Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz 13 grudnia |
No i się zaczeło wylewanie hektolitry wody ,żeby podlać troche trawniki i chodniki heh.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz 13 grudnia |
Na zdjęciu nr 1, od Pałacu Gubernatora widać dwie małe wieżyczki, na zdjęciu nr 2 od strony ul. Sobornej też widać dwie małe wieżyczki. Łącznie z dużymi wieżami daje nam sześć wież, a nie pięć jak wynika z artykułu w 4lomza. 1 2
|
|
Jak masz problem z osobowoscią to napisz do Przyjaciółki,to taka gazeta dla ludzi z kompleksami
|
|
A ja bede poważny i powiem gdzie. Najświeższe kurczaki o których w Łomży wiem są w Barze CHCKEN przy ul. 3 maja rudy błazen z druhem
|
|
Czy dzis jest otwarty basen. Znacie nr telefonu na basen? Smacznych jajek :)
|
|
Nie karmić trolla !!!
|
|
:)
|
|
co masz do śp. jasia? rudy błazen z druhem
|
|
, to ta twoja bedzie ciezka nie ma zadnego polotu leza,ca martwa
|
|
Nie trafiłeś P@wcio, broń ci nie wypaliła, przykro mi :P
|
|
:( rudy błazen z druhem
|
|
SPOŁECZNIAK..
|
|
Mam pytanie: Urodziłeś się takim fiutem? W taki sposób walczysz z konkurencją? Ktoś kiedyś się wqrwi i zrobi ci z pyska mamałygę. rudy błazen z druhem
|
|
po co ściemniasz, chcesz sprzedać Golfa a tam km w chu.... , nikt Ci na forum nie napisze gdzie to zrobić, bo takie ingerencje w stan licznika nie bardzo są legalne
|
|
biba zobacz czy paznokietka nie złamałaś
|
|
wyterłem przeterłem/pseterłem łocy
|
|
widzisz Czesio czyli i tak Cię nie stać. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
szczebiotka jak ty cos pie**dolniesz to ty*lko raz rudy błazen z druhem
|
|
BIAŁYSTOK Adres: WYLOT UL. GRUNWALDZKIEJ 15-893 BIAŁYSTOK Telefon: (85) 745 69 77 Telefon/fax: (85) 744 49 62 Telefon komórkowy: - OSTROŁĘKA Adres: UL. ZAWADZKIEGO 12A, 07-410 OSTROŁĘKA Telefon: Telefon/fax: Telefon komórkowy: 0 507 003 029 lub 0 512 415 476 OLSZTYN Adres: UL. ARTYLERYJSKA 23, 10-408 OLSZTYN Telefon: (89) 533 77 30 Telefon/fax: (89) 522 77 77 Telefon komórkowy: -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |