Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tory tylko do bialegostoku -Żart? |
wczoraj maly ruch, sielankowy klimat, posprzatane wszedzie. jade sikorskiego w strone zawadzkiej, a tam miedzy lidlem a wyszynskiego syf po mcdonaldzie z wiatrem hula. "cham bedzie chamem. na wieki wiekow amen." Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tory tylko do bialegostoku -Żart? |
jakieś dziwne krowy masz :|
|
|
Smolen p....e slawek juz w domu a ja tak daleko i mam blizsze info... To raz a poidrugie powturzyles sie ponownie ten tekst juz widzialem... Pajacu... Dobrze ze pojechales bo by cie schlastali wiesz czym i po czym..... Ma zowsze Łomża
|
|
to fakt łomzyniacy nie są zainteresowani porządkiem wokół siebie. Niby w dyskusji mówią ,że tak i to bardzo w praktyce jest dokładnie to co opisujecie. Czy to maja w genach ? rudy błazen z druhem
|
|
Hej Pasjonaci pomogłem Wam złapać kontakt z Człowiekiem który był w jednym z tych tuneli.Więc do dzieła :)
|
|
Wiecie jak moja kumpela spod Paryża chce Polskę przedstawić swoim rodakom? "Ludzie mili , uprzejmi tylko troche sztuczni.Nie złodzieje,nie pijacy.W większości nie zadowoleni z życia.Straszni brudasy."
|
|
Mi się zdaje że to nie po lomzyniakach tylko po innymi wiejskimi panami ... a bić się to na pewno jak co roku , juz wczoraj kilka sytlacji bylo , alkohol powinien byc luxusem i taka wodka powina kosztowac 100 zl zeby raz na jakis czas wypic a nie juz patrze nie ktorym odbija po tym alkoholu , uwazaja sie za wielkich a w czerep i tak dostaja . lomzan7
|
|
KAROL 89 10 lipca mam TWO i TSF a czy MSnie wiem czy będą umawiac tak mowila w kadrach bo sa ludzie którzy w tamtym roku pozdawali wszystko iczekaja na szkółke ja pierwszym razem mialam TSF w katoicach i zdałam i na MS czekałam tydzień ale go nie zdałam a teraz jestem w szoku tym co się dzieje .Zadzwonie do nich w czerwcu i spytam sie czy beda umawiać na MS jesli tak to pojade do katowic a jeśli nie to sobie daruje bo po co mam się uczyć na darmo .KATIIA87 nie wiem jak to wyglada w innych województach sama się zastanawiam czy nie złożyć gdzie indziej papierów aha pani mówiła w kadrach że w łodzi maja wolnych 300 wakatów a w innych jednostkach nie mam szans na przyjęcia.A ty katia kiedy mialas TSF .
|
|
ILONKA23 ja jeszcze nie miałam żadnego z testów gdyż jeszcze nie składałam nigdy papierów. Dopiero teraz sie zdecydowałam po 2,5 roku pracy w korpusie słuzby cywilnej, gdyż wolałam najpierw dobrze poznać tą pracę z drugiej strony a nie odrazu rzucać się na głęboką wodę i wydaje mi się, że dobrze zrobiłam bo przynajmniej teraz moge sie pochwalić nie lada wiedzą z tego zakresu. A takto byłabym zielona całkowicie. Pozdrawiam i wszystkim życzę Wesołych Świąt:)
|
|
I jeszcze jedno - napiszcie, dlaczego wyzywacie normalnych ludzi od rasistów i ksenofobów. Ksenofobia byłaby wtedy gdybyśmy bali się obcych - Czeczeni siedzą w Łomży (siedzą i leżą, na pewnie nie pracują) juz 7 lat - NIE SĄ OBCY. Ksenofobia byłaby wtedy, gdyby ludzie protestowali przeciw sprowadzeniu obcych, których jeszcze nie znają - my już Czeczenów znamy. Rasizm byłby gdybyśmy pisali WHITE POWER, PRECZ Z CZARNYM, DOKOPAC Żółtkom. My nie jesteśmy rasistami, Chińczycy w Łomży nam nie przeskadzają, czarni (jeśli jacyś są) też nie. A CZeczen należy do rasy białej.
|
|
No to chopy jadymy to nowogroda na bieganie z czarnulką ktory pierwszy ten lepszy lelumel
|
|
to nie pan to łach lelumel
|
|
Faktycznie i po kim by nie było ale problem ten jest, wiele innych ulic również to samo, a relaksując się na spacerze do Grobli Jednaczewskiej możemy podziwiać również śmieci i butelki plastikowe po czym tylko chcecie, aż dziw bierze że nie ma żadnych służb porządkowych do tego powołanych, skoro ostatnio do Straży Miejskiej powołano nowych ludzi do pracy to jak widać chyba tylko do wożenia i ustawiana radarów, więc panowie strażnicy proponuję zaoszczędzić nasz budżet skoro jest taki skromny i wymienić radar na lżejszy, skoro aż 5 osób musi go przewozić i obsługiwać albo zmienić obowiązki, to może ktoś z Łomżyniaków dostrzeże jakieś zalety waszej pracy, a nie tylko wady. lelumel
|
|
http://moto.allegro.pl/listing/search.php?string=Golf+III&from_showcat=1&category=50871 Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |