Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
qwertyp za Ukraina w Unii |
baca pewnie na klopie znalazl gazete sprzed roku ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: qwertyp za Ukraina w Unii |
P.A. no ta, ale anelka to baba. posączy se browarka i zadowolona. a ty chlopie kieruj :( przyszlo nam cierpiec za cycki ... :/
|
|
wszyscy tak piszą jaki to nasz Papież był wspaniały ale założę sie ze 90 % z tych faryzeuszy nie obejrzał Jego audiencji chociaż raz w całości. Ja sam osobiscie nigdy tego nie oglądałem i zawsze przełączałem na inny kanał bo mnie to poprostu nie ciekawiło. Oczywiscie nie kwestionuję jego autorytetu ponieważ jestem zwykłym człowiekiem. Najbardziej mnie boli ta fałszywosc w narodzie gdzie pisze się różne teksty pod publiczkę. Tak jak ktos wspomniał ze nie uczczono jego pamięci poprzez jakies dzwony ale czy to wazne czy on sam tego potrzebuje ten kto o nim pamięta nie musi tego wyrazac pisząc głupiego posta czy paląc gdzies tam znicz po pomnikiem. Ale najlepiej napisac "był wspaniały" bo to nie kosztuje wysiłku.
|
|
Zginał piesek rasy York w okolicach ul. Kopernika wszystkich ktorzy widzieli tego pieska prosze o telefon : 503175069 Aneta
|
|
Ojj Karolu Karolu... imienniku mój ;) Jak czytam Twoje wypowiedzi typu ; "Mówicie co chcecie ale ja bym do SM do roboty niie poszedł nawet za 10 000zł miesięcznie. Siara być strażnikiem mejskim dla mnie. Służby mundurowe owszem ale SM to jest taka "zabawa w służby mundurowe". Nie ma to jak służba w Policji podczas której się zdarzają jakieś fajne interwencjie. To Ty do cholery, że tak brzydko powiem- chcesz iść do Policji bo może uda Ci się tam zobaczyć zwłoki? a może męża bijącego żonę? lub zaniedbane i martretowane dziecko ? Myślałem, że chcesz służyć by pomagać- a i w tej i w tej służbie to robisz , a nie szukać tylko sensacji...
|
|
Wymień żarówki:) lelumel
|
|
@ maciek - faktycznie, musiało się mnie coś pomylić ;) lelumel
|
|
maciek podyskutować to se w domu możesz :)
|
|
A może rzetelny obywatel złożył pozew???? lelumel
|
|
jesteśmy dla nich jak dobra mudzyna
|
|
gdzieś otwierają nowego chińczyka
|
|
to ciekawe
|
|
dzieki za odpowiedzi pozdrawiam i zycze wesolych swiat
|
|
haaha wy naprawde myslicie ze wasz skowyt jest przez kogos zauwazony ? boisz sie nie wychodz albo wez sie za trening silownia sztuki walki ;-) zacznij sie ogarniac nie bedziesz sie bac... stoja to stoja... do mnie sie zaden nie odezwal.... magdalena ile ty masz lat 13 ? nie zaprosil tylko sa podpisane miedzynarodowe traktaty odnosnie uchodzcow .. prawo nie wazne jakie ale prawo ... nie pamietasz jak nasi rodacy w czasach komunizmu uciekali za granice przed represjami do krajow zachodnich ? tez podlegali prawom uchodzca ... jak nam daja to dobrze jak daja innym to zle .... nie daj pieniedzy to co bedzie ? z czegos musza zyc .. zaczna krasc napadac rabowac o to ci chodzi ? masz racje niech odsniezaja latem a nawiosne zgrabiaja liscie posunmy sie dalej niech uprawiaja pola za naszych rolnikow pracuja ... odgrodzmy ich plotem nad brama zrob napis "ARBEIT MACHT FREI" nie bylo juz tak w przeszlosci ?
|
|
Trochę to dziwne - po 16 latach zgłasza "gwałt"? A przez 16 lat regularnie przychodziła do instruktora na gwałciki? Po prostu - chłop znalazł sobie młodszą a ta stara się zemściła.
|
|
ile razy bylas zaatakowana przez czeczena? ile masz ran klutych ze nazywasz ich nozownikami ?
|
|
kiedy zaatakowalem cie personalnie ? "Imbecyl stara mi się wmówić, że jestem bezrobotna. Chyba lepiej wiem. Nie dyskutuję z burakami, którzy zamiast pisać o temacie to atakują personalnie." pokazaujesz swoj brak kultury ... dobrze ze nie tacy ludzie żądza tym krajem kraj ma sie rozwijac a nie cofac do wiekow sredniowiecznych hehe maka to ja czasem odwiedzam ... a gdzie pracuje ... w silach zbrojnych naszego kraju .... nie wiem czy chcialabys pojechac na wojne .. zobaczyc jak tam ciekawie maja w tej czeczenii i zamienilabys sie z nimi
|
|
musisz wywieszac ogloszenia na drzewach, inaczej watpie zebys znalazla "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |