Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"7 milionów złotych na biuro w Brukseli" |
hehheheh:DD ok.;) pozdrawiam.;))) \ ,, WIARA CZYNI CUDA A WIEC TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"7 milionów złotych na biuro w Brukseli" |
ty to musisz być jakimś ciężkim frajerem, żeby się bać na własnym podwórku czeczyczenczycom to ja mogę dać miotłę do czynów społecznych, a nie mi tu robotę odbierać której i tak nie mam albo mogą też robić tam co 800 złotych płacą i pracodawca zapomina że jesteś człowiekiem
|
|
Napisałem "bardziej się obawiam" a nie "boję się", pomiędzy tymi sformułowaniami jest pewna różnica. Chciałem przez to powiedzieć, że ryzyko jest większe. Jeśli nie masz roboty, to jej poszukaj, a jeśli zgarnął ci ją ktokolwiek, Czeczen, Wietnamczyk czy jeszcze ktoś inny - to znaczy, że był lepszy od ciebie. A jeśli jej nie szukasz to pisz mi tu, że ktoś ci ją zabiera i dlatego jej nie masz. Taka to już chyba polska domena, że wszyscy siedzą sfrustrowani i obrzucają wszystko i wszystkich dookoła, zamiast się ogarnąć i zrobić coś ze sobą. Ja osobiście, będąc kiedyś w przyszłości pracodawcą, wolałbym zatrudnić lojalnego i pracowitego obcokrajowca niż wiecznie narzekającego, leniwego Polaka. Pozdrawiam.
|
|
Poznanska,Spokojna,Wojska Polskiego.Wymieniac dalej??
|
|
http://nawesele.pl/ Zespół Hammer z białegostoku
|
|
chiba sie zadymali:)
|
|
ja niewiem o co wam chodzi,o takim czym to z jasiem trzeba rozmawiac a nie kazdy udaje ze sie zna a sie nei zna :d
|
|
Autor: VizeV (---.elomza.pl) ........ to znaczy, że jest nas więcej :-)))
|
|
Al. Piłsudskiego - Kaufland , Stokrotka Ks.Anny "|Słowa słowa... klienci jakoś tego problemu mi tak nie opisują jak wy to robicie..." A My to nie jesteśmy klientami ?
|
|
Do pracownik orange - jeżeli masz odwagę to napisz w którym miejscu pracujesz. Nie musimy tych problemów zgłaszać na forum. Możemy sie udać do salonu.
|
|
to i tak nie jest najlepsze zdjęcie! W jednym miejscu tydzień temu były garby 10cm nad powierzchnią drogi!!! Żenada!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |