Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawmy się jak red Siekielski |
Ja mam opony na sprzedanie continental z kwietnia 2008 ktoś chce kupić?:P he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawmy się jak red Siekielski |
mam jesli chcesz moja zona brala i miala w zapasie ale juz zchudla wystarczajaco i nie musi juz ich brac zadzwon jesli chcesz 691-178-308
|
|
Tak moze byc tylko dajmy "przyjaciolom"rozwinac skrzydla....hahaha
|
|
jaki rozmiar tych opon?
|
|
185/65 R 15 letnie
|
|
Wczoraj z 10 razy musiałem dzwonić do kolegi by mi otworzył bramę wjazdową, nie mogłem się dodzwonić ani do niego ani do drugiej osoby bo sieć była zajęta, albo słychać było komunikat, że abonent prowadzi rozmowę, a co śmieszniejsze oba jego telefony leżały obok siebie, a on spokojnie oglądał mecz:D Czy utrudnienia w realizacji usług mogą być podstawą do zerwania umowy?
|
|
Ronix...Graffit...Itex...Imperial...Partner...to jest TO..!
|
|
Cze chciałbym sie dowiedziec jak sprawa z tymi mandatami czy nadal nie mozna składac papierów do Policji? Ja miałem we wrzesniu 2008?Rzeszów ODP. rudy błazen z druhem
|
|
new rekord is : 19:12.19 yeee co do tras to zależy jakie odległości robisz... np. tutaj sobie popatrz: http://www.kblomza.republika.pl/ jest kilka trasek ;-) http://kblomza.republika.pl/trasy.html 6km, 10km 1. okolice Giełczyna 2. Łomża -> Jednaczewo 3. Łomża wokoło 2-ch mostów Ja śmigam też w okolicach Zawady-->Sad Świętego-->Sz.Zambrowska
|
|
do mobil199 co do mmk to papiery mozesz zlozyc teraz komendant wojewodzki decyduje czy mozesz miec mmk czy nie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
KARNETY dostępne w wolnej sprzedaży kiedyś to musiało nastąpić :-P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |