Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Pendolino będzie jeździł jak przed wojną na zapowiedzi telefoniczne? |
A Twoje zapachy ubikacji to co ? Perfumeria ? I ktoś to musi wywozić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Pendolino będzie jeździł jak przed wojną na zapowiedzi telefoniczne? |
poszlismy w 5 osob, gdy przyszlo do rachunku widzialem strach w ich oczach a ja bez rzenady wyjalem 30 euro i polozylem na stole. Wszyscy patrzyli na mnie z podziwem.
|
|
to jest realne |
się babo lepiej jakiej gorzały napij
|
|
Re: Tuskolandia-Pendolino będzie jeździł jak przed wojną na zapowiedzi telefoniczne? |
różne króliki przeważnie na mięso ;/ ja kupilam małego królika na rynku za 10zł w zoologicznym taki sam 60zł....
|
|
a może ktoś ma na sprzedanie 2 letnie 225/60/15 ?
|
|
NIE CZEPIAJCIE SIĘ tuskA |
koty są smaczniejsze lelumel
|
|
moze glupie pytanie, ale skad mam wziac projekt? od architekta?
|
|
po kotach mam zgagę :/
|
|
Nie tak. Na zgłoszenie Urząd Miasta nie odpowiada , chyba , że coś jest nie tak lub chcą skontrolować. Budujcie dalej cygańskie miasto.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |