Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DROGI PREMIERZE ... |
A po co to się rozpisywać na temat ulic , jak to cała okolica Łomży ma problemy, ja ze Śniadowa nie raz nie mogłem się dodzwonić , jak nie trzaski to sieć zajęta i ten problem jest już od dłuższego czasu, kupiłem już sobie "tu biedronka" żeby móc normalnie dzwonić.. moja 10 letnia przygoda z pomarańczą chyba się skończy na tej umowie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DROGI PREMIERZE ... |
UP Wiem o tym, ale chodzi o to że jeszcze rok mi sie nie skończył.
|
|
A jak jest z zasiegiem orange free w lomzy? Jest 3G i cdma?
|
|
zalozylem sie z kumplem oto ze uzyskam 500 pkt 50klikniec pomozcie http://www.ultrasonline.com/ref/Szeroki/ Dzieki
|
|
§7 Zasady odpowiedzialności Operator ponosi odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie usługi, chyba że niewykonanie lub nienależyte wykonanie nastąpiło wskutek siły wyższej, winy Abonenta lub Użytkownika lub niezachowania przez Abonenta lub Użytkownika przepisów niniejszego Regulaminu tub szczególnych warunków oferty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hehe rozbawiła mnie twoja wypowiedź droga Magdalenko, tyle że kebabów nie jadam, więc nie trafiłaś z oceną mojego portretu psychologicznego. Jak tam sobie chcesz ja już się nie odzywam (jest takie przysłowie: Ustąp głupszemu). Ale mogę cię zapewnić że jeszcze nie raz zostaniesz skrytykowana przez swoje rasistowskie wypowiedzi. Idealnie nadawała byś się do Wermachtu - a przecież to byli potwory nie ludzie. Więc nazywając kogoś złym, sama zastanów się jakie światło na siebie rzucasz. A jeżeli ktoś z mniejszości zrobił ci coś złego, zgłoś to na Policję. siarak - zgadzam się z Tobą, gwiazda naszego forum (czyt. magdalenka) powinna wystartować w wyborach, i wiesz co głosował bym na nią niech sobie zmienia, niech wyrzuca ludzi na bruk. Tylko jestem ciekaw czy sumienie później będzie ją gryzło, bo oprócz "brodaczy", są tu też całe rodziny, które uczciwie pracują, zarabiają na przysłowiowy chleb. Ich dzieci chodzą do szkoły. Próbują normalnie żyć, co im się nie udaje przez takie osoby, osoby z takim nastawieniem jak magdalenka. Niszczą im życie, które i tak nie jest usłane różami.
|
|
może dlatego, że w Łomży są jedynie pseudo uczelnie i pseudo studenci
|
|
nie narzekaj, bo w Łomży szkoły maja na wydanie coś około 200tys. Mają być m.in. Pezet, Blue Cafe, 3Oda kru i jeszcze kilka zespołów. Aha - i kabarety: LIMO i inne. lista nie jest zamknięta... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
astudenci tez przyjada?
|
|
a można wiedzieć kiedy wesele? (chodzi mi o miesiąc)
|
|
Narzekac to kazdy potrafi a jak tak sie nie podoba to co ma byc zorganizowane to zamiast sie zalic na forum jedz do Bialego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |