Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mąż stanu w Kijowie, chlystek na Twitterze... |
z tego co sie orientuje to co pol godziny rowne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mąż stanu w Kijowie, chlystek na Twitterze... |
ja tez nie pobieralem zadnych zasilkow ... pracuje i mysle ze nie jeden chcialby tak pracowac jak ja .. ale nie o tym mowa ... ty placisz cos czeczenom ? nie chcesz nie plac nikt ci nie karze .... czy 13-latki maja czuc sie bezpiecznie .. napewno tak .. ale od tego maja rodzicow bo majac tyle lat jak sie szwedaja i walesaja po nocach to rodzice powinni ustalic pewne granice ... a czy tylko czeczeni sa jedynym zagrozeniem na tym miescie ? ze strony innych nic nie grozi ? brak tu innych degeneratow haha urwalas sie z ksiezyca ? myslisz ze ktos by przyszedl po twoje smieszne 5 zl i dal sie upodlic ? heheh wzrosla by przestepczosc do takich granic ze wtedy to byloby strach wyjsc na ulice miasta ... nic nie bredze ... brak argumentu ? o jakim alkoholu ty mowisz? ja nie pije ... :-) nie kazdy musi miec takie same problemy w domu jak ty mamy wolny kraj ..nikt nikogo nie zmusza do pracy w biedronkach .. nie chcesz nie pracujesz tam ... jest wolny rynek .... jak by ludziom nie pasowalo to by sobie zmienili pracy .... jak przyslowiowa biedronka by nie miala pracownikow to by musieli podniesc stawke by ktos przyszedl tam pracowac ... ale jak komus pasuje praca za 900 zl to co mi albo tobie do tego ? pracowalem na stacji benzynowej .. majac 780 zl ... ze bylo mi to za malo to zmienilem prace ... i teraz pracuje tak ze mi starcza i nie mam zamiaru jej zmieniac .... czy musze zarabiac wiecej .....nie jest to konieczne ..... polacy robia tam gdzie chca .. nie kazdy robi za niewolnika ... kazdy ma wybor ... a ty skazujesz czeczenow na przymus pracy przy sniegu p.s. zeby nie bylo ze popieram ich pobyt w naszy miescie .... tylko smieszy mnie wasze idiotyczne podejscie do zycia .. KOMUSZKI "czy sie stoji czy sie lezy" haha ale czasy sie zmieniaja ... jak w stanach .. mozna byc bogatym albo biednym wszystko zalezy od tego czy sie chce
|
|
masełkiem:D potem ladnie odchodzi ;)
|
|
Ja powiem jeszcze tak, wszyscy zwolennicy i obrońcy czeczenów, są tacy cwani, tacy dobrzy i wyrozumiali, bo na milion procent każdy z Was ma robotę i zarabia jakąś kasę, ale jak byście posiedzieli na bezrobotnym trochę, to sami zauważylibyście, że czeczeny też za takie same siedzenie na bezrobociu w odróżnieniu do Was dostają kasę! Jestem tego pewien że tak by było! No bo jak? Przyjeżdżają nie wiadomo skąd, nic nie robią i dostają tyle, co ja zarabiałem/ałam jak miałem pracę, a teraz papiery w urzędzie pracy złożyłem za późno i 3 miesiące kuroniówki mi uciekło...
|
|
Dodam, że przez całe życie nie byłam zaatakowana przez Polaka.
|
|
Święcą koszyki? Może to co w koszykach? Święcenie tak jak podał (a) ciupaska.
|
|
a ilu znasz czeczenow ? znasz 100 polakow ktorzy nie sa przestepcami 1 czeczena co jest ? czyli wychodzi ze w polsce nie ma przestepcow a kazdy czeczen to bandyta ? nie jestem ani chlopcem z maka ani gimnazjalista bo to nie o mnie temat wcale nie madrzacy sie ... tylko zadaje pytania co do twoich smiesznych wypocin ... zadnej logiki w tym nie ma jakas skarana przez los co nic ci w zyciu nie wychodzi i chcesz by inni mieli gorzej ja pracuje i wcale nie nazekam ze w polsce jest zle ... umiem przyzwyczaic sie do gospodarki wolnorynkowej ktora wlasnie na tym polega ze nie wszyscy musza pracowac ze jedni zarabia wiecej inni mniej im wieksza odpowiedzialnosc tym wieksze pieniadze ze sa zwiazki zawodowe ze mozna wywierac nacisk na pracodawce ze kazdy moze zalozyc wlasny interes ze mozna zarabiac wiele ale i byc biedota ze wszystko zlezy od nas samych ze jak ktos umie to cos osiagnie a jak ktos jest nieudacznikiem to cale zycie bedzie klepac biede skonczyla sie polska szlachecka ... ze kazdy chocby nie wiem jak biedny chcial miec najwiecej do gadania .... i nie czepiaj sie czeczenow ze tyle przestepst ... tylko pomysl .. po co place tyle podatkow na policje skoro ona nie umie nas ochronic tylko szuka wsrod naszych tych co nie podoba sie nam obecnosc czeczenow .... zeby policja zapewnila bezpieczenstwo wylapala tych przestepcow i albo ich posadzic albo deportowac nie byloby tego co chcesz ?? moze gdzies indziej szukac powodow zaistnialej sytuacji ? policja zamiast zapenic nam bezpieczenstwo lapie za to ze nie zapielem pasa w samochodzie i komu zrobilem tym krzywde ? kto na tym ucierpial ? niech pojda w miasto zobacza co sie dzieje ... i wtedy zmieniejszy sie liczba przestepst nie tylko wsrod czeczenow ale i polakow ... przyjma takie kobiety 150cm w kapeluszu 50 kilo wagi.. i jak ona bedzie walczyc z pijanym bandyta ... a place jej z podatkow tyle samo co takiem policjantow co ma 200cm wzrostu 130 kilo wagi i jak zlapie takiego bandziora to mu nie ucieknie ..... i jaki w tym sens ?
|
|
kakaukowe
|
|
Czynny ! Wszystko jest ^^ rudy błazen z druhem
|
|
1% nie badz smieszny a zusy krusy vaty to co to jest
|
|
ALE MNIE ROZBAWILILES hahahhahahah juz dawno sie wynioslem z tego moherowego miasta nastepny sie odezwal ktory nigdy nosa nie wystawil za znak drogowy z napisem Lomza idz do koscialoa daj na tace i i budowe nastepnego bo jeszcze ich tam za malo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to leć i do honolulu. Elo ! ;) lelumel
|
|
jak będzie czyściutko, to sprzątaczy zwolnią, którzy powiększą rzesze bezrobotnych. Luzik panowie. W zdrowej tkance społeczeństwa ma byc miejsce dla kur.y, złodzieja, policjanta, naukowca, brudasa, sprzątacza i dla wielu, wielu innych. Ma zowsze Łomża
|
|
po trzeciej stronie zrób tak jest najlepiej...
|
|
Hah, właśnie przeczytałem wszystkie wasze posty. Najbardziej dziwi mnie podejście Polak - dobry, uczciwy, sumienny / Czeczen - złodziej, bandyta, nożownik, który zaczepia ludzi na ulicach, bo nie ma nic innego do roboty - i wszyscy są tacy sami! Sam osobiście bardziej obawiam się idąc osiedlami nocą, że dostanę po łbie od młodych rodaków spod bloków niż Czeczena na mieście. Mam pomysł. Może tak weźmy pod lupę któreś osiedle i chłopaków podpierających tam bloki - będziemy patrzeć czym się zajmują, czy aby każdy z nich ma pracę, zliczymy ich wykroczenia i przestępstwa a na końcu przesiedlimy gdzieś w lubuskie! Nie będą mi tu stać "nieroby, które do niczego w życiu nie dojdą" pod blokiem i "nagabywać" jeszcze na moim podwórku! (wykorzystałem słowa, które padły w rozmowie wyżej :)) Zacznijmy przesiedlać takich Polaków! :D
|
|
Już dawno mieli wyburzyć bo za małe ciśnienie dawała.
|
|
Pójdź do niej i się zapytaj czy da się poderwać.
|
|
Nie wchodźcie na to to jest wirus...
|
|
nie zastanawiaj sie , po co
|
|
no...ale ciężka w podrywie też może być
|
|
Wyłącznie PLAY- po przejściu z Ery uważam że to najlepsza sieć, zero problemów z połączeniami i ful minut
|
|
Witam jest ktoś z okolic Bielska - Białej? Ja złożyłem kwity 25,01,10 Spotkanie org 10,02,10 Two i tsf 24,04,10 Jest ktoś jeszcze?? Pzdr!!
|
|
http://www.lomza.friko.pl/ciekawostki/ludzie_bernatowicz.htm
|
|
0,1,2 są do kupienia np. w Stokrotce przy księżnej Anny. Nie pamiętam dokładnie cen, wydaje mi się, że "dwójki" są po 6zł/10 sztuk, "jedynki" 10zł/10 sztuk. Ceny "zerówek" w ogóle nie kojarzę.
|
|
nie patrzylem losowania . Ale na 100% bedzie w nim barca a jej przeciwnikiem Bayern albo Inter
|
|
Ludzie!!! Co Wy chcecie od tej maliny?? Ja jakoś tam chodzę codziennie i zawsze jestem zadowolony. Żarcie jest git, kawa git i obsługa tez.... Dzisiaj też bylem i rozmawiałem z dziewczyną co już pracuje tam dłuższy czas i tą wczorajszą akcję z kawą zrobiła nowa dziewczyna co już tam od wczoraj nie pracuję. Także spokojnie he he już Wam nikt złej kawki nie zrobi ;D
|
|
chętnych dużo nie dużo ale warto rozpocząć sezon,życzę powodzenia lelumel
|
|
http://www.intel.com/p/en_US/support/?iid=gg_work+home_support_downloads#?iid=subhdr+dnlds Poszukaj swojego modelu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |