Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstydzę się, że należałem do PZPR u i nie zachowałem się w tym czasie heroicznie |
na czasie: Przed Wielkanocą facet pyta przyjaciela: – Poradź mi, co kupić żonie na zajączka. Ona już wszystko ma! – Wiesz co – mówi po chwili namysłu przyjaciel – kup jej małego zajączka z czekolady i dodaj do niego pisemną zgodę na dwie godziny szalonego seksu, takiego jakiego tylko zapragnie! Po świętach kumple spotykają się ponownie. – Co masz taką skwaszoną minę? Żonie nie spodobał się prezent? – Bardzo się jej spodobał! – To o co chodzi? Jak zareagowała? – Przeczytała, wskoczyła do samochodu i zawołała: "Dzięki, kochanie! Wrócę za dwie godzinki!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wstydzę się, że należałem do PZPR u i nie zachowałem się w tym czasie heroicznie |
Lejmy się ;] chyba o to dzis chodzi żeby jak najwiecej lać ... ;]
|
|
Re: Wstydzę się, że należałem do PZPR u i nie zachowałem się w tym czasie heroicznie |
krofy i kónie tesz lódzie , mószom coś jeźć nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Wstydzę się, że należałem do PZPR u i nie zachowałem się w tym czasie heroicznie |
juz jestem :):) nawet wczesniej:P:P a wiec to jest moj num gg jesli ktos ma ochote na bieganie to niech pisze:PPP GG--->7542607 :DD
|
|
Otwarty dzisiaj? Coś gdzieś otwarte, jakieś pizzerie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |