Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
""Wprost" ujawnia-Pijackie ekscesy nowego ministra."" |
od pon-piatku - 10-18 soboty 10-14 niedziela nieczynne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ""Wprost" ujawnia-Pijackie ekscesy nowego ministra."" |
Polacy w tym czasie nie popełnili żadnego przestępstwa. Chyba nie jesteś aż tak głupi, żeby porównywać kilkadziesiąt tysięcy młodych łomżan do ok 100 Czeczenów. Jeśli weźmiesz grupę liczącą tyle samo osób (np 100) to wyjdzie, że Czeczeni popełnili kilka poważnych przestępstw a POlacy żadnego. Ja do porównania wzięłam swoich znajomych - znam ponad 100 młodych łomżan i żaden z nich nie popełnił przestępstwa w ostatnich latach. No czyli też nie życzysz sobie bandy Czeczenów w naszym kraju. Bravo!!! Mam wrażenie, że jestś albo jakimś chłopcem, który wstąpił do McDonalds i teraz mówwią do niego "kierowniku", albo gimnazjalistą z marzeniem, żeby być kimś wielkim. Taki przeciętniak marzący o wielkości. Dlatego koniec dyskusji.
|
|
Ja nie gotuje, ale taką rzecz to wiedziałem :D
|
|
A to jednak nie jesteś kierownikiem zmiany w McDonalds? Nie martw się - kiedyś znajdziesz pracę. Nie zazdroszczę nikomu - czemu tak sądzisz? Jak ktoś do czegoś doszedł własną pracą (ewentualnie coś odziedziczył) to czemu mam zazdrościć - jego sukces. Natomiast nie lubię jak mnie ktoś okrada z pieniędzy, które zarabiam. Ja nie piszę o tobie - twoja sytuacja mnie nie obchodzi - i w dupie mam to, że jesteś bezrobotny i nie płacisz podatkó - mnie interesują moje pieniądze. Ja milionów euro nie dostaje. Tu powinno obowiązywać prawo polskie - mamy demokrację i to Polacy powinni decydować komu płacić. Większość Polaków nie chce dawać ogromnych zasiłków pasożytom. POza tym nie porównuj RP do Europy - tam zarabiają o wiele więcej i na pewno nie jest tak, że Czeczen dostaje większy zasiłek niż wynosi średnia krajowa czy np emerytura. "z kad" - robisz prymitywne błędy (to nie literówka, ty naprawdę myślałeś o "kadach")
|
|
no chyba rodzice powinni opiekowac sie dziecmi a nie chodzi taki samopas po ulicach .... bylo by bezpieczniej i dla dzieci i dla doroslych i rodzice spedzaliby czas z dziecmi znalesc prace to nie problem .. tylko trzeba cos soba reprezentowac .. ale jak cale zycie sie uczyc nie chcialo nic nie robic ... a teraz lament ze nie ma pracy ? gdzie oni tak zaczepiaja ? powiedz mi przejde sie moze i mnie zaczepia ...... z tyloma sie mijalem i to zawsze oni ustepuja miejsca na chodniku juz widze twoj lament jak by pracowali ze nasi rodacy nie maja pracy a czeczeni pracuja ... ludziom nigdy nie dogodzisz a co moim zdaniem powinni robic by utrzymac rodziny ? pomyslec o tym najpierw przed zalozeniem rodziny .... czesc moich pensji .. idzie dla urzednikow ... ile pochlania nasz urzad miasta i ratusz ? ile prezydenty sobie biora na nagrody ... a pozniej sciga ich cba .. dla mnie to sa najwieksi przestepcy polacy maja prawo do decydowania na co wydaja pieniadze ... kazdy ma prawo isc glosowac .... prezydent nie jest moj nie ja na niego glosowalem ale musze zgadzac sie z jego decyzjami chociaz ich nie popieram .. na tym polega demokracja i do tej pory nic lepszego jak demokracja nie zostalo wymyslone
|
|
