Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sytuacja polityczna w Łomżyńskiej PO i PiS. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sytuacja polityczna w Łomżyńskiej PO i PiS. |
Sam się ogarnij pajacu. Poprawność polityczna jest często słyszana w mediach ponieważ jest powszechna. Pozerstwo i lizanie dupy występuje na codzień. Ja swoje zdanie o brud... e to znaczy uchodźcach mam i zdania nie zmienie. Myślicie że wszyscy radni tak pragną "gości" w Łomży? Proste że nie, Policja też ma ich dość tylko nie powie tego głośno bo pójdzie w Polskę, Świat. Głupie nie wolność słowa bez wolności słowa. Wolność wyrażania poglądów bez wolności wyrażania poglądów. Wolność bez wolności??? lomzanin
|
|
espresso mleczne? Ciekawe, ciekawe. Może tu Włochów ściągnąć i niech się uczą, jak kawa ma wyglądać ? "Y" - II Zarząd LWP
|
|
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,W-TP-szybki-internet-juz-od-1-zl,wid,12148433,wiadomosc.html Ciekawe kiedy w IST coś drgnie. Ist przestaje być już taką rewelacją jaka była kiedyś. Co z tego że chwalą sie od 2 do 10Mb/s jak transfer bliżej ma do tych 2 a nie 10 Mb/s W TP stałe 6 Mb/s a cena tylko 9 zł wiecej.
|
|
to nie jest rasizm to jest bronienie swoich własnych interesów i potrzeby bezpieczeństwa wobec wojującego islamu. Ten jest głupcem kto sądzi ,że w przypadku czeczenów mamy do czynienia z miłującymi pokój ludżmi. Wcześniej czy pożniej stworza potencjalne zagrożenie ze względu na fakt ,że ich religja nie toleruje i nigdy nie będzie tolerować ludzi innej wiary. lelumel
|
|
W pon., wt., czw. i pt. o godz. 18.30 w pomieszczeniu przy "Cztery Plus" nad salonem Orange. Wejście od Al. Legionow. Niestety nie ma szyldu, ale trafić można po szyldzie "capoir'y" - jest to salka "pod". Warto przyjść parę minut wcześniej aby porozmawiać z prowadzącym, bo w trakcie zajęć na pewno nie da rady.
|
|
Te płaskie i czarne pieprzyki są najbardziej niebezpieczne. Może po prostu nie opalaj twarzy, bo wtedy wychodzą piegi.
|
|
taaa Szwaby pięknie wybili z głowy Angolom finał :-D pozostały : Bayern vs Lyon Barcelona vs Inter VeB
|
|
Balkon ok 5m . Myślę, że 4 skrzydła .
|
|
Zależy od wielkości balkonu od rodzaju materiału i od tego ile weźmie monter a także od tego jaka to zabudowa. Z robocizną cena około 1500 pewnie ale przy takich informacjach jakie podałaś to ciężko określić ile.Kiedyś montowałem zabudowę z znajomym wys. około 2,5m dł. około 6m już dokładnie nie pamiętam i sam materiał to około 700 zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |