Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cisza przedwyborcza! |
Abcd alez moja matka,mimo iz jest za jebista matka, z wie;lka trozwaga planowala moje poczecie jak i narodziny...przyszedlem na swiat jako zdrowy bobas i jakos uchowaj boze zdrowy do tej pory.mojej mamie dziekuje za to, ze w przeciwienstwie do twojej, nie miala watpliwosci czy skrobac czy nie.twoja sz tego co widze podjela zla decyzje,ale cuz...czlowiek jest ulomny ;-]]]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cisza przedwyborcza! |
tytol lamusa 2005 to by do niego bardziej poasowalo :P
|
|
teraz widac jakich mamy kibiców !!! krytykuja promowanie klubu !!! ale to pewnie tylko jakeis odrzutki :D ktore zapewne nawet nie wiedza jak wyglada piłka :D AVIVA !!! AVIVA !!! AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!
|
|
cycq - porąbańcu, tu mowa o ratowaniu ptaków a ty takie bzdury piszesz. Żal mi cię.
|
|
Grzesiu is the eye in the sky looking at youuuuu, więc uważajta!! Ptysiu, No i co? Czy zrobił Ci coś ten Grzesiu?? Ryskago
|
|
Ptysiu, Przemyslę to coś zasugerował, niechybnie... :)) Ryskago
|
|
Ryskago, płacą Ci za takie głupie gadanie, lepiej się weź do roboty
|
|
Jakie forum?? Co? Gdzie? KIedy? O co chozzzi?? Tiger, aleś mnie zmylił, Pieronie! Pozdrawiam Ryskago
|
|
Ryskago a jak ten problem jest (czy w ogóle jest) rozwiązany w Krakowie ? Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|