Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR uważa,że wysłanie żołnierzy do Iraku nastąpiło ze złamaniem konstytucji RP! |
oem, ja Cię nie rozumiem ni ..... co Ty masz do przekazania w tym ostatnim poście? nie zeby mnie to specially interesowało, ale jak nie rozumiem to czasem lubię zapytać Władek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR uważa,że wysłanie żołnierzy do Iraku nastąpiło ze złamaniem konstytucji RP! |
Może ktoś mi w końcu wytłumaczy czy radio Plus Łomża to nadal radio Plus Łomża czy może Plus Łomża to już Łomża a raczej dawne Łomża to znowu Łomża czy też może nadal radio Plus Łomża. Bo przecież radio Łomża nie może być jednocześnie radiem Plus Łomża:))) A poza tym czy to radio (bez względu na to jak się nazywa będzie jeszcze kiedyś takie jak było kiedys:))? andrzejek.
|
|
Re: LPR uważa,że wysłanie żołnierzy do Iraku nastąpiło ze złamaniem konstytucji RP! |
witaj c3po wiosennie! :D
|
|
:) cze sitripijoł :D
|
|
...... szkoda..... wielka szkoda..... a była szansa na taką imprę....! michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |