wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan Premier Jarosław Kaczyński

;]
kolczyk w nosie zazwyczaj robi się po lewej stronie, ale nie ma na to reguły :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan Premier Jarosław Kaczyński

widzisz track, jednak nie pamiętasz !
Tam stało jak wół "we are sorry" a nie, jak inputujesz "przepraszam że jestem polakiem", no ale jeśli angielski znasz tylko z filmów xxx to 'we are..."
Ponadto chyba nawet nie wiesz czego dotyczyło owo "we are....."

W godzinach wczorajszych święcili wszystko ;)

DT---->nie mam na imie Karolina ;p;p
no to szukam dalej chetnej osoby do biegania:D:D

,, WIARA CZYNI CUDA A WIEC TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA"

już mnie nie ma wyjechałem na zawsze do Anglii po azyl prześladowania mnie w tym waszym nędznym kraju w którym jest nienawiść i niegościnność,,,,,,,,,,,odleciałem tam mój kraj= Anglia.

Robi sie z tej strony od ktorej swieci słońce.

Chcesz podkreślić swoje HOMO ... ?

a co z tematem ze do stolecznej latwiej sie dostac to bym sie nie zgodzil a z tego wzgledu ze kazda osoba ktora zdala ms i dostala sie do szkolki i ja takze przeszla pozytywnie zostaje przydzielona do najblizszej swojej jednostki wojewodzkiej lub do stolecznej a o to dowod mojej wypowiedzi:

W związku z napływem dużej ilości podań z terenu całego kraju o przyjęcie do służby w Policji w garnizonie stołecznym oraz prowadzoną w tym zakresie polityką kadrową Komendanta Stołecznego Policji informujemy, iż w każdym przypadku służba ta będzie rozpoczynała się w Oddziale Prewencji Policji w Warszawie.

Ponadto, po wstąpieniu do służby w Policji w garnizonie stołecznym, raporty policjantów o przeniesienie do innych jednostek Policji na terenie kraju, za wyjątkiem szczególnie uzasadnionych przypadków, będą opiniowane pozytywnie przez Komendanta stołecznego Policji nie wcześniej niż po upływie 3 lat od dnia przyjęcia do służby w garnizonie stołecznym.

:DDDDDDDDDD

,, WIARA CZYNI CUDA A WIEC TRZEBA WIERZYC ZE SIE UDA"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org