wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Poznańscy studenci odparli atak homoterrorystów"

Te mnie ostro rozbawiły:

-Co sie stanie jak murzyn spojrzy w gore na swoje drzewo genealogiczne?
-goryl moze nasrac mu na twarz...
(żeby nie było że mam coś do murzynów bo zaraz znajdą się tacy którzy wyzwą od rasistów)

- Dlaczego Murzyn ma białe dłonie?
- Bo jak go wędzili, to się trzymał drążka.

+18

Wyrwał kolo laskę na noc... no i dawaj ją do siebie na chatę. Porządnie ją zerżnął i oboje walnęli plackiem na łóżku...
Ona:
wow... mogłabym tak całą noc.
on:
ok, nie ma sprawy. To ja się zdrzemnę 10-15min a Ty w tym czasie trzymaj mnie za kutasa. Tylko pamiętaj -obie ręce na fiucie!
i w ten sposób gźdźbili się całą noc. Sexik, 10-15 min drzemki z rękami na pędzlu i jazda jazda jazda....
Rano ona jeszcze w spazmach extazy, leje jej się po nogach a on leżąc w łóżku ćmi papierosa. Laska zachodzi w głowę co to za fernando u jej boku lezy, jak on to robi... więc pyta:
Byłeś zajebisty, nikt mnie tak jeszcze nie przełożył, normalnie jak świąteczny balonik byłam dmuchana... ale powiedz no mi... co Ci daje fakt, że trzymałam Cię za fiuta obiema rękami??
on:
nic... ale wiesz, nie znam Cię... i nie chciałem abyś mi podczas snu mieszkanie opierdoliła

Taka mi się historia jednej studentki przypomniała.
Był egzamin. Dziewczyna bardzo chciała zdać, bo przedmiot trudny i niska zdawalność. Poszła więc po egzaminie do prof. i dała mu się bzyknąć (to co robili pewne w 100% nie jest). Po wszystkim zostawiła mu indeks. Następnego dnia szczęśliwa poleciała po odbiór tegoż indeksu. Po wyjściu od profesorka chciała sprawdzić czy dobrze się wpisał. Otwiera i patrzy, a tam wpisu nie ma tylko złożone 100zł.

Wpada dres do sklepu motoryzacyjnego:
- Jest łańcuch do jawy ?
- Jest, a zapakować ?
- Niee... tu za rogiem się bijemy...

W metrze:
-Proszę pana, pan zostawił swój bagaż!
-Allach Akbar!

Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykają niedźwiedzia. Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. Niedźwiedź za nimi. Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka, zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą nikomu. Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Więc Rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim wpierdol.
Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem:
- Ten w futrze to nawet nieźle się napierdalał ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Poznańscy studenci odparli atak homoterrorystów"

rzetelny_obywatel_extra
uwazam ze jestes OK
troche naburmuszony i ************ ale OK
OK

wie ktos kto w lomzy robie korekte licznika bo zmienielme licznik u siebie w golfie 3 bo wstawilem licznik z bialymy tarczami i musze ustawic siebie swoj przebierg jaki mam . gdzie to mozna zrobic?

Gholia jest zdziwiona
hihi

ja tez mam, jakies szumy do H...

lelumel

nie łudź się :) nic nie dostaniesz ...

nawet jeżeli nie masz nic wpisane o niej w akcie notarialnym to Twoi rodzice mogli kupić działkę z już wybudowaną stacją transformatorową i w tym przypadku nic nie dostaniesz, możesz sie ciągać po sądach a nic nie wywalczysz :) stacja była postawiona za komuny i pewnie podlega obowiązującej wówczas ustawie o powszechnej elektryfikacji, a w związku z tym żadna rekompensata Ci się nie należy :)

jeżeli faktyczne będą modyfikować linię, a w tym także trafo to możesz jedynie uzgodnić warunki nowej zabudowy z przedsiębiorstwem wykonującym projekt nowej linii, który wygrał/wygra przetarg na to zlecenie w rejonie energetycznym i to jest najprostrza i najkrótsza metoda :) Panowie będą wówczas chodzić i uzgadniać z mieszkańcami którędy ma iść linia i czy mogą powiedzmy postawić słup w obrębie Twojej działki :) obecnie trafo nie stawia się na terenach prywatnych, wszystko robi się w pasie drogi ... no chyba, że nie ma innego wyjścia :P natomiast jeżeli nie będzie wymiany słupów, a wymienione zostaną same przewody to pozostaniesz w punkcie wyjścia ;) no chyba, że przeniesienie stacji nastąpi na Twój rachunek

natomiast co do linii WN ... to nie wiem na prawdę gdzie Ty WN widziałeś w okolicach Łomży xD jeżeli dajmy na to, że to na prawdę WN to jak rozbuchasz sprawę i zaczniesz walczyć o swoje to conajwyżej ... zostaniesz wywłaszczony po cenie rynkowej :P

ludzie na prawdę nie zdają sobie sprawy jakie koszta są związane z taką modernizacją :) spotkałem się nawet z przypadkiem, że właściciel zakładu przemysłowego nielegalnie zalał fundamenty pod rozbudowę zakładu pod linią SN i myślał, że ktoś mu SN przeniesie o kilka metrów na koszt podatnika ;P

pozdrawiam :)

PS. NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ

najlepiej to się naje,bać

Tak jak w temacie, jakie znacie słowa które zle wymawiamy, np:

- włanczać,
- wyłanczać,
- tam pisze,
- poszłem,
- wyszłem,
- wziąść,
- bende,
- załanczać,
- przełanczać,
- dołanczać,

Może niektórzy forumowicze wezmą sobie do serca ;).

lelumel

hej,
mam namiary na P.Mariusza z Łomży,który 2 lata temu rozliczam mi PIT z pracy w Islandii-0606311378

szatańska muzyka hahahahhaa o skonałem
idąc tym tokiem rozumowania zamknijmy mc donalds - fast food szkodzi
zamknijmy Apteki - lekarstwa szkodzą
zamknijmy biedronke - dużo nieletnich tam chodzi
zamknijmy parki - przecież są dla ptaków głównie

Abstrachując od ironii Barbados to nie problem Łomży - ale rodziców którzy mają tak ogromny autorytet że swoich ,, pociech '' nie potrafią utrzymać w domu - swoją drogą skoro samochodem można jezdzić jak sie ma prawko to czemu niektórym nie dali pisemnej zgody na posiadanie dzieci . Orgie i zoofilia - żal czytać zajmijcie się ludzie wychowaniem TYCH waszych dzieci które niby tam się ,,bzykają '' ze zwierzętami , upijają ,, napojami'' ,słuchają szatańskiej muzyki , notabene ktos wyjasni mi na przykładach najlepiej cóż to za szatanska muzyka ?

AAAAA i wprowadźmy godzine policyjną , niech bedzie jak dawniej mochery się uciesza :) purpury również :)

A dla tych, których"wypowiedzi" będą w tym temacie najczęściej umieszczane przyznawać tytuł "GŁOMBA".
A dla tych, których"wypowiedzi" będą w tym temacie najczęściej umieszczane przyznawać tytuł "GŁOMBA".
A dla tych, których"wypowiedzi" będą w tym temacie najczęściej umieszczane przyznawać tytuł "GŁOMBA".A dla tych, których"wypowiedzi" będą w tym temacie najczęściej umieszczane przyznawać tytuł "GŁOMBA".
............................................................................................................................

Rany boskie !!! Jeśli ktoś stosuje tak ORYGINALNĄ interpunkcję, rozpoczynając zdanie od "A" i do tego poucza, to ja WYMIENKAM ............

lelumel

......... prawie nikt, przepraszam ... :-))

no wlasnie po co:) ?

nie musisz sie wstydzic:) pokazesz link i bedziesz miala chetnych do biegania haha

aluska84

a Marta ile ma lat?

Ja nie zione nienawiscia.... Wierz mi ze nie ma chyba na swiecie osoby ktorej bym nienawidzila. Moze byc mi kogos szkoda, moze byc mi kogos zal (jak was np) ale nie ma w tym nawet ociupinki nienawisci.... A zal mi was dlatego ze to w was siedzi pelno (niczym nie uzasadnionej) nienawisci...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org