokalizacji, na terenie całego kraju. Ze względu na specyfikę funkcjonowania sieci komórkowej, posługującej się falami radiowymi, usługi te mogą być miejscowo niedostępne, przy czym ograniczenie zasięgu w jednym miejscu nie oznacza niemożliwości korzystania z usług w ogóle. Nadmieniamy, że podpisując Umowę z PTK Centertel sp. z o.o. zaakceptował Pan wszystkie warunki z niej wynikające m. in. zapewnienie spółki o dostępności do połączeń w różnych miejscach Polski w zasięgu sieci w zakresie istniejących możliwości technicznych. /uwaga teraz najlepsze/ Wyjaśniamy, że sieć telefonii komórkowej ma mobilny charakter, dlatego mylące byłoby przyjęcie założenia, że każdy Abonent tej sieci korzysta z niej wyłącznie w miejscu zamieszkania. Informujemy, że weryfikacja ostatnich cykli rozliczeniowych dla numer potwierdza, że zasoby sieci są dostępne i wykorzystywane. Nie możemy zgodzić się z zarzutem jakoby Spółka nie wykonywała usług telekomunikacyjnych na Pana rzecz. Mając na uwadze powyższe wyjaśnienia nie mamy podstaw do uznania wniesionej reklamacji." A więc nawet jak szumi to znaczy że świadczą usługi bo połączenia wychodzące są. Łatwiej się przeprowadzić niż z nimi zerwać umowę. Mi na szczęście się kończy umowa więc kończę współpracę po 8 latach. Łącznie w mojej rodzinie trzech abonentów mniej dla orange. Najbardziej mnie wkurzają telefony z super ofertami na przedłużenie umowy, ale teraz spuszczam na drzewo ich pracowników. Po takiej odpowiedzi nie mam skrupułów. I Wam życzę tego samego. Zmieńcie sieć. Pracowniku Orange podaję lokalizację: Al. Legionów środek ( na 10 wykonanych telefonów 3 wychodzą) Wojska Polskiego, Piłsudskiego - okolice ronda, Śniadeckiego. To miejsca w których bywam najczęściej i zawsze tam mam problemy.
|
|
To niech ten Pan z obornikiem przejedzie się po Łomży, może tym załata wszystkie dziury w drogach... Proponuję skończyć rolnictwo i zamienić się w mieszczucha:) Zobacz... nasza Łomża taka piękna :))
|
|
Też bym sobie pobiegała, ale tak samej to trochę nudno i niebezoiecznie :/
|
|
Nie rozumiem jednego... macie pretensję do mnie a ja tylko i wyłącznie chce wam pomóc tak trudno to zrozumieć??? Nie mieszkam w Łomży ale tu pracuję stąd moje pytanie , ja w przeciwieństwie do infolinii lub działu reklamacji nie neguje ,ze problemu nie ma... wiem ,że problemem jest to: - smsy-y nie dochodzą sam miałem taki przypadek - pisk w słuchawce- słyszy tyko jedna osoba - sieć zajęta wiec nie napinajcie się bo ja jestem chyba jedyna osobą która może to zmienić :P
|
|
Producentem jest firma Specjall , a mieści się przy Szosie Do Mężenina , zaraz za ogródkami. Nie wolno tego robić bez zgłoszenia do Urzędu Miasta. Do Spółdzielni Mieszkaniowej chyba też. Gdy popatrzy się na większość zabudów , to istne Cygańskie miasto. Wg mnie powinno zabronić się wykonywania zabudów , bo zmienia to architekturę obiektów i zmienia formę użytkowania balkonu lub loggi. Często są to składy rupieci.
|
|
Co tam króliki... Koty mają bardziej delikatny i subtelny smak. Dla wyrafinowanych smakoszy tegoż mięsa polecam osobniki 1-2 letnie. Smacznego ;)
|
|
Musisz mieć projekt, który następnie składasz do spółdzielni a ta składa do urzędu miasta. Urząd miasta ma chyba z miesiąc na odpowiedź. Dopiero gdy masz zgodę spółdzielni możesz działać. Przerabiałem to w ubiegłym roku a wykonawcą była firma domel.
|
|
dzieki Ci Boże, że łaskawie stworzyłeś mnie facetem. o_O
|
|
Leo, ja słyszałem że bieżnia ma obwód 350m, jesteś pewien że ma 200m?
|
|
patrząc na to co piszesz to raczej ty nie masz kultury zdziro mała, tak to mozesz do matki swej pisac nie do mnie
|
|
kleszcze sa już od dawna. Tylko śnieg się stopił i powyłaziły. Znów plaga będzie :/
|
|
PRZYKOSZAROWA ! CENTER -MEBEL
|
|
dzięki VizeV czy Vizir czy jak tam Cię zwą ! wiedziałem ze na Cibie mogę liczyć
|
|
preparaty nic tu nie pomogą jeszcze gorzej robią bo przyciągają te dziadostwo, wczoraj leżałem sobie na trawce z moją panną to całą dupę mi pogryzły
|
|
spokój tępy młocie, twoja matka to zdzira, że urodziłam takiego gównojada, podobno wisiałeś rok w kondonie na balkonie?
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs jestem jaki jestem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no własnie, "urodziłam" to nie zachodz więcej w ciązę dziecko jak masz rodzic gównojadów : ) słabi psychicznie zawsze wchodzą na rodziców....pozwole ci się wyszaleć w internecie narkomanko bo na dworzu pewnie cie gnębią
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs
|
|
Twoje dzicinstwo- (twoja matka zdzira mi opowiadala o nim), ze wieszala ci na szyi kilbase bo dzieci w piaskownicy nie chcialy sie z toba bawic, a tak przynajmiej psy za toba biegaly
|
|
Głupich demoralizują a resztę raczej nie.
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs wykupienie admnina lub slota on
|
|
Na pewno problem "pisku" w słuchawce występuje na osiedlu południe. Heh myślałem z początku, że to problem telefonu:D
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs wykupienie admnina lub slota on
|
|
|
|
tego nikt nie wie kiedy będzie kolejny nabór.. a w KWP Poznań jest tak, że wysłali tylko 7 osób na wkl i więcej nie wyślą, bo tylko tyle im brakuje do tych 46 wakatów..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |