Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński stanie się bohaterem narodowym Ukrainy |
wejdz na mondeoklubpolska na forum napewno Ci pomogą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński stanie się bohaterem narodowym Ukrainy |
katechetka napisala: "Uczeń pokochał Boga i poprawił swoje zachowanie"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
napisz do mnie na gg: 13150450 naprawie ci ten przełącznik o i mam rozrusznik do mondeo jak nówka za grosze
|
|
Ciekawe dlaczego większość właścicieli w Łomży to gbury i nerwusy. Czy ten typ już tak ma? Taki obraz wyłania się z opinii, któe można co jakiś czas wyczytać na tym forum.....
|
|
Kaczyński stanie się bohaterem narodowym Ukrainy |
jaja od koguta
|
|
Dopiero czytałem o katarze siennym,objawy prawie że takie same jak u mnie. Do bólu głowy już tak się przyzwyczaiłem że nawet mi już nie przeszkadza,w okresie zimowym jesiennym czy wiosennym to u mnie norma,tak samo katar,flegma i tak już z rok jak nie lepiej. Dzięki adam za informację, nie zdawałem sobie z tego sprawy ale może to być faktycznie niebezpieczne,więc teraz nie będę tego bagatelizował.
|
|
po co sie bedziesz pie... jak chcesz to za 2 stuwy załatwie ci nową dziewczynę
|
|
rolnik69 słychać i widać ze jesteś prawdziwy ROLNIK. POZDRAWIAM
|
|
podaj nr telef., puszczę sygnała jak będę pod klatką.. :D
|
|
przywiezcie mi czteropak tyska i parówe.
|
|
Jan Paweł II to Wielki człowiek, autorytet milionów.Na zawsze pozostanie w mojej pamięci...To nasz Ambasador u Boga.
|
|
czy uwazasz ze jak ci w zyciu nie pyklo to innych nalezy upodlic zgnoic by pokazac ze wlasna nie umiejetnosc ma zmusic do tego by gnebic innych ? masz jakies komplesy .. problemy ? od tego zaczela sie hitlerowska ekspansja .... w Polsce tworzy sie wolny rynek ... porownujesz nas do stanow .... u nas tez mozliwy jest ten amerykanski sen .. od pucybuta do milionera ... tylko wiekszosc nie pojdzie do pracy za 900 zl ... nie chcesz nie idz w zyciu nic nie osiagniesz ... wszyscy winni tylko nie przyslowiowy ja zly szef .. zly zachodni kapital .. zli wschodni przyjezdni ... zdejmij wreszcie klapki z oczu .. zyjemy w globalnej wiosce ... kazdy moze tylko czy chce ? lepiej ponazekac... komunizm upadl .. dzieki walce naszych przodkow ... rodzicow dziadkow ... mamy mozliwosci tylko trzeba z nich kozystac .... szefowie zli bo nie placa tyle (placa tyle za ile znajduja pracownikow) zli przybysze bo zabieraja prace zly zachodni kapital (bo wzbogaca sie w polsce) wszystko zle ... czy wy naprawde zazdroscicie wszystki ? brac sie za robote by sie wzbogacac i tworzyc sile naszej gospodarki .. a nie jedynie upominac sie o kolejne dni wolne zmniejszenie liczy godzin pracy ... a lezac to sie nie dojdzie do niczego .. nieroby co wola ponazekac
|
|
smolen fajnie pisze:"u nasz". "kazdy z wasz" podoba mi sie
|
|
chyba se jaja robisz
|
|
na 500 przestępstw popełnionych od stycznia w Łomży tylko 5 podkreślam 5 popełniła mniejszość Czeczeńska... może CI się wydaje Magda tylko tak naprawdę Ty nic nie wiesz o życiu! nie rzucaj fałszywych oskarżeń bo Ci ludzie są bardziej w porządku niż nie jeden Polak... teraz już nikt nie pamięta co było podczas II Wojny Światowej jak inne kraje przyjmowały naszych uchodźców pod swój dach jak swojego obywatela nie mówiono o nich z pogardą pomagano nam dzięki temu teraz żyjesz w wolnym kraju, tym ludziom trzeba pomóc a nie odwracać się i udawać że wszystko jest w porządku!!!
|
|
co złego to nie ja,,, pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
już mnie nie ma wyjechałem na zawsze do Anglii po azyl prześladowania mnie w tym naszym nędznym kraju.
|
|
Wlasnie przechodzilem od Pilsudskiego do dworca (i droga powrotna). Tony papierkow, puszek, opakowan po zarciu z McDonalda na tych naszych lomzynskich parkingach i "kukawach". Widac jak was rodzice wychowali.. Zero kultury i oglady... Az strach pomyslec co bedzie po dniu dzisiejszym i jutrzejszym. To samo w wiekszej ilosci + tradycyjne bojki w i przed lomzynskimi klubami... Zenada... lelumel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |