sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LPR uważa,że wysłanie żołnierzy do Iraku nastąpiło ze złamaniem konstytucji RP!

oem, ja Cię nie rozumiem ni .....

co Ty masz do przekazania w tym ostatnim poście? nie zeby mnie to specially interesowało, ale jak nie rozumiem to czasem lubię zapytać

Władek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LPR uważa,że wysłanie żołnierzy do Iraku nastąpiło ze złamaniem konstytucji RP!

Może ktoś mi w końcu wytłumaczy czy radio Plus Łomża to nadal radio Plus Łomża czy może Plus Łomża to już Łomża a raczej dawne Łomża to znowu Łomża czy też może nadal radio Plus Łomża. Bo przecież radio Łomża nie może być jednocześnie radiem Plus Łomża:))) A poza tym czy to radio (bez względu na to jak się nazywa będzie jeszcze kiedyś takie jak było kiedys:))?

andrzejek.

Re: LPR uważa,że wysłanie żołnierzy do Iraku nastąpiło ze złamaniem konstytucji RP!

witaj c3po wiosennie! :D

:) cze sitripijoł :D

...... szkoda..... wielka szkoda..... a była szansa na taką imprę....!

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org