wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pajac z PiS

Jaki redaktor taka gazeta ;], jeszcze żeby to w tytule to trudno,ale i w tekście :D, po prostu są oryginalni!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pajac z PiS

A tak propo tego zakresu roboty to SM się nie zajmuje w zasadzie innym jak mandaty gówniarzom 15 letnik za palenie paierosów pod szkołą, zakładanie blokad na koła i wystawianie mandatów 70letnim kobietom za pieska w wielkości świnki morskiej bez smyczy i kagańca. Mówicie co chcecie ale ja bym do SM do roboty niie poszedł nawet za 10 000zł miesięcznie. Siara być strażnikiem mejskim dla mnie. Służby mundurowe owszem ale SM to jest taka "zabawa w służby mundurowe".

To straszne....

tak tragedia

Jak ktoś tuż przed imprezą odwołuje imprezę ze striptizerami z Warszawy, któzy pewnie za darmochę też nie występują, to ciekawe jaki może być powód. przecież zaliczki pewnie były:) No chyb a, że nie miało być zadnych warszawskich striptizerów, a....sami pomyślcie;))

lelumel

Smoleń - mamy kiepskią pracę, więc zaprośmy Czeczenów, żeby pasożytowali na nas? Cóż za logika.
Najlepiej byłoby, żeby w ogóle ich nie przyjmować, ale skoro już rząd ich zaprasza TO NIE DAWAĆ ZASIŁKÓW. A jeżeli już muszą dawać im kasę - to nie za darmo - niech odśnieżą chodnik, pozamiatają liście i wtedy dać a nie za darmo. Dając im kasę za darmo hodujemy sobie wroga.

http://www.youtube.com/watch?v=-XIFi0EHz2Y&feature=related#t=2m18s
z dedykacją dla naszych miłych gości.

Szybka odpowiedź:

Człowieku, czy ty jesteś normalny...
Jedź se do serwisu, albo weź miernik, sprawdź czy napięcie dochodzi, sprawdź se żarówki itd...

Nie widzimy twojego auta i z pewnością od razu powiemy ci co jest grane,
bez kitu... oszołomów nie brakuje...

Kto dostał taką ulotkę?
http://pokazywarka.pl/jrxw6v/

Podobno w czerwcu pożegnamy się z naszymi brodatymi przyjaciółmi (przynajmniej z częścią mieszkającą w ośrodku). Może jakiś flash-mob z tej okazji? Jak z jakiegoś Hiszpańskiego miasteczka przepędzono Cyganów (którzy tam jedynie kradli i syf robili) to mieszkańcy zorganizowali z tej okazji festyn - piwo, grill, kiełbaski. U nas byłby to co prawda sukces częściowy (w ośrodku mieszka 200 Czeczenów a w całej Łomży ponad 1000), ale zawsze to jakaś okazja do świętowania.

M_L - ty poważny jesteś? Jak masz jakiś dług wobec kogoś to spłać go. Ani ja , ani nikt z mojej rodziny nigdy zasiłków nie dostawał , więc dlaczego mam spłacać jakiś wyimaginowany dług Czeczenom????

Uważasz, że 13-latki nie mają praw czuć się bezpiecznie we własnym mieście?
Mają się uczyć walki na noże bo jakiś idiota sprowadził tu pasożytów?

Jakby nie dostali zasiłków to by spokornieli. Przychodzili by grzecznie do ciebie i pytali czy może posprzątać ci mieszkanie, a może ogródek skopać - tak jak Polacy sprzątają mieszkania w USA (nie dostją tam zasiłków tak jak ci się wydaje - muszą zapierdalać, żeby przeżyć).

Co ty bredzisz o arbeit macht frei???? Nadużywasz alkoholu? Naprawdę uważasz, że normalna jest sytuacja gdy pracownik biedronki musi utrzymać rodzinę za 900 zł a rząd z jego pensyjki pobiera podatki, żeby dać Czeczenowi zasiłek w wysokości 3000 zł?
To POlacy tu robią za niewolników.

nutka konkret :D masz lep koles

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org