nie ze jestem zwolennikiem placenia im .. Chłopie, czy tam babo, Ty jesteś i zwolennikiem płacenia im i zwolennikiem ich samych. Żebyś miał dać 100zł. albo swojemu koledze bezrobotnemu, albo czeczenowi, to kolega by się smakiem objadł jedynie. Strasznie się bulwersujesz i czytasz tak jak chcesz czytać. O tej kuroniówce jak pisałem, to chodziło mi że Polak ma w tym kraju gorzej jak czeczen. Jak się spóźni papiery złożyć, to ok. Jego wina, ale 3 miechy musi sobie radzić, jak pracy nie znajdzie, bez jakich kolwiek pieniędzy, a opłaty trzeba robić. Jeżeli jednak się nie spóźni złożyć papierów do UP, to dostanie tego kuronia, śmiesznego kuronia, na jakiś czas i sam szuka pracy, bo wie że będzie ciężko, a czeczen... po co mu robota, skoro nie Jego państwo mu pomoże w biedzie zawsze? Żeby nie było, nie jestem rasistą, ale patrzę na to z innej strony i uważam, że jak by dostawali tą kasę za byle jaką robotę, byle jaką! to bym wcale się nie wypowiadał, a jak chcesz zobaczyć za co Oni tą kasę dostają, to zapraszam CODZIENNIE o każdej porze na Stary Rynek. Nawet teraz się przejedź albo wyjżyj z raz przez okno, bo nie wiem gdzie mieszkasz i zobacz jak Oni ciężko zasówają na tą kasę pod filarami i Admiralem. Ludzie na tym forum ich nie wyganiają z kraju ot tak sobie, ludzie chcą jakiejś sprawiedliwości. Żeby kasę się zarabiało jak się ma dwie sprawne ręce i nogi, a jak już dają tą kasę za darmo, to niech jakaś sprawiedliwość na tym świecie będzie i niech polak dostaje CONAJMNIEJ tyle samo jak jest bezrobotny. Bo polak musi bez kasy iść pod most, żeby mieć "dach" nad głową, a czeczen żeby mieć dach nad głową i kasę co miesiąc na czas, wystarczy że jest czeczenem.
|
|
Na tym forum same zaradne chłopaki :D
|
|
Jak na moje oko to mogło by bardziej dudnić bo przy łagodne to jest ;P ale to tylko na moje oko hehe rudy błazen z druhem
|
|
drzewko szczęscia - jesteś dziś po swojej dawce antydepresantów? Już napisałam - raz. Otoczyli mnie i chuchali śmierdzącym oddechem do ucha. Coś tam gadali po swojemu. Może ty czułabyś się wyróżniona, że tacy eleganccy mężczyźni (z dobrymi komórkami w skórach itd) zwrócili na ciebie uwagę. Dla mnie było to nieprzyjemne. Uważasz, że należy czekać aż zabiją z 10 osób? Nie będzie wtedy za późno? Nie trzeba mieć ran kłutych, żeby ich się bać. Aczkolwiek w Białymstoku dźgnęli gościa na dyskotece. A argumentów to brakuje temu śmiesznemu M_L - po kiego grzyba ciągle się chwali, że pracuje w McDonaldsie na zmywaku? Mnie nie obchodzi co on robi. Po co on atakuje mnie personalnie - co jego obchodzi moje życie? Imbecyl stara mi się wmówić, że jestem bezrobotna. Chyba lepiej wiem. Nie dyskutuję z burakami, którzy zamiast pisać o temacie to atakują personalnie. A na jego pytanie odpowiedziałam w 2 sekundy. On na moje pytania unika odpowiedzi.
|
|
Kokosz to napisz mnie z łaski swojej, który przyszły krół Polski był posłem Ziemi Łomżyńskiej i ile wież miała pierwotnie cerkiew wybudowana na Placu Sobornym? I którymi ulicami przebiegał prze Łomżę Trakt Warszawsko - Kowieński za nim przebito się z Nowego Rynku w kierunku Narwi. To co pytam wszystko jest w publikacjach o Łomży i Ziemi Łomżyńskiej i w Serwisie Historycznym też. Za nim znalazło się w serwisie musiałem kupić książki, przeczytać je (bo nie urodziłem z wiadomościami o Łomży). To nie jest to tylko przedrukowanie, chociaż i takie są. Za nim przedrukuje się też trzeba przejrzeć, przeczytać i wybrać co potrzeba. Tak więć trzeba na to trochę pieniędzy, czasu no i trzeba kochać swoje miasto ŁOMŻĘ. Może Czesio może w tym temacie trochę podyskutujemy? rudy błazen z druhem
|
|
ML napisal "nie chcesz nie plac im" czy ty jestes chory? niechce ale place podatki z ktorych im sie placi wysublimowany "logiku"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Po polsku ?
|
|
Najlepiej na lewej.
|
|
dauny juz nie wiedza o czym pisac maja ksiazki piszcie
|
|
ladnie skaczesz
|
|
No to chociaż i to dobre, że można przenieść te dokumenty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |