Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za dwa lata rozliczymy Polska rosyjsko mafię A Maciarewicz. |
martaza: wez ty sie lecz dziewczyno...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za dwa lata rozliczymy Polska rosyjsko mafię A Maciarewicz. |
nie wiem o co ci chodzi i po co piszesz takie glupoty wszystko jest w porzadku i impreza bedzie trwaja przygotowania i klub bedzie odnowiony i imprezka na dwoch poziomach to juz nie bedzie stary barbados a calkowicie nowy w tygodniu bedzie karczma z naprawde dobrym jedzeniem i moze w koncu bedzie mozna zjesc cos normalnego i nie drogo niz te piep....kebaby ktore wylegaja sie jak mrowki jak epidemia jakas chyba kazdy z nas chcialby w milej atmosferze posiedziec zjesc cos dobrego a przy weekendzie pobawic sie w tym samym miejscu i nie sadzmy tego clubu po tym co kiedys tam bylo przyjdzcie i sie przekonajcie a potem piszcie takie bzdety bo wydaje mi sie ze pisze ten co nigdy nie byl dalej niz 100metrow od wlasnej chaty i komus odradza tylko siedzi przed kompem w obsranych gaciach spocony i oglada gole baby i wali sobie konia!!! pozdro dla wszystkich normalnych na forum!
|
|
Do : -(82.139.163-) . Bardzo dziękuję za odzew. Ta strona zawiera wiadomości i informacje o prekursorze pierwszej europejskiej powieści psychologicznej , które powinien znać każdy łomzyniak ! Chodzi mi jednak bardziej o jakiekolwiek wieści, czy w naszym mieście lub okolicach żyje jeszcze ktoś w jakiś sposób powiązany więzami krwi z rodziną Feliksa Bernatowicza ? Liczę , że będziesz to miał na uwadze i w razie czego odezwiesz się. Pozdrawiam gorąco !
|
|
podobno w byłym 7 kier otworzyli jakaś nową restauracyjkę.
|
|
Hattrick
|
|
na rządowej polecam kawę, ostatno byłem i była zankomita
|