Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Trenera LKS Lomza |
KATIIA87 nie ma sie na co oglądć jak ty byłaś w służbie cywilnej tyle czssu to może maja jakieś upusty i przyspieszą ci to wszystko a gdzie skladałaś papiery do tej służby cywilnej i czy miałaś jakieś egzaminy ? WESOŁYCH ŚWIĄT
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Trenera LKS Lomza |
akasha - a dlaczego ma nie pisać? Jesteś zwolenniczką cenzury? Lepiej, żeby niektórych tematów nie poruszać? Pewnie adamox poruszył ten temat, żeby zadać cios powszechnemu przekonaniu, że czarni i śniadzi nie popełniają więcej przestępstw od białych. Mnie osobiście denerwuje, że nie podaje się prawdy tylko owija się ją w politycznie poprawną bawełnę. NP. Cygan z Suwałk zabił we Francji nastolatka - politycznie poprawna wersja - OBYWATEL POLSKI ZAMORDOWAŁ OBYWATELA FRANCJI, Czeczeni wysadzili metro w Moskwie - MIESZKAŃCY KAUKAZU WYSADZILI METRO, Muzułmanie podpalaja samochody we Francji - AZJACI PROTESTUJĄ.
|
|
o miasto trzeba dbać :) ---------------------------------------------
|
|
ILONKA23 ja jestem nadal pracownikiem cywilnym w KPP w Zgierzu. Egzaminu nie było tylko normalny konkurs ogłoszony przez komendant powiatowego. Wygląda to jak rozmowa kwalifikacyjna i tyle. Praca nawet fajna dużo rzeczy się nauczyłam, kodeksów nauczyłam ale niestety kasa jest strasznie mała.
|
|
Witam, Kto gra z was w tą grę? Chciecie dolaczyc do lomzynskiej bandy meneli ? Zapraszam chetnych do kontaktu z http://www.menelgame.pl/profil/id:11287/l
|
|
|
super ;)
|
|
ja już w to nie gram :)
|
|
dzięx! :))
|
|
ja proponuje w obu brodawkach i polaczayc lancuchem
|
|
witam ma ktos numer do hattricka
|
|
Wtorek haha :D skad ty masz takie dane ze do ngr 50 km? oo kurde ;D 15 km :P
|
|
chłopak rzuca dziewczynę: - świnia! wykorzystał i rzucił! dziewczyna rzuca chłopaka: - biedna, nie kochała go...:-)) albo chłopak rzuca dziewczynę: - świnia! wykorzystał i rzucił! dziewczyna rzuca chłopaka: -biedna, musiała go rzucić, bo jej nie kochał;]
|
|
na wsi sa :D jestem jaki jestem
|
|
Autor: sakosxd (---.introlan.pl Data: 04-04-10 15:45 Wtorek haha :D skad ty masz takie dane ze do ngr 50 km? oo kurde ;D 15 km :P biorąc pod uwagę twoje uważne czytanie ze zrozumieniem, wyjaśniam, że napisałem: "...kolo 50 km masz do nowogrodu..." jasno jest napisane, że ona ma do Nowogrodu tyle, a nie jest z Łomży do Nowogrodu 50 km.
|
|
tak dokładnie zgadzam się z wypowiedzią MARKA-HATTRIC to dno-dno-dno-dno-dno-dnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo usiu
|
|
Postawisz mi ? apropo kurczak najlepszy :)
|
|
Pudzian jadąc na Mazury nigdy nie tankuje w Łomży. Zawsze na Orlenie w Piątnicy !
|
|
5 normalnych odpowiedzi na 23? po co sie udzielacie? chcecie zabłysnąć swoją impotencją umysłową? to gratuluje udało się
|
|
jak w nosie to tam gdzie kozy !! w srotku !! ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |